همين الان:dمن امشب کاری برام پیش اومد متاسفانه نتونستم بیام.
قرار بعدی؟
جاتون خالی دیشب با علی یه ذره بازی کردیم خیلی خوش گذشت !درست شد بگید قرار بزاریم.
بله بفرمایید.آقا منم تو کلنتون راه میدید؟ یه ذره نوبم ولی راه میوفتم. آخه از نظر من KZ3 با KZ2 خیلی متفاوت هستش. ولی اگه چارتا آدم حسابی( مثل شما ها) دور و برم باشه بهتر و سریعتر راه میوفتم.
کی گفته تو نوبی؟ اگه تو نوب هستی پس من یکی دیگه هیچی نیستمآقا منم تو کلنتون راه میدید؟ یه ذره نوبم ولی راه میوفتم. آخه از نظر من KZ3 با KZ2 خیلی متفاوت هستش. ولی اگه چارتا آدم حسابی( مثل شما ها) دور و برم باشه بهتر و سریعتر راه میوفتم.
کی گفته تو نوبی؟ اگه تو نوب هستی پس من یکی دیگه هیچی نیستم
اقا من این هیولا رو خوب میشناسم داره مظلوم نمایی میکنه:d باور ندارید برید توی kz2 بپرسید چه کسی هست که این قاتل بالفطره رو نشناسه.من هیچی توی kz بلد نیستم ولی هر چیزی که تا الان یاد گرفتم از استادم thefury2009 یاد گرفتم.
به کلن خودت خوش اومدی نوبه من>:d<
به به ! آقا مهدی ! خوش اومدی به این جمع ، جمعِ همه iiNS4N3ـیا !آقا منم تو کلنتون راه میدید؟ یه ذره نوبم ولی راه میوفتم. آخه از نظر من KZ3 با KZ2 خیلی متفاوت هستش. ولی اگه چارتا آدم حسابی( مثل شما ها) دور و برم باشه بهتر و سریعتر راه میوفتم.
این ویدئو رو هم از دست ندید.
Renegade | A Black Ops Clan Montage | By iiNS4N3 Clan
Played by: iiNS4N3_Genesis | iiNS4N3_ViP3R | iiNS4N3_M7mD | iiNS4N3_T4CTiCZz | iiNS4N3_InFeCtEd | iiNS4N3_SMOK3Zz
Edited by: KillerArsalan/iiNS4N3_T4CTiCZz
این فقط یه Trailer هستش. کاملش حدوداً 1 ماه دیگه میاد.
Youtube
Mediafire