من که اعلام کردم یک هفته و خورده ای هست به خاطر مشکل ف ی ل شدن PSN نمی تونم ON بشم...آخه برادران گرامی چرا منو سر کار میزارید. یه نفرتونم که نیومد ساعت 7. من تا 9:30 بودم هیچ خبری از هیچکی نبودبخصوص leader
من کاری برام پیش اومد نتونستم بیام.آخه برادران گرامی چرا منو سر کار میزارید. یه نفرتونم که نیومد ساعت 7. من تا 9:30 بودم هیچ خبری از هیچکی نبودبخصوص leader
طرفای عصر اگر باشه خوبه.من کاری برام پیش اومد نتونستم بیام.
به ارسلان گفتم که حتما جای من بیاد ولی مثل اینکه اون هم گرفتارِِ.
فردا؟
من کاری برام پیش اومد نتونستم بیام.
به ارسلان گفتم که حتما جای من بیاد ولی مثل اینکه اون هم گرفتارِِ.
فردا؟
چه توقع ـی داری شما؟ با این وضعیت گند اینترنت میخای بشه آنلاین بازی کرد؟!
من که اعلام کردم یک هفته و خورده ای هست به خاطر مشکل ف ی ل شدن PSN نمی تونم ON بشم...
آقا من شرمندم. من اگه میدونستم همه چنین مشکلایی دارید اینطوری نمی گفتم.امیدوارم مشکلات همه حل بشه>:d<من امروز میام چندبار سر میزنم به PSN اگه کسی بود که با هم میزنیم اگه هم نه(به دلیل مشکلات)که براتون دعا میکنم:d
الان منظورت چی بود؟ تو اگه اصلا باهاشون بازی نکردی چه تجربه ی خوبی بدست آوردی؟هااااااا؟؟؟؟.... حالا من بی تو، توی کیلزون چه کنم؟؟من دیگه NOOBZONE3 رو گذاشتم کنار و دیگه به هیچ وجه بازیش نمیکنم چون دیگه حالم داره ازش بهم میخوره.توی این مدت که با شما هم کلنی بودم خیلی خوش گذشت درسته که با هم زیاد بازی نکردیم یا اصلا نتونستیم بازی کنیم ولی بالاخره تجربه خوبی بود.امیدوارم واسه بازی کردن این بازی که اصلا معلوم نیست چیه خدا بهتون صبر بده.این پست رو دادم که اگه خواستید قرار بذارید بدونید من دیگه نیستم.موفق باشید:d
ای کلک، پس اون قضیه که میگفتی واسم کار پیش اومد و اینا... بهونه بود،نه؟ما هم مدت ها پیش کیلزون 3 رو ترک کرده بودیم، صداش رو در نمیاوردیم.
بچه ها اگه میخوان کلن رو نگه دارن و با هم بازی کنن من مشکلی ندارم. ولی اگه بازی نمی کنید منحلش می کنیم.
حیف شد. کلی بازیکن خوب جمع کرده بودم.
نه بابا. اونا که واقعی بود.ای کلک، پس اون قضیه که میگفتی واسم کار پیش اومد و اینا... بهونه بود،نه؟
موردی نداره. منم بازی رو 100% میکنم. بعدشم به احتمال 96.427% میفروشمش.شوخی میکنم. جدب نگیری>:d<