Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
یعنی اینجا فقط منم با با DOOM 3 زندگی کردم و عاشقشم؟:d چون احساس میکنم خیلیا با شماره سوم حال نکردن. نمیدونم 2 تا نسخه اول چجوری بود، ولی عاشق تم تاریک و ترسناک شماره سوم بودم. شوتر بازی هم واقعا عالی بود اون موقع.

مثل اینکه این دفعه Baron of Hell هم توی بازی هست. :دی توی Hell یه موجودی دیده میشه که البته دور هست ولی از روی شاخش میشه حدس زد همونه.
توی Doomهای کلاسیک دو مدل جونور داشتیم که خیلی شبیه همدیگه بودن با درجات سختی متفاوت:

37mtY.png

سمت راستی Baron of Hell بود و سمت چپی Hell Knight. بعد توی Doom III کلهم خبری از Baron of Hell نبود و Hell Knight هم خیلی تغییر کرده بود:

حالا توی نسخه جدید احتمالاً Hell Knight این باشه:

و Baron of Hell هم این:

این هم میتونه Pinky باشه. لامصب انقدر سریع رد میشه که نمیشه چیزی ازش دید، ولی فیزیک بدن و رنگش به Pinky میخوره. :دی

یعنی اینجا فقط منم با با DOOM 3 زندگی کردم و عاشقشم؟:d چون احساس میکنم خیلیا با شماره سوم حال نکردن. نمیدونم 2 تا نسخه اول چجوری بود، ولی عاشق تم تاریک و ترسناک شماره سوم بودم. شوتر بازی هم واقعا عالی بود اون موقع.
منم خیلی ازش لذت بردم. :دی تفاوت هایی با Doomهای قبلی داشت و بعضی ویژگی های بازی خیلی با قبل متفاوت بود، ولی بازی با کیفیت و خوبی بود و به عنوان یه بازی ترسناک جایگاه بالایی توی این سبک داره.
دو نسخه اول رو حتماً بازی کن! من همین 2،3 سال پیش دوباره رفتم سراغشون و دیوانه شدم!! البته چون از 7،8 سالگی خاطرات زیادی باهاشون داشتم، تجربه دوباره بازی ها یه حس محشری برام داشت که شاید برای کسی که تازه بازی کنه این طوری نباشه. ولی فکر میکنم حتی کسی که قبلاً بازیشون نکرده هم باهاشون حال کنه. طراحی مراحلشون فوق العاده هست و اسلحه ها و هیولاهای متنوع و موسیقی های بنیان فکن و گیم پلی عالی و ... حتی از نظر بصری هم یه جوری هستن که تاریخ مصرف ندارن. :دی

safety & peace :
نه برای منم Doom 3 شاهکار بود زمان خودش، حتی الانم میگم، دوست داشتم هیجان و وحشت این Doom جدید هم مثل اون باشه، بازسازی نسخه های یک و دو از بعد داستان چیزی شبیه Doom 3 باید باشه. دقیقا یه پیشرفت عظیم تکنولوژی بود با در نظر گرفتن بنیادهای کلاسیک دو بازی قبلی، و از نظر همخوانی هم خیلی متناسب بود با حال و هوای نسخه های قبلی، قشنگ شکل مدرنش بود، تنها تفاوتش سرعت گیم پلی بود که خب خیلی خیلی کاهش پیدا کرده بود و اینکه تاریک تر و تم ترسش بیشتر غالب بود به سرعت و روند گیم پلی بازی.

آریا اون baron of hell نیست:d، یه ویدئوی با کیفیت تر از گیم اسپات گرفتم اونجا یکم بهتر معلومه، این موجود دقیقا همون Spectre هستش که توی نسخه های کلاسیک نامرئی بود، توی این نمایشم اگه از اونجایی که وارد میشه دنبالش کنی اول نامرئیه، بعد که گلوله بهش میخوره مرئی میشه و ظاهرش که شبیه pinky هست هویدا میشه:d.

