Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
CDKey اشتراکس بخرید و لذت ببرید.
اینجا جاش نیست ولی سر Tombrider چنان نقره داغم کردند که عمرا دیگه سمت اشتراکی برم.مثلا از جا معتر هم خریده بودم خیر سرم.
اندازه پول اصل ، خرج نت و تلفن کردن و همانگی و اعصاب خرد کنی داشتم به خدا قسم جمعا یک ساعت بازیش نکردم الانم که از کار افتاده.تهشم پشت تلفن عروعر با من دعوا میکرد مردیکه انگار داره بهم صدقه میده!!
اگر استور ویندوز و استیم هم مثل PSN بودند و VP.N و کوفت و زهرمار نمیخاستن و ادا اطوار نداشتن بخدا راضیم اصلشو بدون دردسر بخرم یه عمر صاحب بازی باشم و لذت ببرم.

• Like
Reactions: -Poormaz-
اینجا جاش نیست ولی سر Tombrider چنان نقره داغم کردند که عمرا دیگه سمت اشتراکی برم.مثلا از جا معتر هم خریده بودم خیر سرم.
اندازه پول اصل ، خرج نت و تلفن کردن و همانگی و اعصاب خرد کنی داشتم به خدا قسم جمعا یک ساعت بازیش نکردم الانم که از کار افتاده.تهشم پشت تلفن عروعر با من دعوا میکرد مردیکه انگار داره بهم صدقه میده!!
اگر استور ویندوز و استیم هم مثل PSN بودند و VP.N و کوفت و زهرمار نمیخاستن و ادا اطوار نداشتن بخدا راضیم اصلشو بدون دردسر بخرم یه عمر صاحب بازی باشم و لذت ببرم.
دوست عزیز شما 150میدی و بازی رو تحت گیفت میخری!هیچ دردسری هم نداره!فوقش فری-گ.ی.ت میزنی.تمام

• Like
Reactions: sadegh93
دوست عزیز شما 150میدی و بازی رو تحت گیفت میخری!هیچ دردسری هم نداره!فوقش فری-گ.ی.ت میزنی.تمام
دقیقا همین تغییر IP اذیت میکنه همچین بی دردسرم نیست.اگه بی دردسر بود که خوب بود.کی میشه این لوس بازیا تو PC تموم بشه با خیال راحت اریج بزنیم.؟ :(
من گیفت کارت ماکروسافتم خریدم ولی نتونستم وارد کنم :(

دقیقا همین تغییر IP اذیت میکنه همچین بی دردسرم نیست.اگه بی دردسر بود که خوب بود.کی میشه این لوس بازیا تو PC تموم بشه با خیال راحت اریج بزنیم.؟ :(
من گیفت کارت ماکروسافتم خریدم ولی نتونستم وارد کنم :(
تغییر IP نمیخواد که!!گفتم شاید لازم بشه موقع وارد کردن کد ازش استفاده کنید!بعدشم!تنها کاری که باید بکنید اینه که از فروشنده های ایرانی خود بازی رو بخرید! گیفت کارت لازم نیست

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

.pc یه موقعی به صرفه بود که چپ و راست بازی کرک میشد و ما عملا فقط پول ارتقای سیستم میدادیم و مثلا 4 میلیون خرج میکردیم و خیالمون از لحاظ بازی راحت بود و فقط یه دیتایی دانلود میکردیم و یه کرکی.
الان چی؟
سر همین اشتراکی من 40 هزار تومن ضرر کردم.تازه پول میدی یه چیزیم طلبکارن از ادم.سر همین قضایا من دیگه دنبال اشتراکی نرفتم.چهار تا ادم سودجو که اگه پول بریزی تو سطل اشغال بهتره که به اینا پول بدی.
گیفت هم بخری 140 هزار تومن اصلا به صرفه نیست چون صاحب اول اخرش خودتی و بعد کلی هم پول سخت افزار دادی تازه اگه بازی مثل ادم رو سیستم اجرا بشه و نشه مثل جریان بتمن و کوانتم بریک و غیره.....اون بحث دانلود دیتا یا خریدش هم که بماند.

استیم سرعت مکس به من نمی ده همیشه کسی انلاک بازی رو به استیم تونسته بشناسونه یا همون استیم برم؟

به من هم تا 1 ساعت پیش سرعت مکس نمی داد اما الان درست شده :

پریلود استیم که روی تورنت ئه مشکلی نداره ، از اون هم می تونید استفاده کنید.

