Nima
مدیر انجمن
میشه شهر رو بهم ریخت ؟:d
مثلا بزنم مردم رو تیکه تیکه کنم........زن مردم رو بدزدم و از بالای برج ولش بدم پایین ؟:d
خوشم میاد بچه با عشقی هستی ... دیگه چه خبر ؟ یکم بیشتر از تخیلاتت بگو :d
میشه شهر رو بهم ریخت ؟:d
مثلا بزنم مردم رو تیکه تیکه کنم........زن مردم رو بدزدم و از بالای برج ولش بدم پایین ؟:d
خوب راستش دوس دارم بچه ها هم تو بازی باشن تا بشه کشتشون.......خوشم میاد بچه با عشقی هستی ... دیگه چه خبر ؟ یکم بیشتر از تخیلاتت بگو :d

شما Saint Row: The Third رو وقتی اومد حتما بازی کن. راست کار خودته. برو تو خیابون فنون کشتی کج رو ملت اجرا کنخوب راستش دوس دارم بچه ها هم تو بازی باشن تا بشه کشتشون.......
نه ولی جدی نمیشه مردم رو کشت ؟ مثل Prototype :d? پس آزادیش به چه درد میخوره ؟![]()
خوب راستش دوس دارم بچه ها هم تو بازی باشن تا بشه کشتشون.......
نه ولی جدی نمیشه مردم رو کشت ؟ مثل Prototype :d? پس آزادیش به چه درد میخوره ؟![]()

نه دوسته عزیزاین بازی اختصاصی ps3 هستش درباره ریجن هم تا اونجایی که من دیدم بیشتر ریجن 2 اوردن تو ایران شایدم بگردی ریجن 1 رو پیدا کنی فکرهم نمیکنم خیلی تفاوتی باهم داشته باشن البته تو نسخه کاکتورش یک سری موارد بیشتر داخلش هس![]()
بله دوست عزيزمیدونم دوست عزیز منظورم از روی همه ps3 ها همون رجیون بود
اونکی سوالمو میگم این بازی جدیده ؟هنوز نخریدم میگم این بازیو نگه دارم یا نه برای این میگم
بابا حال من یه چیزی گفتم شما فکر کردین من ابلیسم:d......من این کارا رو زیاد نمیکنم......فقط یه 2 3 تا دست و پا میکنم و همین دیگه .......ابلیس که نیستم:d.........من امروز بازی رسید دستم و اینو بگم که شما هرچقدر دلت خواست میتونی زن و بچه مردم رو بکشی :d خیالت تخت![]()
بابا حال من یه چیزی گفتم شما فکر کردین من ابلیسم:d......من این کارا رو زیاد نمیکنم......فقط یه 2 3 تا دست و پا میکنم و همین دیگه .......ابلیس که نیستم:d.........
مرسی دوستان بابت راهنمایی.........