Industry Insider : بازی Watch Dogs بر روی Playstation 4 بهتر اجرا میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch_dogs_art-670x446.jpg
درود.

همین امروز بود که طی خبری اعلام شد که Tomb Raider: Definitive Edition بر روی Ps4 نرخ 60 فریم را دارد ولی بر روی Xbox ONE نرخ 30 فریم، به هرحال منابع مختلفی اعلام کردند که این قضیه قطعا بر روی عناوین multiplatform ـی که در آینده منتشر میشوند نیز صدق خواهد کرد و از این قاعده دور نیستند، یکی از این عناوین همین بازی Watch Dogs است.
بر اساس صحبت های یکی از اعضای با نفوذ در صنعت بازیها که Ahsan Rasheed نام دارد، طی خبری در صفحه توئیت خود نوشته است که:
Wait till Watch_Dogs :). PC>>PS4>>>>Xbox One >>>>>WiiU
باید منتظر بازی Watch Dogs باشید : اول PC بعد PS4 بعد Xbox ONE بعد Wii U....
البته ناگفته نماند که این نظر شخصی وی و طبق اطلاعات بدست آمده خودش است.
کمااینکه چندی پیش هم این قضیه بر سر چند بازی دیگر مثلا COD Ghosts و AC Black Flag نیز رخ داده بود که از قرار معلوم نسخه های Xbox کیفیت کمتری(کلی نه!فقط از لحاظ اجرا) نسبت به کنسول رقیب PS4 داشتند.
کمپانی Ubisoft در جولای سال پیش رسما تایید کرد که بازی WD در کنسول های نسل بعد تفاوت زیادی را نخواهد داشت و به طور برابری از لحاظ کیفی اجرا خواهند شد.
source

آخرین ویرایش:
اصلا حرف من ر فهمیدی شما حرف شما به حرف من کوچکترین ربطی نداشت ولی برا اینکه یه چیز پروندی جوابت ر میدم
مایکرو تو 30 نسل بعد هم یه انحصاری نمیتونه در حد بازی های nd بده همون طور که همه دیدن با این حال که سونی تو نسل قبل خیلی از نظر فروش کم داشت ولی با بازی های انحصاری کاملا جبرانش کرد چیزی که مایکر کلا باید بیخیالش بشه ولی حالا که میبینیم از نظر فروش جلوتره و به دلیل نبود 4 تا اینجا برابر بوده فروششون و گرنه تو همه ی پیش بینی ها می گن که سونی برنده ی قطعی این نسل هست پس تا اینجا نسخه ی مایکر ر پیچیده بازی های انحصاری خوب + بازی های مولتی پلتفرم با کیفیت بهتر دیگه چی میخوایین؟؟؟؟؟
جالب اینجسا شما از جمله ی آب قطع هست برا 4 استفاده کردی که منطق شما ر میرسونه چیزی که هر مایکر فنی بهش اعتراف میکنه عملکرد بهتره سونی تا به اینجا بوده و بحث با شما سره اینکه کدوم کمپانی بهتر عملکرده وافعا احمقانست
شما که کوچکترین اطلا عاتی نداری و اون موقع که با اصحاب کهف خوابیده بودی سونی داشت مایکر ر تو e3 و بعد اون له میکرد پس بهتره حرف از منطق نزنی که هر کی پستت ر بخونه می فهمه از اون مایکر فنا یی هستی که تا 360 هک شد رفتن 360 خریدن و شدن فن مایکر

شما کلا یه طرفه قضاوت میکنی واسه همین میگم نمیشه با منطق باهاتون صحبت کرد ... نمیخوامم بحثُ با حرفای بچگونه که من PS3 کپی خور نیستُ و اسه تو هست ببرم تو حاشیه

