Industry Insider : بازی Watch Dogs بر روی Playstation 4 بهتر اجرا میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch_dogs_art-670x446.jpg
درود.

همین امروز بود که طی خبری اعلام شد که Tomb Raider: Definitive Edition بر روی Ps4 نرخ 60 فریم را دارد ولی بر روی Xbox ONE نرخ 30 فریم، به هرحال منابع مختلفی اعلام کردند که این قضیه قطعا بر روی عناوین multiplatform ـی که در آینده منتشر میشوند نیز صدق خواهد کرد و از این قاعده دور نیستند، یکی از این عناوین همین بازی Watch Dogs است.
بر اساس صحبت های یکی از اعضای با نفوذ در صنعت بازیها که Ahsan Rasheed نام دارد، طی خبری در صفحه توئیت خود نوشته است که:
Wait till Watch_Dogs :). PC>>PS4>>>>Xbox One >>>>>WiiU
باید منتظر بازی Watch Dogs باشید : اول PC بعد PS4 بعد Xbox ONE بعد Wii U....
البته ناگفته نماند که این نظر شخصی وی و طبق اطلاعات بدست آمده خودش است.
کمااینکه چندی پیش هم این قضیه بر سر چند بازی دیگر مثلا COD Ghosts و AC Black Flag نیز رخ داده بود که از قرار معلوم نسخه های Xbox کیفیت کمتری(کلی نه!فقط از لحاظ اجرا) نسبت به کنسول رقیب PS4 داشتند.
کمپانی Ubisoft در جولای سال پیش رسما تایید کرد که بازی WD در کنسول های نسل بعد تفاوت زیادی را نخواهد داشت و به طور برابری از لحاظ کیفی اجرا خواهند شد.
source

آخرین ویرایش:
هنوز که هیچی معلوم نیست حالا صبر کنید خود یوبی تایید کنه اون موقع من میدونم و مایکروسافت:d در کل با توجه به اینکه بازی تاخیر خورده بعید میدونم اختلاف زیادی بین دو نسخه ps4 و xone باشه:| امیدوارم رو هر دو کنسول به صورت 1080p و 60 فریم اجرا بشه
فکر نکنم دیگه رو هردو کنسول 60فریم باشه. ولی اگه رو psباشه و رو xoنباشه:|

هنوز که هیچی معلوم نیست حالا صبر کنید خود یوبی تایید کنه اون موقع من میدونم و مایکروسافت:d در کل با توجه به اینکه بازی تاخیر خورده بعید میدونم اختلاف زیادی بین دو نسخه ps4 و xone باشه:| امیدوارم رو هر دو کنسول به صورت 1080p و 60 فریم اجرا بشه

- - -ویرایش - - -

فکر نکنم دیگه رو هردو کنسول 60فریم باشه. ولی اگه رو psباشه و رو xoنباشه:|

کلا این بازی دیگه دقیقا موج دوم بازیها میشه و اگه اختلاف بازم دیده بشه همه چیز کاملا معلوم میشه!

- - -ویرایش - - -

کلا این بازی دیگه دقیقا موج دوم بازیها میشه و اگه اختلاف بازم دیده بشه همه چیز کاملا معلوم میشه!
فرشاد ميدوني موضوع چيه؟ در قويتر بودن PS4 اصلا شك نكن ديگه تنها كسي كه به اين مسئله اذعان نداره خواجه ي شيرازه منتها قضيه اينه كه تفاوت بايد 50 در صد ميبود ولي الان بازيايي كه تا حالا اومده تفاوتشون بيشتر بوده مثلا همين تفاوت دو برابر بودن فريم يعني اختلاف 100 درصدي حالا اگه مشكل از عدم آشنايي باشه ميشه انتظار داشت كه تفاوت به همون 50 درصدي كه پيش بيني ميشد برسه ولي مساوي و برابر شدن خيلي بنظرم بعيده مگر اينكه بخوان PS4 و قدرتش رو فداي اين قضيه كنن.

من موندم نسل قبل که بیشتر بازی ها روی 360 بهتر اجرا می شد کسی هیچ حرفی نمی زد قبل از انتشار بازی یا هیچ کسی نمی گفت نسخه ی pc بازی بهترین نسخه هست این نسل چی شده همه گیر دادن به ترول کردن نمی دونم

من موندم نسل قبل که بیشتر بازی ها روی 360 بهتر اجرا می شد کسی هیچ حرفی نمی زد قبل از انتشار بازی یا هیچ کسی نمی گفت نسخه ی pc بازی بهترین نسخه هست این نسل چی شده همه گیر دادن به ترول کردن نمی دونم

نسل قبل فاصله بازیها در این حد بود ؟!

