Industry Insider : بازی Watch Dogs بر روی Playstation 4 بهتر اجرا میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch_dogs_art-670x446.jpg
درود.

همین امروز بود که طی خبری اعلام شد که Tomb Raider: Definitive Edition بر روی Ps4 نرخ 60 فریم را دارد ولی بر روی Xbox ONE نرخ 30 فریم، به هرحال منابع مختلفی اعلام کردند که این قضیه قطعا بر روی عناوین multiplatform ـی که در آینده منتشر میشوند نیز صدق خواهد کرد و از این قاعده دور نیستند، یکی از این عناوین همین بازی Watch Dogs است.
بر اساس صحبت های یکی از اعضای با نفوذ در صنعت بازیها که Ahsan Rasheed نام دارد، طی خبری در صفحه توئیت خود نوشته است که:
Wait till Watch_Dogs :). PC>>PS4>>>>Xbox One >>>>>WiiU
باید منتظر بازی Watch Dogs باشید : اول PC بعد PS4 بعد Xbox ONE بعد Wii U....
البته ناگفته نماند که این نظر شخصی وی و طبق اطلاعات بدست آمده خودش است.
کمااینکه چندی پیش هم این قضیه بر سر چند بازی دیگر مثلا COD Ghosts و AC Black Flag نیز رخ داده بود که از قرار معلوم نسخه های Xbox کیفیت کمتری(کلی نه!فقط از لحاظ اجرا) نسبت به کنسول رقیب PS4 داشتند.
کمپانی Ubisoft در جولای سال پیش رسما تایید کرد که بازی WD در کنسول های نسل بعد تفاوت زیادی را نخواهد داشت و به طور برابری از لحاظ کیفی اجرا خواهند شد.
source

آخرین ویرایش:
مورد هست تو همین تاپیک دوستان گفتن احتمالا watch dogs روی کنسول 60 فریم اجرا میشه...قبل از نوشتن و گفتن فکر گزینه ی مناسبیه ... ازون حرفا بود که فقط باس ساکت موند :دی

تا 360 هک شد رفتن 360 خریدن و شدن فن مایکرو

32164768199194023253.jpg

از E3 تا حالا که جریان فروش 1 به 4 ایکس باکس و ps رو طرح کردن اساتید بزرگ bc تا حالا فقط دارم یه سری از این پستا رو بوکمارک میکنم! نسل قبل ایکس باکس مدل جدید ی کنسول شکست خورده و PS3 مدل جدید موفقترین کنسول تا زمان خودش. ایکس باکس از نظر سخت افزار تونست پا به پای PS4 بفروشه و تعداد کنسولای فروخته شدشون برابره تقریبا! از نظر نرم افزاریم که یه انحصاری مایکروسافت مثل HALO اندازه ی 2-3 تا انحصاری سونی فروش میکرد و درآمد نرم افزاری مایکروسافت خیلی بیشتر بود. این اسمش میشه برد برای مایکروسافت و اصلا کار ندارم که شکست برای سونی به حساب بیاد یا نه. نسل قبلم اولاش که PS3 توی انگلیس و حتی آمریکا مثل پشمک به قول معروف Outsell کرد کنسول مایکروسافت رو. اما بعد 1 سال ورق برگشت و ایکس باکس تونست جلو بیفته و از یه بازنده ی 100% توی نسل قبل به یه برنده توی نسل خودش تبدیل بشه (مشخصا برنده ی نسل قبل X360 بود به دلایلی که میتونید توی تمام سایتا پیدا کنید و نیاز به بحث نداره)
الانم مثل نسل قبل اول کاره! با اونهمه حرف الکی راجع به ایکس باکس وان که همیشه آنلاینه و به درد نمیخوره و انحصاری نداره و PS4 حد اقل 4 برابر میفروشه و ... فعلا داریم میبینیم نسبت فروش PS4 به X1 حدودا 5 به 4 هست که با حساب اینکه تبلیغات منفی علیه X1 زیاد بود و 100 دلار گرونتر بازم فروش فوق العاده ای داشته و از 360 بهتر شروع کرده.
همه ی اینا رو گفتم که خدمت اساتیدی که شدن تحلیلگر صنعت گیم عرض کنم یا شما نمیدونید مایکروسافت کدوم کمپانیه یا ما رو گذاشتین سر کار! بترسید از 1 سال دیگه که مردم این جو الکی منفی علیه X1 رو یادشون رفته و قضیه ی X360 تکرار بشه, تازه یه تفاوت مهم اینجاست که X360 ادامه دهنده ی راه کنسول شکست خورده ی نسل قبلش بود و به اونهمه موفقیت رسید , X1 که دیگه جای خود داره...