مسئله سر اینکه میتونه یا نمیتونه نیست , شما به سلیقت گیرز یا آلن ویک یا هیلو نمیخوره دلیل نمیشه بگیم مایکرو نمیتونه یا نمیخواد بازی انحصاری بده , فرض بگیریم مثلا من از GOW خوشم نمیاد دلیل بر اینه که سونی نمیتونه انحصاری خوب بزنه ؟! دیدت رو نسبت به نقد و قضاوت یکم بازتر کن ...
من نگفتم کدوم کمپانی یا کدوم کنسول برنده شد یا برنده خواهد شد ... فقط میگم مایکرو همین که تونست پا به پای سونی , که تو نسل 6 بی رقیب بود بیاد خودش کار خیلی خیلی بزرگی بود ... اینکه لانچِ بزرگ داشت و داره , یا حسگر حرکتیش ابتکاری بود و خیلی چیزیای دیگه , از طرف دیگه ام نمیگم اشکال نداره , خود سونی رو من با اینکه خیلی دوسش دارم اول نسل یادت نمیاد!؟ سیستم لایو و PSN اش اینطوری بود که الان هست!؟ اینقد خوب بود؟!
جسارت نباشه ولی اینکه پرونده ی این نسل رو هنوز 6 ماه نگذشته داری میبندی کوته نظری محسوب میشه .
خاطرت باشه 2 سال ابتدایی نسل 7 حواشی کنسول Ps3 اینقد منفی بود که اکثریتِ آنالیزورا میگفتن شکست میخوره , کلی هم سونی رو هر کنسولش ضرر میداد, توی بخش لانج و انحصاری ام اوضاعش خوب نبود , از نظر قیمتی ام از 360 بیشتر بود و کلی ام آسیب دید , اینا همش اول نسل بود , اوضاع آخر نسلش رو ببین حالا ... پس یکم بیشتر صبر کن و بعد راجع به اینکه کدوم بهتره قضاوت کن...

من نه میگم سونی بده , نه مایکرو , جفتشون در حد خودشون خوبن ...سونی تجربش بیشتره , انتظار بالاتریم ازش میره , مایکرو تو این زمینه هنوز کار داره تا به ایده آل برسه ولی با این حال خوب داره پیش میره ...اینکه فن بیس سونی رو نصفشُ آورد واسه خودش کلی کار بود ... بنظرم در این حد قابل احترام هست ... از نظر فرنچایز ام درسته در حد و اندازه ی سونی و فرست پارتیاش نیست هنوز و با اینکه از نظر تعدادی محدوده ولی خوبه!

اون فکتِ آخرتون ام میذارم رو حساب جوِ سایت :)

خب بالاخره همین آقایی که گفت WD بر روی PS4 بهتر اجرا میشه، توئیت کرده که : “great news for Xbox fans”
مایکروسافت میخواد قدرت بیشتری در اختیار توسعه دهنگان بازی قرار بده،خلاصه اینکه دستشون رو بیشتر باز بزاره..
گفته شده که تا الان 10% از قدرت GPU کنسول XBOX ONE فقط در اختیار سیستم عامل و کینکت هستش که مایکروسافت میخواد این رقم رو تا 2% درصد کاهش بده تا بتونه برای ساخت و توسعه بازی قدرت دست سازندگان رو بیشتر باز کنه و بزارن بهتر روی پروژه هاشون کار کنن!
البته این حرف ها رو در اصل Pete Dodd گفته..در سایت منبع ذکر شده که ایشون قبلا اعتماد خودشو ثابت کرده(منظور اینکه خبر احتمال زیاد حقیقت داره!)
---ویرایش---
26771224582597658762.png

این توئیت که مال یکی از اعضای شرکت Eidos هستش، ایشون گفتن که بازی Thief بر روی هر دو کنسول 1080 اجرا خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من یک چیزی بگم. چرا طرفداران مایکروسافت فکر میکنند انتقاد یعنی ترول؟مگه ما گفتیم این بازی ، کال او دیوتی ، تامب رایدر و..... بهتر اجرا میشود؟ خود سازنده داره میگه نسخه پلی 4 بهتره. نمیدونم شاید ان ها فهمیدند که در بازی سنتر طرفداران سونی تشنه لب همچین خبرهایی هستند:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or