ar93 کاربر سایت Jul 27, 2011 #137 کلن عضو میگیره ؟ من 2 روزه دارم بازی میکنم.... تا الان هم هر چی بازی کردم top frag بودم
The Punisher کاربر سایت Jul 27, 2011 #138 نوشته شده توسط ar93: کلن عضو میگیره ؟ من 2 روزه دارم بازی میکنم.... تا الان هم هر چی بازی کردم top frag بودم بیشتر... خیر. Killzone 3 که فک نکنم دیگه بازی کنیم. شاید BF3 یا MW3 اومد دوباره راه بندازیم کلن رو و عضو گیری کنیم.
نوشته شده توسط ar93: کلن عضو میگیره ؟ من 2 روزه دارم بازی میکنم.... تا الان هم هر چی بازی کردم top frag بودم بیشتر... خیر. Killzone 3 که فک نکنم دیگه بازی کنیم. شاید BF3 یا MW3 اومد دوباره راه بندازیم کلن رو و عضو گیری کنیم.
mohsen7337 کاربر سایت Aug 22, 2011 #140 نوشته شده توسط The Punisher: خیر. Killzone 3 که فک نکنم دیگه بازی کنیم. شاید BF3 یا MW3 اومد دوباره راه بندازیم کلن رو و عضو گیری کنیم. بیشتر... داداش اگه خواستی mw3 h sd بازی کنید میتونید روی من حساب کنید تووی mw2 میشه گفت خیلی خوب بودم تا اینکه این bo اومد و از بیکاری زدیم توو کار زامبی d: bf3 رو هم پایم uncharted 3 هم هستیم کلا هستیم دی:
نوشته شده توسط The Punisher: خیر. Killzone 3 که فک نکنم دیگه بازی کنیم. شاید BF3 یا MW3 اومد دوباره راه بندازیم کلن رو و عضو گیری کنیم. بیشتر... داداش اگه خواستی mw3 h sd بازی کنید میتونید روی من حساب کنید تووی mw2 میشه گفت خیلی خوب بودم تا اینکه این bo اومد و از بیکاری زدیم توو کار زامبی d: bf3 رو هم پایم uncharted 3 هم هستیم کلا هستیم دی:
The Punisher کاربر سایت Aug 25, 2011 #141 نوشته شده توسط mohsen7337: داداش اگه خواستی mw3 h sd بازی کنید میتونید روی من حساب کنید تووی mw2 میشه گفت خیلی خوب بودم تا اینکه این bo اومد و از بیکاری زدیم توو کار زامبی d: bf3 رو هم پایم uncharted 3 هم هستیم کلا هستیم دی: بیشتر... شما چون اهواز هستی پینگت با ما احتمالا خوب خواهد بود. MW3 که حتما هستیم، BF3 هم احتمالش زیاد نیست چون بچه های ما بیشتر CoD بازن. U3 رو هم هستیم شدید.
نوشته شده توسط mohsen7337: داداش اگه خواستی mw3 h sd بازی کنید میتونید روی من حساب کنید تووی mw2 میشه گفت خیلی خوب بودم تا اینکه این bo اومد و از بیکاری زدیم توو کار زامبی d: bf3 رو هم پایم uncharted 3 هم هستیم کلا هستیم دی: بیشتر... شما چون اهواز هستی پینگت با ما احتمالا خوب خواهد بود. MW3 که حتما هستیم، BF3 هم احتمالش زیاد نیست چون بچه های ما بیشتر CoD بازن. U3 رو هم هستیم شدید.
The Punisher کاربر سایت Sep 13, 2011 #142 اینو ببینید: Black Ops 6v6 Domination Firing Range | 110-4 [video=youtube;IQjBYPGwrtk]http://www.youtube.com/watch?v=IQjBYPGwrtk[/video]
اینو ببینید: Black Ops 6v6 Domination Firing Range | 110-4 [video=youtube;IQjBYPGwrtk]http://www.youtube.com/watch?v=IQjBYPGwrtk[/video]