480p-vs.-720p-vs.-1080p.jpg

دقت کنید که بازیهای نسل ۶ رزولوشنشون ۴۸۰ بود و نسل ۷ ام ۷۲۰
یعنی اختلاف بازیها توی این نسل به اندازه اختلاف رزولوشن بازیهای نسل ۷ با نسل ۶ ـه !

من موندم نسل قبل که بیشتر بازی ها روی 360 بهتر اجرا می شد کسی هیچ حرفی نمی زد
بخاطر یکم رنگ بیشتر و کنتراست روی 360 تاپیک رو جر و واجر میکردن کسی حرف نمیزد؟یادتون رفته جدا یا خودتون میخواید فراموشش کنید؟
------------------
الان که باید به مارک سرنی تعظیم کرد با این طراحی

بخاطر یکم رنگ بیشتر و کنتراست روی 360 تاپیک رو جر و واجر میکردن کسی حرف نمیزد؟یادتون رفته جدا یا خودتون میخواید فراموشش کنید؟
------------------
الان که باید به مارک سرنی تعظیم کرد با این طراحی

برای کنسولی که یک سال دیرتر اومده بود و روی قدرت سخت افزاری تاکید زیادی داشت حتی تساوی درخروجی هم افت داشت چه برسه به ضعف!

برای کنسولی که یک سال دیرتر اومده بود و روی قدرت سخت افزاری تاکید زیادی داشت حتی تساوی درخروجی هم افت داشت چه برسه به ضعف!
انحصاری ها که همه چیزی نشون دادن پس از قدرت حرف نزنیم بهتره:)
پس با این اوصاف و تعریف شما اسمx1رو باید گذاشت فاجعه

پس مردم مریض بودن تا اواسط نسل قبل xbox میخریدن و سونی تقریبا از نظر فروش از دور رقابت خارج شده بود البته تا تقریبا اواسط نسل قبل ولی با انحصاری ها ورق رو بر گر دوند استدیو های فرست پارتی سونی چیزی هستند که مایکر باید خوابش ر ببینه تا بتونه با اون ها ضعف کنسول تو این نسل ر جبران کنه

پس مردم مریض بودن تا اواسط نسل قبل xbox میخریدن و سونی تقریبا از نظر فروش از دور رقابت خارج شده بود البته تا تقریبا اواسط نسل قبل ولی با انحصاری ها ورق رو بر گر دوند استدیو های فرست پارتی سونی چیزی هستند که مایکر باید خوابش ر ببینه تا بتونه با اون ها ضعف کنسول تو این نسل ر جبران کنه

واسه کنسولی که 1 سال دیرتر اومد , با ادعای سخت افزاری ماورایی و بازیهایی ماورایی تر PS3 تو لانچ یه شکست کامل بود ... در حالی که X360 با سخت افزاری ضعیف تر توی بازیهای مولتی پلتفرم خیلی خیلی بهتر عمل میکرد , در این زمینه هم برای Ps3 یه شکست بود (به اینکه تازه سالای آخر کنسولش سازنده به ایده آل رسیدن کاری ندارم) ... در زمینه ی حسگرهای حرکتی با توجه به نوآوری و فروش بهترو عملکرد بهتر کینکت باز ام در این زمینه واسه سونی یه شکست بود...این رو هم در نظر بگیر که 360 دومین نسل ورودِش به صنعت کنسول بود در حالی که ps3 سومین نسلش بود پس نتیجتا با ید بهتر از مایکرو عمل میکرد...
مایکرو بدون انحصاریهای خیلی زیاد و امکانات خیلی معمولی تری نسبت به سونی تونست به فروشی در حد خود سونی , در حال حاضر یکم کمتر دست پیدا کنه , حتی تونست سونی رو تا مرز از دور خارج کردن ام ببرتش , پس اگه منطقی باشی و فکر کنی دعا میکنی که مایکرو به انحصاری روی نیاره چون اونطوری دیگه خیلی آب قطع میشه واسه سونی :-j (البته با توجه به امضات فک میکنم منطقُ رد دادی شما :)) )

