Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
من در مورد صحبتهای فیل چیزی نمیدونم.
حرف زیاد میزنه.

ولی خب کامنتت جوری بود که انگاری همزمان منتشر میشه که باید طرفدارهای ps رو راضی نگه دارن.
چند ماه فاصلست خب.
گفتیم که بدونی دیگه! به هر حال مدیر بخش مایکروسافت گیمینگه، حالا قبولش ندارید حرفاش ولی نقل محافله!
منظور مشخص بود. دقیقش اینه، گفتم الان که می خواد برای PS5 هم بیاد امیدوارم روی پلتفرمی که عناوین اکشن ادونچر بیشترین استقبال ازشون می شه بتونه طرفداران بیشمار این سبک رو روی PS5 راضی نگه داره. الان کجاش به تاریخ انتشار اشاره داره؟ مگه خودم اسکرین شات نذاشتم از تاریخ انتشار بالاش؟ کری خوندن نداره وقتی عنوان مولتی پلتفرم شده

اول شخص بودن بازی عالیه
افرادی هم که دارن رو بازی کار می کنن همیشه گیم هاشون سلیقه من بوده.
انجین اینا برای طراحی و جزئیات چهره کیفیت خوبی نداره اصلا اما فیزیک خیلی خوبی داره و باقی مواردش عالیه.
تا الان اصن تاپیک بازیو باز نکرده بودم چون فکر می کردم انحصاریه الان به بعد اخبار بازیو دنبال می کنم>:D<.

در نسخه کالکتور ادیشن بازی Indiana Jones and the Great Circle نام پرسپولیس (تخت جمشید) نیز دیده میشود. احتمال اینکه یکی از مکانهای بازی باشد بسیار است.

View attachment 347123
احتمالش خیلی زیاده. :دی توی تریلر چند ماه پیش به این قضیه اشاره کرده بودم که یکی از نقطه‌های مسیر، داخل ایران هست:

d9fc10_24xczed.jpg

الآن هم می‌شه دقیقاً همون نقطه‌ها رو روی ماکت کره زمین دید و خیلی بعیده که الکی روی این قضیه تأکید کرده باشن. :دی

here we go again
View attachment 347094
View attachment 347095

اینا سبکشون رو تغییر دادن ولی همچنان مصر هستن با همون حالت پیش فرضشون بازی بسازن که جور در نمیاد با حالوهوای ادونچر، در هرحال امیدوارم استودیو فرست پارتی مایکروسافت گیمینگ بتونه گلیم خودشو از آب بیرون بکشه و طرفداران بیشمارو عاشق ادونچر روی PS5 رو راضی نگه داره :>

تامام :D
کاش از خدا چیز دیگه ای می خواستم:D:D:D

• Cool
  • Like
Reactions: Taha75 and .Amirone
احتمالش خیلی زیاده. :دی توی تریلر چند ماه پیش به این قضیه اشاره کرده بودم که یکی از نقطه‌های مسیر، داخل ایران هست:

d9fc10_24xczed.jpg

الآن هم می‌شه دقیقاً همون نقطه‌ها رو روی ماکت کره زمین دید و خیلی بعیده که الکی روی این قضیه تأکید کرده باشن. :دی
امیدوارم از خوزستان تو تابستون رد نشه طبق این نقشه که میشه وگرنه از شدت گرما میمیره دبگه به پرسپولیس نمیرسه

به طرز عجیبی فعالیت دوستان بعد نمایش دیشب کم شده تو تاپیک دلیلش رو نمیدونم چیه :-? قبلا بعد هر نمایش بازی کلی اسکرین قرار میدادن تریلر رو تحلیل میکردن توییت میزاشتن مصاحبه میزاشتن و کلی از بازی تمجید میکردن الان preview ها بازی منتشر شده ولی اصلن نه انگار…

پ.ن: منم با نظر قبلی دوستان موافقم بازی قطعا میترکونه اول شخص بودنشم فکر نکنم مشکلی باشه \m/ تنها نگرانیم اینه تو این سه چهار ماهی که وقت دارن بازی رو برای ps5 عرضه کنن نتونن تمام باگ ها رو رفع کنن و خوب بازی برای ps5 pro اپتیمایز کنن.

در نسخه کالکتور ادیشن بازی Indiana Jones and the Great Circle نام پرسپولیس (تخت جمشید) نیز دیده میشود. احتمال اینکه یکی از مکانهای بازی باشد بسیار است.

View attachment 347123
بهترین خبر میتونه همین باشه. میتونه تجربه جالبی واسه ماها رقم بزنه.
واقعا سر prince of persia the lost crown حس خیلی خوبی داشتم که چقد به تمدن ایران پرداخته بودن.

• Like
Reactions: Taha75 and Farh@d
من کلا هدف ساخت یه بازی لایسنسی از یه فرنچایز در آستانه مرگ رو نمیفهمم :D با اینکه سبک مورد علاقه خودم ادونچره ولی قانع نمیشم :D

مخصوصا این چند ساله که هزینه و ریسک ساخت بازی افزایش پیدا کرده استدیو ها سوق پیدا کردن به خلق فرنچایز و آی پی های بزرگ که حداقل تو چند شماره بتونن ادامه و پیشرفتش بدن. اینکه ماشین گیمز از وولفنشتاین یهو بیاد یه بازی ادونچر پازل محور که جامعه مخاطب هدفش افراد بالای 30 ساله و احتمالا تک شماره ایه بسازه خیلی برام عجیبه.

• Like
Reactions: Taha75
اينكه هم فاصله زمانى عرضه رو ps5 كمه و هم از الان اعلام كردن نشون ميده خواستن مخاطبى هم كه هر دو كنسول رو داره يه شانسى وجود داشته باشه كه يكم صبر كنه و به جاى استفاده از گيم پس روى پلى استيشن بازى رو بخره تا تو آرشيو براش بمونه.

این Persepolis تو آنچارتد ۴ هم بهش یه اشاراتی شده بود.

IMG_20240821_163632_236.jpg

واقعا حیف و حیف از این پتانسیلی که تاریخ ایران بخاطر ع.۵۷ از دست داد.
فقط دارم به این فکر میکنم خود تاریخ دان های غربی هم میدونن چه داستان‌هایی میشه راجب همین دوران شکوه تمدن پارس گفت، منتها از ۵۷ به بعد ما فقط تحریم اقتصادی نشدیم ، تحریم فرهنگی و تاریخی ( از طرف داخل ) هم شدیم و اجازه نمیدن کسی بیاد و با تاریخ ایران داستان بگه

در مورد ایندیانا یه خبر امروز خوندم که گفته هرکسی با سری بازیهای Riddick حال کرده با ایندیانا هم عشق میکنه. خب من یکی از بهترین بازیهای عمرم همین Riddick 1 هست فقط اون بازی تو یه ستینگ و اتمسفر خاص دیگه ای بود و حالا نمیدونم ایندیانا چه چیزی داره که اینا این حرفو زدن .البته میدونم یه تعداد از سازنده های اون زمان بعدا شدن همین استودیو Machine Games ولی برام خیلی جالبه که اسم Riddick رو آوردن و باید بیینم اکشن ادونچر مثل ایندیانا با سبک اول شخص ادونچر فعلا که یکمی باهاش مشکل دارم و ربطش به Riddick چجور خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or