Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
...!

این هم برای یکی از بخش های مخفی بازی هست. قبل از عرضه بازی در موردش صحبت شده، ولی به هر حال توی اسپویلر میذارم:

ایده خیلی باحالیه! :D حیف که اون بخش به شدت کوتاه بود و فقط یه اتاق با دو تا دشمن بود و بس. البته شاید هم من درست نگشتم یا مثلاً توی مراحل بعدی میشه محیط های بزرگتری رو از نسخه های کلاسیک تجربه کرد.
توی بازی Wolfenstain هم همچین چیزی گذاشته بودند...

• Like
Reactions: Dinosaur
برادر یه سوال از شما که بازی میکنی داشتم.
تنوع دشمنا جطوره؟از اونا که تو تریلر نشون دادن خیلی بیشتره؟
من وقتی تریلر های بازی رو میدیدم حس میکردم که فقط لوکیشن ها تغییر میکنه و بازی همون جیزای قبلی رو نشون میده.
این حسم درسته؟
راستی برادر چیزی هست که در اواسط بازی یه چیز نو و جدیدی نشون بده؟منظورمو فهمیدی؟
من فعلاً خیلی کم بازی کردم و حتی دشمن های نسبتاً قدرتمند رو هم ندیدم چه برسه به دشمن های خیلی خفن! :D یعنی فقط با Impها برخورد داشتم و یه مشت از این انسان های تغییر شکل یافته که جزو اولین و ساده ترین دشمن های بازی هستن. کلاً از نظر تنوع نباید مشکلی باشه و Doom همیشه از این نظر جزو بهترین ها بوده. نسخه جدید هم اکثر بروبچ قدیمی رو داره و یه سری جدید هم اضافه شدن.
نوآوری خیلی خاصی توی بازی ندیدم، ولی در کنار حفظ المان های کلاسیک Doom یه سری ویژگی های جدید هم داره. مثل همین فینیشرها که تنوع خوبی به بازی میده و جذابیت بالایی داره.
یه چیزهای دیگه ای هم هست که واقعاً نیاز به اسپویلر ندارن ولی چون بعضی ها حساس هستن اینجا میذارم:
هر مرحله یه سری Challenge داره که مثلاً میگه 2تا دشمن رو کنار همدیگه با شاتگان بترکونین، یا 3تا چیز مخفی توی مرحله پیدا کنین و ... این موارد یه سری امتیاز به شما میده که در کنار امتیازهایی که از جاهای دیگه بدست میارین، میتونین سلاح ها رو تغییر بدین و ویژگی های جدیدی بهشون اضافه کنین. مثلاً شاتگان رو ارتقا بدین و شلیک ثانویه پیدا میکنه که قدرت بیشتری داره. یا میشه زره Doomguy رو ارتقا داد و ویژگی های جدید بهش اضافه کرد که خودم هنوز زیاد توی منوها نگشتم و به خاطر خساست زیادی که دارم، ترجیح میدم تا وقتی نیاز جدی نباشه ارتقا ندم و بذارم برای بعد! :D
یا مثلاً یه مورد دیگه که شاید بخواین خودتون اولین بار توی بازی ببینین:
توی محیط میگردین و یه در مخفی پیدا میکنین و واردش میشین و یه دفعه خودتون رو وسط Doomهای کلاسیک پیدا میکنین! :D هر مرحله هم یکی از این اتاق های مخفی داره.

البته مثل اینکه توی Wolfenstein: The New Order هم بوده، ولی اون رو بازی نکردم. :دی
چیزهای پیدا کردنی دیگه مثل این آدمک ها هم هست که الآن یادم نیست پیدا کردنشون چه سودی داره!

سازندش گفته گرافیک نسخه pc بهترین هست کیفیت این اپشن های بالا در pc بهتره حالا اینکه دقیقا چقدر بهتره تا جمعه می فهمیم اما احتمالا فرقش کم نیست.
اين كه pc از نظر رزوليشن و يكمي كيفيت سايه ها بهتره شكي نيست، بر منكرش لعنت:D
ولي كلا از لحاظ ويژوال فرقي من نميبينم هيچ وقت

منم یکم در ps4 بازیش کردم اینقدر ریتم بازی سریع هست موندم در pc باید چطوری بازیش کنم فکر نکنم کسی هم بتونه 144 هرتز بتونه بازیش کنه چون بعدش قطعا منهدم می شه:D

گیم پلی بازی عالی هست گرافیکم با توجه به 60 فریم بودنش در کنسول خیلی خوبه داستان بازی هم حرف نداره 1 دفعه بازی شروع می شه:D

فقط تنها بدی بازی اینه که ممکنه در اینده تکراری بشه فعلا این دم دستی زدم تا نسخه pc بیاد.

