Industry Insider : بازی Watch Dogs بر روی Playstation 4 بهتر اجرا میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch_dogs_art-670x446.jpg
درود.

همین امروز بود که طی خبری اعلام شد که Tomb Raider: Definitive Edition بر روی Ps4 نرخ 60 فریم را دارد ولی بر روی Xbox ONE نرخ 30 فریم، به هرحال منابع مختلفی اعلام کردند که این قضیه قطعا بر روی عناوین multiplatform ـی که در آینده منتشر میشوند نیز صدق خواهد کرد و از این قاعده دور نیستند، یکی از این عناوین همین بازی Watch Dogs است.
بر اساس صحبت های یکی از اعضای با نفوذ در صنعت بازیها که Ahsan Rasheed نام دارد، طی خبری در صفحه توئیت خود نوشته است که:
Wait till Watch_Dogs :). PC>>PS4>>>>Xbox One >>>>>WiiU
باید منتظر بازی Watch Dogs باشید : اول PC بعد PS4 بعد Xbox ONE بعد Wii U....
البته ناگفته نماند که این نظر شخصی وی و طبق اطلاعات بدست آمده خودش است.
کمااینکه چندی پیش هم این قضیه بر سر چند بازی دیگر مثلا COD Ghosts و AC Black Flag نیز رخ داده بود که از قرار معلوم نسخه های Xbox کیفیت کمتری(کلی نه!فقط از لحاظ اجرا) نسبت به کنسول رقیب PS4 داشتند.
کمپانی Ubisoft در جولای سال پیش رسما تایید کرد که بازی WD در کنسول های نسل بعد تفاوت زیادی را نخواهد داشت و به طور برابری از لحاظ کیفی اجرا خواهند شد.
source

آخرین ویرایش:
خوب الان 2 حالت داره ...

حالت اول ... واچ داگز بازی دره پیتیه و اصلا ارزش نداره کسی بازیش کنه ... و یوبیسافت یه شرکت بنجل سازه که بهتره همون اساسین میلک کنه

حالت دوم ... pc ... کنسول دوم مایکروسافت

من یه مدتی هر دو کنسول نسل هفتم رو داشتم و عادت کرده بودم هی بازی ها رو روی دوتاشون مقایسه می کردم. به نظرم این بهتر اجرا شدن غیر از جنبه ی اطلاع رسانی و بحث حرفه ای، برای خریدار خیلی مهم نیست. کسی که XBOX One داره هرگز حاضر نیست به خاطر اینکه بازی روی PS4 بهتر اجرا میشه یه عنوان رو نخره.
من خودم تصمیم دارم PS4 بخرم ولی طبیعتاً چیزی که انگیزه بهم میده این نیست که چه بازی هایی روی PS4 بهتر اجرا می شن.
مرسی به خاطر خبر به هر حال :)

من خودم تصمیم دارم PS4 بخرم ولی طبیعتاً چیزی که انگیزه بهم میده این نیست که چه بازی هایی روی PS4 بهتر اجرا می شن.
واقعا خیلی خوشحال شدم، بالاخره یه نفر پیدا شد همچین حرف زیبا و منطقی بزنه..

مسئله اینه کسی که 100$ بیشتر ( تو ایران 400 تومن بیشتر) برای یه کنسول میده دنبال اینه که بازی رو به بهترین شرایط ممکن اجرا کنه! نه این که 100$ بیشتر بدی کنسولت ضعیف تر هم باشه! و اون یکی کنسول بازی رو بهتر اجرا کنه;)

آخرین ویرایش:
خوب موضوع کیفیت بصری بازیها بحث تجربیست

کسی که WD با XONE بازی کنه شاید اصلا متوجه نشه کما اینکه اکثرا همین الان کنسول بازا اکثر بازیهارو 720P میزنن احساس رضایت هم دارن

اما وقتی بازی رو PS4 تو 60 فریم اجرا کنی مسلما دیگه رو XONE راضیت نمیکنه

وقتی هم که با PC HIGH END تو تنظیمات ULTRA 60 FPS بازی کنی از لحاظ گرافیکی بازی تا خرخره مسلح باشه مسلما بازی کردن با PS4 و XONE رضایتتو جلب نمیکنه

اختلاف بین PS4 با XONE (با توجه به سخت افزار محدود ) نهایت تو همین حد باقی میمونه اما اختلاف این دو کنسول با PC هر روز بیشتر میشه و این یک حقیقته

بنا براین کسانی که کیفیت بصری بازیها برایشون خیلی مهمه ( مثل خود من ) واقعا دوست دارن با دیدن گرافیک بازی بگن WWOOOOWW با هزینشم هیچ مشکلی ندارن