• Like
Reactions: sadegh93 and s.1
چقدر خوبه این بازی!!! البته هنوز تمومش نکردم، ولی فکر نمیکنم چیز زیادی مونده باشه. توی پست های قبلی گفتم که نگران تکراری شدن بازی هستم، ولی نه تنها برام تکراری نشده که هر چی بیشتر میگذره عطش بیشتری برای ترکوندن هیولاها پیدا میکنم! :دی واقعاً اکشن بازی فوق العاده هست و یکی از بهترین تجربه های FPS من در این سال ها. طراحی مراحل به شدت عالی کار شده و هیجان به طرز فجیعی بالاست!
البته همچنان روی صحبت قبلی خودم هستم و فکر میکنم نظرات در مورد بازی خیلی متنوع باشه و یه عده باهاش زندگی کنن و یه عده خوششون نیاد. با اینکه امتیازها برام مهم نیستن (اگه بودن که نمیرفتم بازی آکبند بخرم! :دی) ولی امیدوارم از این نظر خیلی خوب عمل کنه و با بهانه های مسخره تو سر امتیازهاش نزنن. به هر حال امتیازهای بالاتر مساوی هست با فروش بیشتر و میتونه آینده این IP رو تضمین کنه.
کلی عکس هم از بازی اینجا گذاشتم.

نوشته شده توسط Dinosaupost: 4014239:
چقدر خوبه این بازی!!! البته هنوز تمومش نکردم، ولی فکر نمیکنم چیز زیادی مونده باشه. توی پست های قبلی گفتم که نگران تکراری شدن بازی هستم، ولی نه تنها برام تکراری نشده که هر چی بیشتر میگذره عطش بیشتری برای ترکوندن هیولاها پیدا میکنم! :D واقعاً اکشن بازی فوق العاده هست و یکی از بهترین تجربه های FPS من در این سال ها. طراحی مراحل به شدت عالی کار شده و هیجان به طرز فجیعی بالاست!
البته همچنان روی صحبت قبلی خودم هستم و فکر میکنم نظرات در مورد بازی خیلی متنوع باشه و یه عده باهاش زندگی کنن و یه عده خوششون نیاد. با اینکه امتیازها برام مهم نیستن (اگه بودن که نمیرفتم بازی آکبند بخرم! :D) ولی امیدوارم از این نظر خیلی خوب عمل کنه و با بهانه های مسخره تو سر امتیازهاش نزنن. به هر حال امتیازهای بالاتر مساوی هست با فروش بیشتر و میتونه آینده این IP رو تضمین کنه.
کلی عکس هم از بازی اینجا گذاشتم.
آریا بازی صحنه های تنش زا هم داره؟! نه اندازه نسخه ۳، ولی اندازه شماره های ۱و۲ ترسناک هست؟!:دی

بازی تا این لحظه رو استیم از 1750 تا نقد 93% نظر مثبت داشته. ظاهراً نگرانی‌هایی‌ که از نسخه PC بازی داشتیم هم بی‌دلیل بوده.:دی ظاهراً همه چیزش خوب هست،از Optimization و خود گرافیک و گیمپلی و خشونتش خیلی‌ تعریف شده.

آریا بازی صحنه های تنش زا هم داره؟! نه اندازه نسخه ۳، ولی اندازه شماره های ۱و۲ ترسناک هست؟!:D
نه متأسفانه یا خوشبختانه! :دی با اینکه توی بازی ها آدم ترسویی هستم، ولی بازی به جز یکی دو تیکه چیزی نداشت که من رو بترسونه.
البته یه قضیه خنده داری هم در مورد من وجود داره و فریم ریت برای بنده ارتباط مستقیمی با حس ترس داره! lol یعنی اگه همین بازی عیناً به همین شکل ولی 30fps اجرا میشد، با استرس خیلی بیشتری بازی میکردم و انقدر ریلکس نبودم!! :دی ولی توی 60fps اصلاً اون حس ترس بهم منتقل نمیشه و فکر کنم Alien: Isolation رو هم 60fps بازی کنم، وسط بازی با خونسردی تخمه بشکونم!
البته صحنه های حال بهم زن و چندشی کم نداره و از این نظر خیالت راحت باشه. خشونت هم به شدت بالاست و کلاً از نظر جلوه های مربوط به خون و گوشت و اینا خیلی کامله، ولی شوک لحظه ای مثل Doom 3 نداره یا حداقل من چیزی متوجه نشدم. کلاً شباهت بازی به نسخه های اول خیلی بیشتر هست تا سوم. از نوع اکشن و سرعت تا مدل موسیقی ها و شلوغی محیط و ...
یه سری صحنه مربوط به همین قضایای چندش! :دی اگه خیلی حساس هستین و میخواین خودتون توی بازی ببینین، اسپویلر رو باز نکنین ولی به نظرم چیز خیلی خاصی نیست و همین طوری یه گوشه از لوکیشن افتاده و آدم سریع از کنارش رد میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or