Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
گرافیکش خیلی خفن بود، مشکلات معروف تکسچر تو id tech رو هم مشاهده نکردم :دی
مشکلات معروف تکسچرو نداشت اما باز مشکل سنگینی تکسچرو هنوز داشته باشه خیلی داغون میشه :دی
Wolfenstain The Old Blood که در حد یک DLC Standalone محسوب میشه 37 گیگ حجمش میشه! و من هنوز نفهمیدم مشکل این انجین چیه که همیشه حجم بازیاش زیاد میشه و به انجین ربط داده میشه؟
اینم اومد 70 گیگ حجمش شد همچین تعجب نمیکنم :دی

به نظرم گنفرانس Bethesda خیلی خوب بود ( واسه ما PC باز ها ! چون SONY با اون id های جدید و قدیمیش عالی بود ! هنوز Ubi رو هم ندیدم ! ) امااااا این DOOM 4 واقعااااا میخکوبم کرد !!!
عالیییییییی بود !!! کیفیت تکسچر ها ، موسیقیش ، گیم پلی سریع (خیلی سریییع !!! :d) ، اسلحه ها و خشونت و snapmap ! و ...

منم مثه احسان تاحالا DOOM بازی نکردم !!! به نظرتون برم DOOM3 رو گیر بیارم بازی کنم یا نه ؟ چون یه سری میگن خوبه یه سری میگن 1 و 2 خوب بود ! اما اونا زیادی قدیمی میشه واسه منی که بازی نکردم فک نکنم جذابیتی داشته باشه !

شماره 3 ترسناک بود و اصلا نمیشد همینجوری دل به دریا زد و جلو رفت . تو هر پستو و سوراخی یه مرگ در انتظار بود . این یکی کامل اکشن شده و بیشتر شبیه Doom Of Duty ـه! .خوشبختانه انجین بازی آپدیت شده و تکنیک های به روز توش دیده میشه . فقط میمونه حجم تکسچرها که امیدوارم معظل نشه.

Farhad-g:
هر سه نسحه رو بازی کن، نسخه ی ۳، همین الان هم حتی بدون ماد و... گرافیکش فوق العادس. نسخه های یک و دو هم همونطور که بچه ها گفتن با اینکه خیلی قدیمیه ولی هیچوقت خسته کننده و کهنه نمیشه، در کل هر ۳ نسخه ی قبل جزو بهترین های تاریخ محسوب میشن، حتما تجربشون کن تا این نسخه ی جدید عرضه بشه. Fps یعنی doom و doom یعنی fps ، همه‌ چیز با این بازی شروع شد.

شماره 3 ترسناک بود و اصلا نمیشد همینجوری دل به دریا زد و جلو رفت . تو هر پستو و سوراخی یه مرگ در انتظار بود . این یکی کامل اکشن شده و بیشتر شبیه Doom Of Duty ـه! .خوشبختانه انجین بازی آپدیت شده و تکنیک های به روز توش دیده میشه . فقط میمونه حجم تکسچرها که امیدوارم معظل نشه.

چرا هر چیزی رو به call of duty ربط می دین !!!! . اگه منظورت run &gun هست که doom 1&2 زمانی که سازنده های cod طفلانی بیش نبودن سیستمش این بوده

مشکلات معروف تکسچرو نداشت اما باز مشکل سنگینی تکسچرو هنوز داشته باشه خیلی داغون میشه :دی
Wolfenstain The Old Blood که در حد یک DLC Standalone محسوب میشه 37 گیگ حجمش میشه! و من هنوز نفهمیدم مشکل این انجین چیه که همیشه حجم بازیاش زیاد میشه و به انجین ربط داده میشه؟
اینم اومد 70 گیگ حجمش شد همچین تعجب نمیکنم :دی

بازی زیر 50 گیگ حجم نخواهد داشت :دی

شماره اول و دوم رو نمیدونم، اما توی شماره سوم یادمه افتادم یه جایی یه چیزی بود اونجا که برش داشتم، یه دفعه کرکترم وحشی شد و یه حالت جنون بهش دست داد:d یه مشت جک و جونور همون موقع شروع کرد به اومدن و سلاح اصلی هم شد اره برقی. اون موقع واقعا لذت داشت اینا رو تیکه پاره کنی:d یه جور عقده گشایی بعد از این همه ترس و لرز بود:d چی بود این آیتم؟

safety & peace :
آریا اون baron of hell نیست:d، یه ویدئوی با کیفیت تر از گیم اسپات گرفتم اونجا یکم بهتر معلومه، این موجود دقیقا همون Spectre هستش که توی نسخه های کلاسیک نامرئی بود، توی این نمایشم اگه از اونجایی که وارد میشه دنبالش کنی اول نامرئیه، بعد که گلوله بهش میخوره مرئی میشه و ظاهرش که شبیه pinky هست هویدا میشه:d.
دمت گرم من اصلاً Spectre رو ندیده بودم!! :دی رفتم 700 مگ ویدئوی Doom رو گرفتم (هرچند باز هم چون از خود کنفرانس ضبط شده، خیلی کیفیتش خفن نیست) و اونجا تونستم راحت ببینمش. برای دوستانی که ندیده بودن:

ولی به نظرم اون جونوری که توی تریلر بازی اون دور دست هست، باید همون Baron of Hell باشه. :دی همون طور که گفتی Spectre از نظر ظاهری مثل Pinky هست و فقط فرقش اینه که غیب شده. توی دموی بازی هم وقتی بهش تیر میزنه و ظاهرش مشخص میشه، شبیه Pinky توی عکس زیر هست:

ولی اونی که اون دور ایستاده خیلی قدش بلندتر هست و یه جورایی بلندترین موجود دمو به نظر میرسه، برعکس Pinky که یه حالت کوتاه و تپلی داره! :دی

====================

@Dinosaur
بعید میدونم اینا تو تریلر Hell Knight باشن، آخه تو نسخه های قبلی Hell Knightها مثل خرس جونشون زیاد بود و به این راحتی ها نمی مردن، تا اواسط بازی ها پیداشون نمی شد و وقتی قرار بود بیان با هزار تشریفات، تشریف فرما می شدن و بعد دهن ما رو سرویس می کردن:d، اینا تو تریلر شبیه دشمن های عادین، در حد همون IMPها!:d
شک نکن خودشه! :دی طراحی ـش دقیقاً همون طراحی Doom 3 هست:

بعد یه تیکه هم توی تریلر این موجوده پریده بود روی کاراکتر و به عنوان کیسه بوکس ازش استفاده میکرد! کاری که بعیده دشمن های مظلوم تر (!) بتونن انجام بدن. :دی

احتمالاً توی این نسخه یه کم میزان سلامتی جونورها رو کمتر کردن و به جاش تعدادشون بیشتر شده. البته این Hell Knightهای دمو هم بعضی وقت ها جونشون خیلی کم نبود و مثلاً یه تیکه اگه اشتباه نکنم 3 تا موشک بهش زد و آخرش هم کامل نمرد و نیاز به Finisher داشت! :دی

===================

شماره اول و دوم رو نمیدونم، اما توی شماره سوم یادمه افتادم یه جایی یه چیزی بود اونجا که برش داشتم، یه دفعه کرکترم وحشی شد و یه حالت جنون بهش دست داد:d یه مشت جک و جونور همون موقع شروع کرد به اومدن و سلاح اصلی هم شد اره برقی. اون موقع واقعا لذت داشت اینا رو تیکه پاره کنی:d یه جور عقده گشایی بعد از این همه ترس و لرز بود:d چی بود این آیتم؟
اون آیتم توی Doomهای کلاسیک هم بود، ولی به خاطر شرایط فنی در حد Doom 3 خفن نبود و بیشتر باعث قرمز شدن صفحه میشد! :دی اسمش Berserk هست و توی Doom 3 هم فکر کنم همین Berserk یا Berserker بود.

===================

من بیشتر از همه منتظر Spider Mastermind هستم! در کنار Cyberdemon خفن ترین هیولای کلاسیک بود:

ولی توی Doom 3 خبری ازش نبود. فقط یه طراحی ازش منتشر شده بود ولی توی نسخه نهایی غایب بود:

این طور که به نظر میاد توی این نسخه اکثر موجودات برمیگردن و امیدوارم اون هم باشه. :دی

آخرین ویرایش:
راست میگی آریا، این خیلی قدش بلندتره:d، این دقیقا کجای تریلره؟ الان یه جورایی مطمئن شدم که baron of hell هم هستش توی بازی:bighug:. نمیدونم چرا تریلر با کیفت ترش نمیاد....
اونم همون berserk هستش که آریا گفت، یه جور نیروی فرا طبیعی شیطان هستش که ما بر میداریم توانمون بالا میره، توی اکثر کارای دهه ی 90 id بود، توی Quake 1 خود پنتگرام شیطان بود که این قدرتو بهت میداد وقتی برش میداشتیم قیافه ی خودمون از هیولاهای بازی ترسناکتر میشد،؛ این عکسشه:
latest