Imp ها دقیقا بازسازی نسخه کلاسیک هستن، حتی اون شاخ های پشتشونم ساختن:d، ولی Hellnight ها کاملا مدلشون رو از روی نسخه ی 3 برداشتن، توی نسخه ی 3 ابهتش خیلی فوق العاده بود، کلا selection خیلی خوبی انجام دادن برای بازسازی کرکترها از سه نسخه ی قبلی:d

جزئیات شاتگان و دشمن ها تو این دو تا عکس اعجاب انگیز هست واقعا.منی‌ که با اینجور گرافیک و فیزیک خیلی‌ کم تحت تاثیر قرار میگیرم واقعا با طراحی وImpact و سنگینی‌ ای که اون Super shotgun داره حال کردم :دی
اصلا تو همون تریلر کم کیفیت با هر تیری که می‌زنه احساس خرد شدن دشمن ها به انسان القا می‌شه :دی
http://images.gamersyde.com/image_doom-28567-3000_0006.jpg
http://images.gamersyde.com/image_doom-28567-3000_0003.jpg
حجم عکس ها نسبتا زیاد هست واسه اون مستقیم نذاشتم.

من از نبود حس ترس توی بازی میترسم. محیط ها یه جور روشن هستن. تعداد دشمن ها زیاده. شخصیت اصلی جوری میکشه که دشمنا ازش میترسن. اینا برای من خیلی نگران کننده-س. البته من از DOOM 3 طرفدار این سری شدم و شاید فقط من اینطوری باشم و بقیه اتفاقا منتظر بودن تا بازی اینطور بشه:d متاسفانه من توی اقلیت هستم:(

@Dinosaur
بعید میدونم اینا تو تریلر Hell Knight باشن، آخه تو نسخه های قبلی Hell Knightها مثل خرس جونشون زیاد بود و به این راحتی ها نمی مردن، تا اواسط بازی ها پیداشون نمی شد و وقتی قرار بود بیان با هزار تشریفات، تشریف فرما می شدن و بعد دهن ما رو سرویس می کردن:d، اینا تو تریلر شبیه دشمن های عادین، در حد همون IMPها!:d

من از نبود حس ترس توی بازی میترسم. محیط ها یه جور روشن هستن. تعداد دشمن ها زیاده. شخصیت اصلی جوری میکشه که دشمنا ازش میترسن. اینا برای من خیلی نگران کننده-س. البته من از DOOM 3 طرفدار این سری شدم و شاید فقط من اینطوری باشم و بقیه اتفاقا منتظر بودن تا بازی اینطور بشه:d متاسفانه من توی اقلیت هستم:(

منم با ترس نسخه ۳ حال کردم ولی نسخه اول و دوم به اون حد ترسناک نبود الان هم مثل همون نسخه شده :d البته تو بازی مخصوصا تریلر ددوم یه سری صداهای مخوفی میومد که فکر کنم بازی مراحل ترسناک هم داشته باشه.

منم با ترس نسخه ۳ حال کردم ولی نسخه اول و دوم به اون حد ترسناک نبود الان هم مثل همون نسخه شده :d البته تو بازی مخصوصا تریلر ددوم یه سری صداهای مخوفی میومد که فکر کنم بازی مراحل ترسناک هم داشته باشه.

]چرا اتفاقا، نسخه های 1و2 هم زمان خودشون واقعا ترس بالایی داشتن، البته اینا بعد Doom نسخه ی 1 Quake رو که ساختن ترس Doom مثل بچه بازی بود جلوی اون، Quake 1 تم لاوکرفتی و شیطانی نافرمی داشت، واقعا معنی اسمش برازندش بود، نمیدونم کیا بازیش کردن اینجا. doom3 از لحاظ ترس در واقع یه چیزی شبیه اون بود.
من حس میکنم اینا چکیده ای از اقدامات 3 نسخه ی قبلو آوردن توی بازی، باید منتظر قسمت های ترسناک هم بود، توی Doom های کلاسیک هم بعضی مراحلش خیلی تاریک و مخوف بود نسبت به کل بازی( ترس رو داشت ولی بعضی مراحل با آگران دیسمان بالا). من خیلی خوشحالم که به فرمت کلی و داستان بازی دست نزدن ظاهرا، محوریتش همون محوریت جادو و شیطان و جهنم و... هستش، خیلی از این بابت خوشحالم که ویروس و نانو تکنولوژی و چمیدونم تولید ابرسرباز و این آت و آشغالارو وارد داستان بازی نکردن:d، خاستگاه هیولاها همون جای همیشگی یعنی Hell هستش:d.