کلان فازت چیه ؟ سالی یه بار پیدات میشه گردوخاک راه میندازی . یه چوری دفاعیه صادر میکنی انگار سهام دار عمده مایکرو هستی . مثل اینکه یادت رفت همون موقع که میاکرو xbox اولی رو داد بیرون همون مایکروسافت کبیر بود که کنسولش epic fail شد .
360 هم که الان افتاده زیر ps3 . قضیه ps4 هم که کلان مشخصه الان . جوش نزن واست خوب نیست !!!

آخرین ویرایش:
عجب حرف جدیدی:-/
شما شاید خیلی ها ر نشناسی ولی خیلی ها بودن که به خاطر هک شده 360 رفتن خریدنش
روی صحبتم با کسانی نبود که اکانت لایو ر ارجینال دارن بازی میکنن

- - -ویرایش - - -

از E3 تا حالا که جریان فروش 1 به 4 ایکس باکس و ps رو طرح کردن اساتید بزرگ bc تا حالا فقط دارم یه سری از این پستا رو بوکمارک میکنم! نسل قبل ایکس باکس مدل جدید ی کنسول شکست خورده و PS3 مدل جدید موفقترین کنسول تا زمان خودش. ایکس باکس از نظر سخت افزار تونست پا به پای PS4 بفروشه و تعداد کنسولای فروخته شدشون برابره تقریبا! از نظر نرم افزاریم که یه انحصاری مایکروسافت مثل HALO اندازه ی 2-3 تا انحصاری سونی فروش میکرد و درآمد نرم افزاری مایکروسافت خیلی بیشتر بود. این اسمش میشه برد برای مایکروسافت و اصلا کار ندارم که شکست برای سونی به حساب بیاد یا نه. نسل قبلم اولاش که PS3 توی انگلیس و حتی آمریکا مثل پشمک به قول معروف Outsell کرد کنسول مایکروسافت رو. اما بعد 1 سال ورق برگشت و ایکس باکس تونست جلو بیفته و از یه بازنده ی 100% توی نسل قبل به یه برنده توی نسل خودش تبدیل بشه (مشخصا برنده ی نسل قبل X360 بود به دلایلی که میتونید توی تمام سایتا پیدا کنید و نیاز به بحث نداره)
الانم مثل نسل قبل اول کاره! با اونهمه حرف الکی راجع به ایکس باکس وان که همیشه آنلاینه و به درد نمیخوره و انحصاری نداره و PS4 حد اقل 4 برابر میفروشه و ... فعلا داریم میبینیم نسبت فروش PS4 به X1 حدودا 5 به 4 هست که با حساب اینکه تبلیغات منفی علیه X1 زیاد بود و 100 دلار گرونتر بازم فروش فوق العاده ای داشته و از 360 بهتر شروع کرده.
همه ی اینا رو گفتم که خدمت اساتیدی که شدن تحلیلگر صنعت گیم عرض کنم یا شما نمیدونید مایکروسافت کدوم کمپانیه یا ما رو گذاشتین سر کار! بترسید از 1 سال دیگه که مردم این جو الکی منفی علیه X1 رو یادشون رفته و قضیه ی X360 تکرار بشه, تازه یه تفاوت مهم اینجاست که X360 ادامه دهنده ی راه کنسول شکست خورده ی نسل قبلش بود و به اونهمه موفقیت رسید , X1 که دیگه جای خود داره...
اولا که اگه 3 اولش خیلی میفروخت به خاطر ps2 بود واین که 360 کم میفروخت به خاطر اپیک فیل کنسول قبلی بود در حالی که ps2 چنان کاری کرد که مردم با دیدن اینکه 3 ضعیفتره باز رفتن 3 اولش خریدن (البته تو بازی های انحصاری کاملا نشون داد که برنده ی قطعی قوی بودن سخت افزار )
حالا وان داره نون 360 ر میخوره و چند سال دیگه روند رو به افولش کامل میشه دیگه همه میدونن به خاطر نبودن 4 وان داره میفروشه و کسانی که الان وان ر میرن بخرن یا به خاطر رفیقاشون هست یا خیلی خیلی خیلی فن هستن

شما شاید خیلی ها ر نشناسی ولی خیلی ها بودن که به خاطر هک شده 360 رفتن خریدنش
روی صحبتم با کسانی نبود که اکانت لایو ر ارجینال دارن بازی میکنن

