Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
==============
در کامیک Tower of Tears یا برج اشکها (مکان تخیلی) تو یزد و مردمش اینطور تصویر شدن:
View attachment 347172View attachment 347174View attachment 347175

اسب و تیر و کمون چی میگه؟!
لباسها هم که یه ترکیبی زدن از همه چی.
:D:)):))

و اما خود برج که خیلی آشنا به نظر میرسه و خب مثل اینکه از روی یکی از برجهای یزد واقعا ایده گرفتن:
View attachment 347176View attachment 347177

===================
خلاصه اینکه خیلی دوست دارم ببینم تو پرسپولیس چه داستانی انتظارمون رو میکشه.
به امید اینکه پر از جزئیات و اشارات تاریخی به کوروش ، داریوش و... باشه که باهاش خرکیف بشیم:D

تازه کجاشو دیدی!!

پیشنهاد پست حکومتی به جوکر...

batman428-1988.jpg

یه استریمر ژاپنی ویدیوی گیمپلی 18 دقیقه ای گیمزکان رو که پشت درهای بسته نشون دادن رو گذاشته توی یوتیوب من میزارم اینجا فقط مشکل اینجاست که این رفیق ژاپنیمون خیلی رو ویدیو صحبت میکنه.

واقعا خاک بر سر تیم مارکتینگ بتزدا و Xbox باهم بکنن !!! چرا اینو تا الان نشون نداده بودن ؟ رسما هیچ هایپی دور و بر بازی نیست
چقدر خوبه . تعامل با محیطش خیلی بیشتر از چیزی که فکرش میکردم . کامبت خیلی سنگین ـه چه میلی کامبت چه رنج کامبت قشنگ همه چیز وزن داره . تنوع محیط ها و بزرگیشون هم بیشتر از چیزی که فکر میکردم . قشنگ تو محیط کارای جانبی میشه انجام داد انتظار نداشتم انقدر سند باکسش بزرگ باشه

آخرین ویرایش:
واقعا خاک بر سر تیم مارکتینگ بتزدا و Xbox باهم بکنن !!! چرا اینو تا الان نشون نداده بودن ؟ رسما هیچ هایپی دور و بر بازی نیست
چقدر خوبه . تعامل با محیطش خیلی بیشتر از چیزی که فکرش میکردم ـه کامبت هم خیلی سنگین ـه چه میلی کامبت چه رنج کامبت قشنگ همه چیز وزن داره . تنوع محیط ها و بزرگیشون هم بیشتر از چیزی که فکر میکردمه . تو محیط کارای جانبی هم میشه انجام داد انتظار نداشتم انقدر سند باکسش بزرگ باشه
حالا نکته جالب اینجاست که این رفیقمون ویدیو رو یک ماه پیش آپلود کرده الگوریتم یوتیوب برا من آوردش بالا چون بالای هزار بار تریلر گیمزکان رو دیدم.
بخدا دارم دیونه میشم باید دو ماه دیگه صبر کنم تا بازی بیاد.

چقدر خوبه . تعامل با محیطش خیلی بیشتر از چیزی که فکرش میکردم ـه کامبت هم خیلی سنگین ـه چه میلی کامبت چه رنج کامبت قشنگ همه چیز وزن داره . تنوع محیط ها و بزرگیشون هم بیشتر از چیزی که فکر میکردمه . تو محیط کارای جانبی هم میشه انجام داد انتظار نداشتم انقدر سند باکسش بزرگ باشه

اگه واسه ريليز ps5 بازى هم بخوان انقد نتابيدم طور پيش برن بايد به عقلشون شك كرد.
انقد بى تفاوت بودن من الان دقت كردم كه بازى قراره ٢-٣ ماه ديگه بياد.

همچنان به نظرم با اولش شخص بودن لطف بازيو از بين بردن :D

• Like
Reactions: Taha75 and Skylar
یه استریمر ژاپنی ویدیوی گیمپلی 18 دقیقه ای گیمزکان رو که پشت درهای بسته نشون دادن رو گذاشته توی یوتیوب من میزارم اینجا فقط مشکل اینجاست که این رفیق ژاپنیمون خیلی رو ویدیو صحبت میکنه.

گیم پلی بازی یجوریه . انگار حالت نرمال نداره . حسی که من با دیدن این ویدیو بهم دس داد اینه که انگار با VR یا قابلیت sixaxis دسته ی PS3 داریم بازی رو انجام میدیم . خلاصه که خیلی عجیب و ناملموس بود برام .

گیم پلی بازی یجوریه . انگار حالت نرمال نداره . حسی که من با دیدن این ویدیو بهم دس داد اینه که انگار با VR یا قابلیت sixaxis دسته ی PS3 داریم بازی رو انجام میدیم . خلاصه که خیلی عجیب و ناملموس بود برام .
گیم پلی بازی دقیقا مثل Chronicles of Riddick هستو یه حالت سنگینی داره که ممکنه هر کسی خوشش نیاد مخصوصا نمای اول شخص موقع ضربه زدن با مشت حالا توی این بازی ممکنه خیلی بهبودش داده باشن.
بشخصه اصلا برام اهمیتی نداره من از بچه گی عاشق ایندیاناجونز بودمو و کلا آخرین بازی که براساس این شخصیت ساختن لوگو ادونچر بوده بعدش هم هیچی پس فکر نکنم بعد این دیگه بازی از روش بسازن.

انیمیشنهای مبارزه و حتی شلاق بده. البته اینم که ماله گیمزکامه، برا بیلد قدیمیه ولی این مشکلو داره.

20241009_225208.jpg 20241009_225209.jpg 20241009_225211.jpg
16x9Indiana_TGC_TotemTop_1920x1080_V02-428d673b86d9d4fcb427.jpg

نسخه کاستوم شده Series X برای بازی به مناسبت عرضه بازی
برای دریافت این کنسول خاص باید با مراجعه به Microsoft Experience Centers در لندن و نیویورک و سیدنی و حل پازل های خاص شانس شرکت در برنده شدن این دستگاه خاص رو داشته باشید. البته ظاهرا راه غیر حضوری از طریقBethesda Social channels هم وجود دارد
این نسخه کاستوم شده کاملا دست ساز و بیش از 350 ساعت وقت صرف آن شده است.

همه چیزش خوبه فقط کاش سوم شخص بود .

ترس مقایسه با آنچارتد برای سوم شخص نکردن دلیل مسخره ای هست .

پس الان کسی بازی آخرزمانی ویروسی نسازه چون با لست مقایسه می شود .

• Like
Reactions: AmirPXP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or