Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
ولی انصافا عجب گرافیکی داره، عکس های آریا با اینکه اونقدرها هم کیفیتش بالا نیست ولی گرافیک بازی چشم آدم رو در میاره، روی pc جدا باید غولی باشه گرافیکش دیگه.

• Like
Reactions: sadegh93
همیشه دیتای آنلاک نشده هم زودتر از روز عرضه ی بازی می اومد، برای این بازی بعد از یک روز هنوز فایلهای آنلاک هم پک نشده برای دانلود جایی قرار بگیره!

• Like
Doom PC impressions: A classic returns to glory in this ass-kicking fight through Hell

The game runs spectacularly—we’re talking 100-130 frames per second on Ultra on a GeForce GTX 980 Ti, which is incredible given how good the game looks. The shooting is tight, the guns are loud and in-your-face, and the demons are just smart enough to occasionally get you in a bad situation. I’d recommend playing one step above the Normal difficulty if you’re a shooter veteran, but you should definitely play it. If you’re a shooter fan, at least.
.

همیشه دیتای آنلاک نشده هم زودتر از روز عرضه ی بازی می اومد، برای این بازی بعد از یک روز هنوز فایلهای آنلاک هم پک نشده برای دانلود جایی قرار بگیره!
من تو تورنت این نسخه فشرده از فایلای آنلاک با حجم 23.5 گیگ دیدم. آپلودرش هم معتبره.

دوست من این لینکی که گزاشتی با سی دی کی اشتراکی کار میکنه؟ اخه حجمش خیلی کمتره!
نمیدونم. تو توضیحاتش که اطلاعات زیادی نزده فقط زده 100% Quality که اگه منظورش این بوده باشه که هیچ چیزی رو حذف نکرده باشه نباید مشکلی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
دوستان من صرفا بازی رو برای مولتی ـش خریدم ، از دوستان اگر کسی MP بازی میکنه ، هماهنگ کنه ، همچنین لطفا اگر کسی تهران دیتا بازی رو داره ، ممنون میشم.

• Like

دوست من این لینکی که گزاشتی با سی دی کی اشتراکی کار میکنه؟ اخه حجمش خیلی کمتره!

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

امروز بازی رو با صدای Dolby 7.1 Surround بازی کردم و ولوم رو هم حسابی بالا بردم؛ به قول یکی از دوستان رسما فِر خوردم:D انصافا دیگه نمیخواستم از پای بازی پاشم...

چند تا نکته مهم اگر میخواهید بهترین تجربه رو از بازی داشته باشید:

1- همین جا رسما اعلام میکنم بازی کردن با درجه سختی زیر Ultra-Violence شرعا، قانونا و انسانا حرام هست:D واقعا با درجه سختی های پایین تر لذت بازی رو اول کاری برای خودتون خراب نکنید، مگر اینکه واقعا UV براتون سخت باشه که در اون صورت میتونید سوئیچ کنید به درجه های پایین تر اشکالی نداره (الان اجازه دادم:D). درجه سختی بعدی Nightmare هست که بعضی ها بازی رو با اون شروع میکنند که فکر کنم برای اول کار یخورده سخت باشه ولی چرا که نه:D

2- مورد بعدی اینکه حتما Mouse Acceleration رو به این صورت که میگم غیر فعال کنید:

به آدرس زیر برید:

C:\Users\USERNAME\Saved Games\id Software\DOOM\base

و فایل DOOMConfig.cfg رو با notepad باز کنید؛ بعد اسکرول کنید به انتهای فایل و گزینه m_smooth رو مقدارش رو از 1 به 0 تغییر بدید و فایل رو سیو کنید. در این حالت Acceleration تقریبا به طور کامل از بین میره. بعد از اون در تنظیمات بازی حتما sensitivity ماوس رو به میزان دلخواه بالا ببرید تا جایی که ماوس کاملا روون و سریع بشه چون مقدار پیش فرض یخورده پایین هست. (البته برای ماوس های مختلف مطمئنا متفاوت هست)

3- اگر در رزولوشن 1080p یا بالاتر بازی میکنید حتما میزان Field of View رو روی حداقل 95 یا بالاتر بگذارید؛ خودم روی 102 بازی میکنم و واقعا عالی هست.

4- اگر کارت NVIDIA دارید حتما درایور 365.19 رو بگیرید. پرفورمنس OpenGL ـش کاملا بهینه و بهتر از درایورهای قبلی هست.