- - -ویرایش - - -

اولا که اگه 3 اولش خیلی میفروخت به خاطر ps2 بود واین که 360 کم میفروخت به خاطر اپیک فیل کنسول قبلی بود در حالی که ps2 چنان کاری کرد که مردم با دیدن اینکه 3 ضعیفتره باز رفتن 3 اولش خریدن (البته تو بازی های انحصاری کاملا نشون داد که برنده ی قطعی قوی بودن سخت افزار )
حالا وان داره نون 360 ر میخوره و چند سال دیگه روند رو به افولش کامل میشه دیگه همه میدونن به خاطر نبودن 4 وان داره میفروشه و کسانی که الان وان ر میرن بخرن یا به خاطر رفیقاشون هست یا خیلی خیلی خیلی فن هستن
ای بابا چه قد این 3میلیون وفادار بودن به دوستاشون که به خاطر دوستاشون رفتن کنسولی که 100دلار گرونتر هست رو خریدن.:|

خوب حالا سرجمع که بخوای حساب کتاب کنی و با این روند ایشالا 720==>1080 میشه موج چندم؟منتظریم

ای بابا چه قد این 3میلیون وفادار بودن به دوستاشون که به خاطر دوستاشون رفتن کنسولی که 100دلار گرونتر هست رو خریدن.:|
میشه دلیل خریدن وان ر بگی ؟؟؟؟
خدایی من با 1یا 2 تاشون تو ف ی س ب و ک حرف زدم اینطوری میگفتن که دوستاشون به خاطر هم دارن میخرن
خدایی منطقی هم هست اگه یه روز این شرایط واسه ps5 یا ps6 پیش بیاد و دوستام تو psn بخرن مطمعن باشید حداقل بعضی دوستام که 50 یا 60 تا میشن (ایرانی های توی bf3) میرن میخرن

میشه دلیل خریدن وان ر بگی ؟؟؟؟
خدایی من با 1یا 2 تاشون تو ف ی س ب و ک حرف زدم اینطوری میگفتن که دوستاشون به خاطر هم دارن میخرن
خدایی منطقی هم هست اگه یه روز این شرایط واسه ps5 یا ps6 پیش بیاد و دوستام تو psn بخرن مطمعن باشید حداقل بعضی دوستام که 50 یا 60 تا میشن (ایرانی های توی bf3) میرن میخرن

یعنی رفیق های شما هم Xone میگرفتن شما از ps4 دست میکشیدی ؟ بی خیال تو رو خدا

یعنی رفیق های شما هم Xone میگرفتن شما از ps4 دست میکشیدی ؟ بی خیال تو رو خدا
قطعا با شرایط کنونی رفیق رفقا این کار رو نمیکردن
دیگه واضحه کدوم کنسول بهتره لازم به این همه کلنجار نیست به خدا

- - -ویرایش - - -

خوبه دلایل خرید وان تو بازی سنتر دو تا شد
1- کمبود ps4
2- دوستان در لایو
3- کامینگ سو
به جز این دلیلی میبینه در مقابل ps4 یکی وان بخره؟؟؟؟!!!
اگه گیمر باشه قطعا تو بین کنسول ها 4 ر میخره (به علاوه ی یه pc ) ولی نه اگه میخواد پیتزا درست کنه ;;)یا جلو کینکت بالا پایین بپره بحثش جداست
دلیل اصلی من برا نخریدن xbox
http://forum.bazicenter.com/thread82442/
http://gamefa.com/113358/مایکروسافت40-در-صد-از-کاربران-xbox-live-خانم-ها-م/
خدایی دختر بچه 12 ساله از بازی fps چی سرش میشه برا دخترا مثل روندن یه سفینه ی فضایی دلیل خیلی از سونی فن ها برا نخریدن xbox این هست که اکثر کسایی که پی اس میخرن گیمر هستند (با احترام به تمام بچه های live قطعا تو هر جا هارد کور هست) ولی کسایی که (مخصوصا مخصوصا الان که واقعا xbox تمرکزش رو از گیم ورداشته all in one یه سند هست برا اثبات حرفم و همین طور this is 4 the players هم برا اون روی صحبتم) xbox میخرن به دنبال گیم با کیفیت نیستند این واقعایت کسی نمیخواد چشماش ر ببنده

آخرین ویرایش:

ميشه يكي براي من توضيح بده ربط پشمك شدن PS3 توسط X360 به بهتر اجرا شدن WD روي PS4 چيه؟

سهامدارهای سونی چه جان بر کف مشغول خدمت هستن!! الان سونی از اون بالا نظاره گر اعمال شما هست !! ادامه بدین که رستگار خواهید شد :d

ای بابا من میگم یه احساسی دارم یه نفر داره ما رو تماشا میکنه نگو این سونی بوده فقط الان یه سوال پیش میاد با کینکت نظاره میکنه دیگه درسته ؟ شما هم داری از سهام خودت دفاع میکنی وقتی که به ملتی اینجوری حمله میکنی اگه نظری داری میتونی خیلی راحت نظر بدی این جوری پست زدن فقط نشانه اینکه سهام شما به خطر افتاده .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or