ترکیت PC HIGH END + کنسول مورد علاقشون برای انحصاری ها . میتونه بهترین انتخاب ممکن باشه

اونایی هم که پول ندارن یا گرافیک فریم بازی براشون مهم نیست که خوب تکلیفشون مشخصه

آخرین ویرایش:
این همونی نیست که قرار بود پویاتر باشه؟الان موج چندم هستیم؟
بعله قطعا 100 دلار بیشتر ارزش داره....
از شوخی گذشته بین X1 و PS4 از لحاظ سبک بازی اونقدر فرقی نیست که آدم بگه من میرم PS4 یا X1 میخرم به خاطر فلان بازی و...ولی نینتندو خیلی تفاوت داره.حیف که گند زد و گرنه تو لیست خرید بود.
پ.ن: مردیم از بس Super Mario Forever تقلبی بازی کردیم.

وقتی بازی های مولتی تفاوت های این چنینی مثل نرخ فریم یا رزولیشن درشون وجود داره. میخوام ببینم بازی های انحصاری اون وقت وضعشون چی میشه؟
نسل قبل که بازی ها روی X360 بهتر اجرا میشدن، انحصاری های PS3 از لحاظ گرافیکی کلا توی یک فضای دیگه سیر میکردن.
این نسل؟
مایکروسافت دقیقا جا پای سونی توی 2005 گذاشته و رسما به خاطر اجبار روی کینکت داره کنسول رو به سمت نابودی میبره!

گرافیک خیلی مهمه اما چیزی که یک بازی رو خاص میکنه گیم پلی و داستانشه در ضمینه گرافیک که PS4
تا اینجا بهتره بوده ببینیم در اینده بازی های انحصاری PS4 توی
گیم پلی و داستان چکار میکنن

کاری به اعتبار منبع و اختلاف دو نسخه ندارم ولی تو همین خبری که گذاشتید طرف گفته نظر شخصیش هست و نمیشه این رو خبر یا شایعه در نظر گرفت.

thuway hehe, is that something you heard from your sources or just a personal expectation?

Abriael Personal

وای بیچاره شدیم !! کنسول محبوبمون داره نابود میشه :( فرداست که مایکروسافت ورشکست بشه
خاک بر سر مایکروسافت شد

نه که تو نسلهای قبل کنسول قویتر همیشه پیروز میشد این نسل هم داستان همینه

بد بخت شدیم !! رفقا شما هم اینقدر نمک رو زخم ما نپاشین!! =((=))

کاری به اعتبار منبع و اختلاف دو نسخه ندارم ولی تو همین خبری که گذاشتید طرف گفته نظر شخصیش هست و نمیشه این رو خبر یا شایعه در نظر گرفت.

thuway hehe, is that something you heard from your sources or just a personal expectation?

Abriael Personal
شما مطمئنی خبر رو خوندی:d؟!
مشکل خود خبر هست، طرف گفته نظر شخصیشـه و از منبعی نشنیده، پس این نه خبر ـه نه حتی شایعه.
نه مشکل از شماست، ایشون یکی از افرادی هستن که توی صنعت بازی های کامپیوتری نفوذ دارن(یعنی بازی رو تست کرده!!) و همینطور الکی از روی هوا نیومده نظر بده که، نمونش هم همین چند عنوان قبلی(Cod و Ac) که اختلاف رو نشون میداد!!
پس این نه خبر ـه نه حتی شایعه.

ببخشین، یادم رفت در قسمت مقالات قرارش بدم.​

آخرین ویرایش:
وای بیچاره شدیم !! کنسول محبوبمون داره نابود میشه :( فرداست که مایکروسافت ورشکست بشه
خاک بر سر مایکروسافت شد

نه که تو نسلهای قبل کنسول قویتر همیشه پیروز میشد این نسل هم داستان همینه

بد بخت شدیم !! رفقا شما هم اینقدر نمک رو زخم ما نپاشین!! =((=))

LOL

فروش بیشتر , انحصاری بیشتر با متای سر به فلک , درو کردن جوایز . دیگه یه کنسول موفق از نظر شما چیه ؟

LOL

فروش بیشتر , انحصاری بیشتر با متای سر به فلک , درو کردن جوایز . دیگه یه کنسول موفق از نظر شما چیه ؟

حرف شما متین !! منظور من اینه که اگه ایکس وان 50 درصد ضعیفتر باشه!! که هست (من قبول دارم) دلیلی برای شکست و نابودیش نیست !!
دیگه این همه شادی و پایکوبی دوستان برای چیه؟؟ ps4 قویتر از xbox one هست اینو دیگه همه قبول دارن
دیگه این لوده بازیها تو شان بچه ها و این سایت نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or