5- اگر مشکل پرفورمنس ندارید و کارت خوبی هم دارید حتما AA رو بالاتر ببرید و فقط به FXAA بسنده نکنید، تفاوت کیفیت کاملا مشهود هست؛ TAA(1TX) به نظرم بهترین بالانس بین کیفیت و پرفورمنس هست. هرچند خودم روی TSSAA(8TX) بازی میکنم و خوشبختانه همچنان پرفورمنس خوب هست.

اینم چندتا اسکرین شات دیگه با بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1080p و همچنین AA روی TSSAA(8TX) :

آخرین ویرایش:
بعد از یک ساعت بازی کردن تنها جمله ای که درباره ی بازی میتونم بگم فقط همینه :
i can't get enough of this
بازی فوق العاده بهینه است و روی بالاترین تنظیمات روی رزولوشن FHD کوچکترین لگ ی دیده نمیشه.

Sent from my SM-G901F using Tapatalk

• Like
امروز بازی رو با صدای Dolby 7.1 Surround بازی کردم و ولوم رو هم حسابی بالا بردم؛ به قول یکی از دوستان رسما فِر خوردم:D انصافا دیگه نمیخواستم از پای بازی پاشم...

چند تا نکته مهم اگر میخواهید بهترین تجربه رو از بازی داشته باشید:

1- همین جا رسما اعلام میکنم بازی کردن با درجه سختی زیر Ultra-Violence شرعا، قانونا و انسانا حرام هست:D واقعا با درجه سختی های پایین تر لذت بازی رو اول کاری برای خودتون خراب نکنید، مگر اینکه واقعا UV براتون سخت باشه که در اون صورت میتونید سوئیچ کنید به درجه های پایین تر اشکالی نداره (الان اجازه دادم:D). درجه سختی بعدی Nightmare هست که بعضی ها بازی رو با اون شروع میکنند که فکر کنم برای اول کار یخورده سخت باشه ولی چرا که نه:D

2- مورد بعدی اینکه حتما Mouse Acceleration رو به این صورت که میگم غیر فعال کنید:

به آدرس زیر برید:

C:\Users\USERNAME\Saved Games\id Software\DOOM\base

و فایل DOOMConfig.cfg رو با notepad باز کنید؛ بعد اسکرول کنید به انتهای فایل و گزینه m_smooth رو مقدارش رو از 1 به 0 تغییر بدید و فایل رو سیو کنید. در این حالت Acceleration تقریبا به طور کامل از بین میره. بعد از اون در تنظیمات بازی حتما sensitivity ماوس رو به میزان دلخواه بالا ببرید تا جایی که ماوس کاملا روون و سریع بشه چون مقدار پیش فرض یخورده پایین هست. (البته برای ماوس های مختلف مطمئنا متفاوت هست)

3- اگر در رزولوشن 1080p یا بالاتر بازی میکنید حتما میزان Field of View رو روی حداقل 95 یا بالاتر بگذارید؛ خودم روی 102 بازی میکنم و واقعا عالی هست.

4- اگر کارت NVIDIA دارید حتما درایور 365.19 رو بگیرید. پرفورمنس OpenGL ـش کاملا بهینه و بهتر از درایورهای قبلی هست.

5- اگر مشکل پرفورمنس ندارید و کارت خوبی هم دارید حتما AA رو بالاتر ببرید و فقط به FXAA بسنده نکنید، تفاوت کیفیت کاملا مشهود هست؛ TAA(1TX) به نظرم بهترین بالانس بین کیفیت و پرفورمنس هست. هرچند خودم روی TSSAA(8TX) بازی میکنم و خوشبختانه همچنان پرفورمنس خوب هست.

اینم چندتا اسکرین شات دیگه با بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1080p و همچنین AA روی TSSAA(8TX) :

TSSAA 8TX با کارت 970 ؟ :-/:|:o اینطوری که 970 له میشه که =P~ فریم هم میاد روی 30 :-B

TSSAA 8TX با کارت 970 ؟ :-/:|:o اینطوری که 970 له میشه که =P~ فریم هم میاد روی 30 :-B

هیچ مشکلی برای 970 پیش نمی یاد! این بنچمارک بازی ( کیفیت اولترا ) :

* به نظر می رسه که بازی از SLI/CF پشتیبانی نمی کنه *

1920_u2.jpg

سلام.
دوست عزیز نمیشه وسط بازی کم کرد درجه سختی رو؟
مثلا نخوای از اول بازی رو شروع کنیم ...

و این که چند گیگ از رمتون پر میشه؟ چون منم 970 دارم ولی رمم 8 گیگه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or