واسه کنسولی که 1 سال دیرتر اومد , با ادعای سخت افزاری ماورایی و بازیهایی ماورایی تر PS3 تو لانچ یه شکست کامل بود ... در حالی که X360 با سخت افزاری ضعیف تر توی بازیهای مولتی پلتفرم خیلی خیلی بهتر عمل میکرد , در این زمینه هم برای Ps3 یه شکست بود (به اینکه تازه سالای آخر کنسولش سازنده به ایده آل رسیدن کاری ندارم) ... در زمینه ی حسگرهای حرکتی با توجه به نوآوری و فروش بهترو عملکرد بهتر کینکت باز ام در این زمینه واسه سونی یه شکست بود...این رو هم در نظر بگیر که 360 دومین نسل ورودِش به صنعت کنسول بود در حالی که ps3 سومین نسلش بود پس نتیجتا با ید بهتر از مایکرو عمل میکرد...
مایکرو بدون انحصاریهای خیلی زیاد و امکانات خیلی معمولی تری نسبت به سونی تونست به فروشی در حد خود سونی , در حال حاضر یکم کمتر دست پیدا کنه , حتی تونست سونی رو تا مرز از دور خارج کردن ام ببرتش , پس اگه منطقی باشی و فکر کنی دعا میکنی که مایکرو به انحصاری روی نیاره چون اونطوری دیگه خیلی آب قطع میشه واسه سونی :-j (البته با توجه به امضات فک میکنم منطقُ رد دادی شما :)) )
اصلا حرف من ر فهمیدی شما حرف شما به حرف من کوچکترین ربطی نداشت ولی برا اینکه یه چیز پروندی جوابت ر میدم
مایکرو تو 30 نسل بعد هم یه انحصاری نمیتونه در حد بازی های nd بده همون طور که همه دیدن با این حال که سونی تو نسل قبل خیلی از نظر فروش کم داشت ولی با بازی های انحصاری کاملا جبرانش کرد چیزی که مایکر کلا باید بیخیالش بشه ولی حالا که میبینیم از نظر فروش جلوتره و به دلیل نبود 4 تا اینجا برابر بوده فروششون و گرنه تو همه ی پیش بینی ها می گن که سونی برنده ی قطعی این نسل هست پس تا اینجا نسخه ی مایکر ر پیچیده بازی های انحصاری خوب + بازی های مولتی پلتفرم با کیفیت بهتر دیگه چی میخوایین؟؟؟؟؟
جالب اینجسا شما از جمله ی آب قطع هست برا 4 استفاده کردی که منطق شما ر میرسونه چیزی که هر مایکر فنی بهش اعتراف میکنه عملکرد بهتره سونی تا به اینجا بوده و بحث با شما سره اینکه کدوم کمپانی بهتر عملکرده وافعا احمقانست
شما که کوچکترین اطلا عاتی نداری و اون موقع که با اصحاب کهف خوابیده بودی سونی داشت مایکر ر تو e3 و بعد اون له میکرد پس بهتره حرف از منطق نزنی که هر کی پستت ر بخونه می فهمه از اون مایکر فنا یی هستی که تا 360 هک شد رفتن 360 خریدن و شدن فن مایکر

آخرین ویرایش:
از E3 تا حالا که جریان فروش 1 به 4 ایکس باکس و ps رو طرح کردن اساتید بزرگ bc تا حالا فقط دارم یه سری از این پستا رو بوکمارک میکنم! نسل قبل ایکس باکس مدل جدید ی کنسول شکست خورده و PS3 مدل جدید موفقترین کنسول تا زمان خودش. ایکس باکس از نظر سخت افزار تونست پا به پای PS4 بفروشه و تعداد کنسولای فروخته شدشون برابره تقریبا! از نظر نرم افزاریم که یه انحصاری مایکروسافت مثل HALO اندازه ی 2-3 تا انحصاری سونی فروش میکرد و درآمد نرم افزاری مایکروسافت خیلی بیشتر بود. این اسمش میشه برد برای مایکروسافت و اصلا کار ندارم که شکست برای سونی به حساب بیاد یا نه. نسل قبلم اولاش که PS3 توی انگلیس و حتی آمریکا مثل پشمک به قول معروف Outsell کرد کنسول مایکروسافت رو. اما بعد 1 سال ورق برگشت و ایکس باکس تونست جلو بیفته و از یه بازنده ی 100% توی نسل قبل به یه برنده توی نسل خودش تبدیل بشه (مشخصا برنده ی نسل قبل X360 بود به دلایلی که میتونید توی تمام سایتا پیدا کنید و نیاز به بحث نداره)
الانم مثل نسل قبل اول کاره! با اونهمه حرف الکی راجع به ایکس باکس وان که همیشه آنلاینه و به درد نمیخوره و انحصاری نداره و PS4 حد اقل 4 برابر میفروشه و ... فعلا داریم میبینیم نسبت فروش PS4 به X1 حدودا 5 به 4 هست که با حساب اینکه تبلیغات منفی علیه X1 زیاد بود و 100 دلار گرونتر بازم فروش فوق العاده ای داشته و از 360 بهتر شروع کرده.
همه ی اینا رو گفتم که خدمت اساتیدی که شدن تحلیلگر صنعت گیم عرض کنم یا شما نمیدونید مایکروسافت کدوم کمپانیه یا ما رو گذاشتین سر کار! بترسید از 1 سال دیگه که مردم این جو الکی منفی علیه X1 رو یادشون رفته و قضیه ی X360 تکرار بشه, تازه یه تفاوت مهم اینجاست که X360 ادامه دهنده ی راه کنسول شکست خورده ی نسل قبلش بود و به اونهمه موفقیت رسید , X1 که دیگه جای خود داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or