فکر کنم متاش بالای 80 بگیره

منم یکم در ps4 بازیش کردم اینقدر ریتم بازی سریع هست موندم در pc باید چطوری بازیش کنم فکر نکنم کسی هم بتونه 144 هرتز بتونه بازیش کنه چون بعدش قطعا منهدم می شه:D

گیم پلی بازی عالی هست گرافیکم با توجه به 60 فریم بودنش در کنسول خیلی خوبه داستان بازی هم حرف نداره 1 دفعه بازی شروع می شه:D

فقط تنها بدی بازی اینه که ممکنه در اینده تکراری بشه فعلا این دم دستی زدم تا نسخه pc بیاد.

فکر کنم متاش بالای 80 بگیره
یعنی چی؟ انقدر سریعه که 144 هرتز هم کم میاره تصویر بلور میشه؟:O

من موندم چطور شماها بازی FPS رو با گیم پد بازی میکنید. [-( (حتی در حد امتحان و دمو). PC gamer نیست گیمری که FPS رو با گیم پد بازی کنه. :D

اگه منظورت منم مگه به ps4 هم موس وصل می شه؟؟؟؟؟ کلا رفیقم خریده منم 1 تستی زدم و الا razer mamba برای یادگاری که نخریدم نه تنها pc بازام بلکه عاشق fps هم هستم.
یعنی چی؟ انقدر سریعه که 144 هرتز هم کم میاره تصویر بلور میشه؟:O

نه منظورم اینه اینقدر بازی سریعه که حتی داخل کنسول هم نمی شه بیشتر از 1 ساعت بازی کرد 144 فریم 144 هرتز بازی با موس اینقدر سریع می شه بازی که تصورشم سخته

اول گفتن denuvo داره ما رفتيم نسخه xbox گرفتيم بعد گفتن denuvo نداره نسخه xbox رو گذاشتم كنار و ديگه جلو نرفتم تا pc بياد الانم كه باز ميگن denuvo داره اقا ما چيكار كنيييم بالاخره نسخه pc كرك نميشه بريم همون كنسول :-??:-<

• Like
Reactions: sadegh93
خب بنظر Doom هم denuvo داره. حداقل خوبیش اینه که بالاخره یه بازیه واقعا بزرگ برای اولین بار داره از denuvo استفاده میکنه (بازی های قبلی به اندازه ی doom بزرگ نبودن از نظر من).
و این میتونه گروه های کـرک کننده رو به تلاش بیشتر برای از بین بردن denuvo تشویق کنه. :-"

من قبلا هم گفتم, denuvo بالاخره یه روزی شرش کم میشه ولی خب معلوم نیست کِی و این doom میتونه این روندو سریعتر کنه. <:-P

این هم منابع مربوط به denuvo دار بودن doom:

ImIF8Vhl.png

Bad News Guys : DOOM Has Denuvo - CONFIRMED

این کامنت هم خیلی جالب بود :))

Time to sell my gfx card I guess,cause I wont need it anymore

الان وقت خریدن کارت های گرافیک دست دوم با نازلترین قیمتهاست :p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: msf and sadegh93
خب بنظر Doom هم denuvo داره. حداقل خوبیش اینه که بالاخره یه بازیه واقعا بزرگ برای اولین بار داره از denuvo استفاده میکنه (بازی های قبلی به اندازه ی doom بزرگ نبودن از نظر من).
و این میتونه گروه های کـرک کننده رو به تلاش بیشتر برای از بین بردن denuvo تشویق کنه. :-"

من قبلا هم گفتم, denuvo بالاخره یه روزی شرش کم میشه ولی خب معلوم نیست کِی و این doom میتونه این روندو سریعتر کنه. <:-P

این هم منابع مربوط به denuvo دار بودن doom:

ImIF8Vhl.png

Bad News Guys : DOOM Has Denuvo - CONFIRMED

این کامنت هم خیلی جالب بود :))

دوستان، بارها گفته شده که Denuvo یک سیستم Anti Tamper و حفاظتی هست و خودش DRM نیست که به شیوه ی مشابه قابل دور زدن و شکستن باشه، بنابراین چیزی نیست که به این زودیها بشه خبر کنار گذاشتنش رو شنید.
DOOM هم شاید اولین بازی از بتسدا باشه که این سیستم رو استفاده می کنه.

• Like
Reactions: .: Megatron :.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or