inFAMOUS 2

نه دوسته عزیزاین بازی اختصاصی ps3 هستش درباره ریجن هم تا اونجایی که من دیدم بیشتر ریجن 2 اوردن تو ایران شایدم بگردی ریجن 1 رو پیدا کنی فکرهم نمیکنم خیلی تفاوتی باهم داشته باشن البته تو نسخه کاکتورش یک سری موارد بیشتر داخلش هس:)

خوب راستش دوس دارم بچه ها هم تو بازی باشن تا بشه کشتشون.......;;)
نه ولی جدی نمیشه مردم رو کشت ؟ مثل Prototype :d? پس آزادیش به چه درد میخوره ؟:-/:-/
شما Saint Row: The Third رو وقتی اومد حتما بازی کن. راست کار خودته. برو تو خیابون فنون کشتی کج رو ملت اجرا کن:دی

خوب راستش دوس دارم بچه ها هم تو بازی باشن تا بشه کشتشون.......;;)
نه ولی جدی نمیشه مردم رو کشت ؟ مثل Prototype :d? پس آزادیش به چه درد میخوره ؟:-/:-/

من امروز بازی رسید دستم و اینو بگم که شما هرچقدر دلت خواست میتونی زن و بچه مردم رو بکشی :d خیالت تخت;)

نه دوسته عزیزاین بازی اختصاصی ps3 هستش درباره ریجن هم تا اونجایی که من دیدم بیشتر ریجن 2 اوردن تو ایران شایدم بگردی ریجن 1 رو پیدا کنی فکرهم نمیکنم خیلی تفاوتی باهم داشته باشن البته تو نسخه کاکتورش یک سری موارد بیشتر داخلش هس:)

میدونم دوست عزیز منظورم از روی همه ps3 ها همون رجیون بود
اونکی سوالمو میگم این بازی جدیده ؟هنوز نخریدم میگم این بازیو نگه دارم یا نه برای این میگم

میدونم دوست عزیز منظورم از روی همه ps3 ها همون رجیون بود
اونکی سوالمو میگم این بازی جدیده ؟هنوز نخریدم میگم این بازیو نگه دارم یا نه برای این میگم
بله دوست عزيز
هنوز 1 هفته از عرضه بازي نمي گذره :)
ارزش هم زياد داره :d

من امروز بازی رسید دستم و اینو بگم که شما هرچقدر دلت خواست میتونی زن و بچه مردم رو بکشی :d خیالت تخت;)
بابا حال من یه چیزی گفتم شما فکر کردین من ابلیسم:d......من این کارا رو زیاد نمیکنم......فقط یه 2 3 تا دست و پا میکنم و همین دیگه .......ابلیس که نیستم:d.........
مرسی دوستان بابت راهنمایی.........

بابا حال من یه چیزی گفتم شما فکر کردین من ابلیسم:d......من این کارا رو زیاد نمیکنم......فقط یه 2 3 تا دست و پا میکنم و همین دیگه .......ابلیس که نیستم:d.........
مرسی دوستان بابت راهنمایی.........

راحت میتونی ملتو بکشی تازه رنگت قرمز میشه قشنگترم هست :d کلا خوبیه اینجور بازی ها همینه دیگه همه جور قشری رو راضی میکنه . چه خوب باشی چه بد :d

امروز دمو دان شد اومد Install کنم لطف فرمودن ارور دادن نشد بازی کنم :d بعد از 2.5 گیگ دانلود ارور داد ای خدا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or