عکس خود پنتاگرام هم اینه:
latest

توی نسخه 2 بازی quake هم بود که یه قدرت مربوط به strogg ها بود به اسم invulnerability و همین کارایی رو داشت بازم اینم شکلشه:
latest

توی Doom 3 هم دوتا جا روی پنتاگرام شیطان قرار داره، یکیش توی مرحله ی communications هستش و اون یکی هم توی خود Hell . دفعه ی اول که برش داشتم اون صدای جیغ و فریادی که بعد از برداشتنش میمود اینقدر ترسوند منو که اصلا کنترلمو از دست دادم:d، تا اومدن به خودم بیام قدرتش تموم شده بود، خیلی ترسناک بود اون صدای جیغ و هوارا:d.
اینم عکساشه:
27.jpg
latest
کلا توی تما کاراشون بود، توی اینم هست احتمال خیلی زیاد:).

چند بار تا الان تریلر ضبط شده از E3 رو دیدم با حجم 200 مگ ولی کیفیتش افتضاحه. لطفا اگر کسی لینک باکیفیت مثل گیمرساید داره دریغ نکنه.
بعضی جاها مخصوصا موقع Reload کردن احساس میکردم بازی یه روند کندی پیدا کرده. درکل من که از Doom 3 (همون زمان خودش ) بازی کردم خیلی خوشم اومد. خیلی وقته یه شوتر
درست حسابی بازی نکردم فقط تنها چیزهایی که میخوام بازی داشته باشه 1- اتمسفر خفن و استفاده از المان های ترس در حد نسخه 3 و 2- حالا که مولتی پلیر داره
به اندازه Quake 3 Arena لذت بخش باشه
صداگذاری اسلحه ها و سیستم Gore بازی و نورپردازی هم تو حلق هیترها گیر کنه ;)
بشدت منتظرم با این زیبارو ملاقات کنم :d
Doom-E3-2015-Cyberdemon-2-800x450.jpg

bethesda امروز صبح تریلر های Fallout و dishonored رو به طور رسمی‌ پخش کرد ولی‌ هنوز خبری از تریلر با کیفیت دوم نیست. نمیدونم چرا دارن این قدر طولش میدان.تو اون تریلر کلی‌ نکته بود که بدون دیدن نسخه با کیفیت نمی‌شه در موردش حرف زد :دی

عمو کارمک توی Twitterـش نوشته که Snapmap هرچند نسبت به 2 سال قبل تغییرات زیادی کرده، ولی آخرین پروژه ای بوده که توی id Software روش کار کرده. :(
آخه چرا جدا شدی؟! :(

=========

دو تا عکس از E3:

=========

یه نفر اومده رنگ آمیزی بازی رو تغییر داده و به حال و هوای Doomهای کلاسیک برگردونده. مثلاً آسمون قرمز و Cacodemonها قرمز و کلاً یه کم شاد و شنگول تر از دموی فعلی. :دی به نظرم خیلی جالب هست و اگه این طوری میشد هم بد نبود. من خیلی از گرافیک بازی راضی هستم، ولی بعضی جاها بیش از حد قهوه ای و زرد هست. :دی

=========

راست میگی آریا، این خیلی قدش بلندتره:d، این دقیقا کجای تریلره؟ الان یه جورایی مطمئن شدم که baron of hell هم هستش توی بازی:bighug:. نمیدونم چرا تریلر با کیفت ترش نمیاد....
حدوداً ثانیه 54،55 توی این تریلر هست: watch?v=NteAPGprDJk
یه تریلر کوتاه هست که ترکیبی از دو بخش پایگاه و جهنم رو نشون میده و چند ثانیه تصویر جدید هم داره. :دی تنها تریلر با کیفیتی که از بازی اومده همینه.

چند بار تا الان تریلر ضبط شده از E3 رو دیدم با حجم 200 مگ ولی کیفیتش افتضاحه. لطفا اگر کسی لینک باکیفیت مثل گیمرساید داره دریغ نکنه.
متأسفانه کل نمایش رو نمیشه با کیفیت خیلی بالا و Direct Feed پیدا کرد، ولی بهترین چیزی که دیدم این هست: watch?v=QiinO9JPUGw
کانال رسمی Bethesda گذاشته و با اینکه از روی مراسم ضبط شده، ولی کیفیتش توی 1080p قابل قبوله، هرچند خیلی هم خفن نیست. فقط قضیه اینه که چون بازی سریع هست و یه سری افکت های جالب هم داره، ترکیبش با کیفیت ویدئوی Youtube جوری هست که حتی 1080pـش هم خیلی صاف و سالم نیست! :دی باید صبر کنیم یه ویدئوی چند گیگی (!) با کیفیت عالی منتشر کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or