inFAMOUS 2

خب چرا از تو نت سرچ نمیکنی ؟!

سرچ کردن فایده نداره... هیچ جوری نمیشه فهمید اون یدونه کجا جا مونده.

شما 60 تا side missions برید یه Power میتونید بخرید که 2500 ارزششه که با اون Blast Shard بعدی که باقی مانده رو هرجای مپ باشه رو Mini Map شما نمایان میکنه ! یعنی حتی تو یه جزیره دیگه باشید با این Power تو Mini Mapتون نشون میده وقتی که L3 رو بزنید ! بصورت یه نقطه ی آبی !
اینم یه مپ که شاید به دردتون بخوره !

قبلاً سری اول که بازی رو تموم کردم هم 60 تا رفتم، الان دیگه حالشو ندارم همرو دوباره بازی کنم :دی
ولی تنها راهم همینه ظاهرا

عاشق قیافه و شخصیت این پسره Zeke ـم :d خیلی باحاله

دوستان این Blast Shard ها رو میشه 1 روزه پیداشون کرد یا بیشتر وقت می خواد ؟ آخه خیلی زیادن و هر جا بری یکیشون آویزونه :d

دوستان حضار محترمه بیان بگن ببینیم نسخه ی SPecial edition این بازی 90 تومن هست نا قابل! اصلا ارزش داره یا خیر؟ ممنون میشم نظر بچه هارو بدونم در این زمینه

دوستان حضار محترمه بیان بگن ببینیم نسخه ی SPecial edition این بازی 90 تومن هست نا قابل! اصلا ارزش داره یا خیر؟ ممنون میشم نظر بچه هارو بدونم در این زمینه

خب معلومه که داره ;)
بازی اولاش شاید زیاد باحال نباشه اما جلوتر که بری خیلی قشنگ میشه و لذت می بری :) موسیقی های بازی هم حرف ندارن :d

• Like
Reactions: DeanAmbrose
کیوان بذار حدس بزنم کدوم رو نگرفتی:دی
!سر مبارزه آخر بازی وقتی داری از کشتی ها برمیگردی به خشکی با اون قابلیت تئاتر(:دی) ، یه جزیره اون دست چپ همنجایی که مبارزه شروع میشه هست که یدونه اون کوفتیا روشه:دی البته من یه 30 40 تاییش مونده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Navid
کیوان بذار حدس بزنم کدوم رو نگرفتی:دی!
سر مبارزه آخر بازی وقتی داری از کشتی ها برمیگردی به خشکی با اون قابلیت تئاتر(:دی) ، یه جزیره اون دست چپ همنجایی که مبارزه شروع میشه هست که یدونه اون کوفتیا روشه:دی
البته من یه 30 40 تاییش مونده .
کیوان تو که قانون مندی چرا از اسپویلر استفاده نمیکنی پسر خوب :|

دوستان کسی میدونه برای استفاده از سیوهای infamous 1 توی این نسخه چه کار باید کرد و این چه آیتم/قابلیتی به بازی اضافه میکنه؟
توی تروفی ها تاثیر داره؟

• Like
Reactions: Kavigne
کیوان تو که قانون مندی چرا از اسپویلر استفاده نمیکنی پسر خوب :|

دوستان کسی میدونه برای استفاده از سیوهای infamous 1 توی این نسخه چه کار باید کرد و این چه آیتم/قابلیتی به بازی اضافه میکنه؟
توی تروفی ها تاثیر داره؟
من که فعلا (Level )Evil or Good رو با تائیر از سیو قبلی دیدم.

دوستان انجام ماموریتهای بازی حالت SAND BOX دارن؟
یعنی میشه مثلا یه تیکه رو کلا با مخفی کاری رفت؟
کشتن غول ها هم روش خاص داره یا همینجوری میشه کشت؟
من الان دارم برا بار 3ـوم SABOTEUR بازی میکنم:دی سعی میکنم با مخفی کاری جلو برم! (آخه خیلی حال میده:دی)
حالا اگه اینم همونجوریه بخرمش!
بعد مرحله سازیش چجوری؟ کسی ساخته چیزی؟
لینکشو بدین ببینیم چجوریاست:دی

• Like
Reactions: DeanAmbrose
سلام
خیلی وقت بود به خاطر مشغله پست نمیدادم اما سر میزدم
دوستانی که بازی کردن لطف کنند بیشتر توضیح بدن تصمیم بگیرم بخرم یا نه چون همچنان دستگاهم کپی خور نیست و آنلاین هم بازی نمیکنم اما نمیدونم چرا دست و دلم به کپی خور کردن نمیره
شماره 1 رو بازی نکردم چون با توجه به یکسری خصوصیاتی که در موردش شنیدم به نظرم با سلیقه من جور در نمیومد
دوستان گفتن همون حال و هوای شماره 1 رو داره
آیا میشه با مخفی کاری ماموریتها رو انجام داد؟
قدرتهایی که شخصیت اصلی داره و بدست میاره برای مقابله با حریفان جذاب هست؟
بازی به مرور زمان تکراری نمیشه؟
حدودا بدون ماموریتهای فرعی چند ساعت گیم پلی داره؟

آخرین ویرایش:
آخرش این جمله Zeke مو به تنم سیخ کرد
icon18.gif

I Love u brother and i'm sure going to miss u

• Like
Reactions: God_of_game
خب بازی تو 2 روز تموم شد به نظرم خیلی کوتاه بود. در کل بازی خیلی خوبی بود من باش حال کردم ...
حالا یکی زحمت بکشه Trophy guideـش رو بزاره بریم تو کار Plat کردن:d

دوستان انجام ماموریتهای بازی حالت SAND BOX دارن؟
یعنی میشه مثلا یه تیکه رو کلا با مخفی کاری رفت؟
کشتن غول ها هم روش خاص داره یا همینجوری میشه کشت؟
من الان دارم برا بار 3ـوم SABOTEUR بازی میکنم:دی سعی میکنم با مخفی کاری جلو برم! (آخه خیلی حال میده:دی)
حالا اگه اینم همونجوریه بخرمش!
بعد مرحله سازیش چجوری؟ کسی ساخته چیزی؟
لینکشو بدین ببینیم چجوریاست:دی
کسی واقعا نمیدونست؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or