ویرایش: راستی نویسنده ی داستان این نسخه گراهام جویس هستش که ظاهرا ید طولایی در رمان و ادبیات فانتزی داره، پس مطمئنن باید داستانش چیزه اسرار آمیز و مخوفی باشه، ضمن اینکه بریتانیا مهد جادو و افسانه و... هست و نویسنده هم انگلیسیه:d، این نویسنده های انگلیسی ژانر وحشت و ادبیات فانتزی مثل همین جویس و کلایو بارکر و... واقعا مغز و افکار تاریکی دارن:d

آخرین ویرایش:
فقط snapmap بازی راحت میتونه کل کسایی که توی خریدش شک میکنن رو متقاعد به خرید کنه اونم همون زمان انتشار میگید نه نیگاه کنید ببینید چی میشه
در ضمن بازی واقعا قشنگه ولی نباید به DOOM 3 که اسطوره ای بود برا خودش قیاس بشه
بیشتر اسم اینو باید گذاشت DOOM 4 NEW ORDER که واقعا هم همینه چون شده اکشن خالص مثل PAINKILLER
هی میکشه با اون اسلحه هاش . زیادی سریعش کردن ولی فک کنم تغییر پیدا بکنه چون خودشونم میدونن که اینو نمیشه DOOM صدا کرد

]چرا اتفاقا، نسخه های 1و2 هم زمان خودشون واقعا ترس بالایی داشتن، البته اینا بعد Doom نسخه ی 1 Quake رو که ساختن ترس Doom مثل بچه بازی بود جلوی اون، Quake 1 تم لاوکرفتی و شیطانی نافرمی داشت، واقعا معنی اسمش برازندش بود، نمیدونم کیا بازیش کردن اینجا. doom3 از لحاظ ترس در واقع یه چیزی شبیه اون بود.
من حس میکنم اینا چکیده ای از اقدامات 3 نسخه ی قبلو آوردن توی بازی، باید منتظر قسمت های ترسناک هم بود، توی Doom های کلاسیک هم بعضی مراحلش خیلی تاریک و مخوف بود نسبت به کل بازی( ترس رو داشت ولی بعضی مراحل با آگران دیسمان بالا). من خیلی خوشحالم که به فرمت کلی و داستان بازی دست نزدن ظاهرا، محوریتش همون محوریت جادو و شیطان و جهنم و... هستش، خیلی از این بابت خوشحالم که ویروس و نانو تکنولوژی و چمیدونم تولید ابرسرباز و این آت و آشغالارو وارد داستان بازی نکردن:d، خاستگاه هیولاها همون جای همیشگی یعنی Hell هستش:d.

ویرایش: راستی نویسنده ی داستان این نسخه گراهام جویس هستش که ظاهرا ید طولایی در رمان و ادبیات فانتزی داره، پس مطمئنن باید داستانش چیزه اسرار آمیز و مخوفی باشه، ضمن اینکه بریتانیا مهد جادو و افسانه و... هست و نویسنده هم انگلیسیه:d، این نویسنده های انگلیسی ژانر وحشت و ادبیات فانتزی مثل همین جویس و کلایو بارکر و... واقعا مغز و افکار تاریکی دارن:d

اره ترس بالایی داشتن ولی بشخصه از D3 بیشتر ترسیدم :d یکی از دلایلش هم استایل گرافیکی بازی بود که ترسو بیشتر القا می کرد.الان هم Hell اون پتانسیل رو داره.
در کل اونقدر منتظر بازی شدم که رفتم Doom 3 BFG Edition رو دوباره دانلود کردم بزنیم به بدن تا سال 2016 :d

واااای !!! تریلر E3 واقعا عالی بود !! :x :x :x حتی منی که فن سری DOOM نیستم با این تریلر هایپ شدم و در صدر بهترین تریلر های E3 برای من قرار گرفت ! :x اون گیم پلی خشن همراه با سلاح های فوق العاده... حتی تصورشم وحشتناکه ! :x

این نسخه Doom 3 BFG Edition ارزش بازی کردن داره یا صبر کنم همینو بازی کنم ؟ :دی
اصلا من عاشق این بازی شدم ! :| :دی

بهترین بازی این e3 برای من DOOM بود . گیم پلی قوی و سریع (سرعت گیم پلی بالا بود و مناسب این سبک)
مولتی هم که داره :)
Snapmap که کلا عالیههههههه
گرافیک بالا
و ...شوتر های سال بعد ، به خصوص اول شخص ها ، بدونند که رقیب قدری دارند !! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or