How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
یکی میگه مادر بچه های تد مرده و الان زن تد یکی دیگست.

اینو الان دیدم :d فقط خواستم بگم که این قضیه به کل منتفی هست چون تو همون سیزن 5 وقتی با اون دختر سیندی قرار میگذاره و اون داره درباره هم اتقای که زن تد هست بد میگه و یکی از این مورد هاش این هست که همیشه صبح ها هنگام صبحانه هی اهنگ میخونه و تد هم گفت این همون چیز که وقتی هر روز صبح پا میشم مادرتون این کار رو میکنه مثل الان :d پس زن تد نمرده که بگی داره برای بچه هاش قضیه اشنا شدن با مادر مردشون رو تعریف میکنه :d

الان قوی ترین فرضیه همون خواهر بارنی هست . :d

اینو الان دیدم :d فقط خواستم بگم که این قضیه به کل منتفی هست چون تو همون سیزن 5 وقتی با اون دختر سیندی قرار میگذاره و اون داره درباره هم اتقای که زن تد هست بد میگه و یکی از این مورد هاش این هست که همیشه صبح ها هنگام صبحانه هی اهنگ میخونه و تد هم گفت این همون چیز که وقتی هر روز صبح پا میشم مادرتون این کار رو میکنه مثل الان :d پس زن تد نمرده که بگی داره برای بچه هاش قضیه اشنا شدن با مادر مردشون رو تعریف میکنه :d

ممکن هم هست مثلاً از زن اولش جدا شده باشه، یه زن دیگه گرفته باشه. رابین مثلاً! :دی

ممکن هم هست مثلاً از زن اولش جدا شده باشه، یه زن دیگه گرفته باشه. رابین مثلاً! :دی

اولین قسمت گفت Aunt Robin دیگه. 2 3 نفر اصلا امکان ندارن مادر باشن. رابین از همون اول معلوم شد. استلا هم همینطور. ویکتوریا هم که نیست.
خواهر بارنیه یعنی واقعا؟ من فکر نمیکنم...

خب اره اینم میتونه باشه :d ولی خب همون طور که شهاب توضیح داد رابین از همون قسمت اول ، تد بهش میگفت خاله یا عمه رابین :d پس رابین هم منتفی هست !! کلا ما مادر رو فکر نکنم بشناسیم !! :d

همون طور که گفتم محتمل ترین قضیه همون خواهر بارنی هست :d

یادم نیست کسی بهم گفت یا جایی خوندم
ولی اولین نکتش این بود که میگن به جز نویسنده ها، هیچکدوم یک از بقیه عوامل نمیدونه واقعا زن تد کیه
دومیش اینه که سیزن 8 یا 9 زنش معرفی میشه
نکته سوم اینکه گفته شده این تازه نصفی از سریال بوده که پخش شده

البته، معلوم نیست فعلا کی به کیه، چون نشون دادن که هر لحظه میتونن یه شخصیتی بیارن توی کار که تمام فرضیات را به هم بریزه

یادم نیست کسی بهم گفت یا جایی خوندم
ولی اولین نکتش این بود که میگن به جز نویسنده ها، هیچکدوم یک از بقیه عوامل نمیدونه واقعا زن تد کیه
دومیش اینه که سیزن 8 یا 9 زنش معرفی میشه
نکته سوم اینکه گفته شده این تازه نصفی از سریال بوده که پخش شده

البته، معلوم نیست فعلا کی به کیه، چون نشون دادن که هر لحظه میتونن یه شخصیتی بیارن توی کار که تمام فرضیات را به هم بریزه

g1332200941794584514.jpg

میگم برای اینکه به تنوعی بدیم به تاپیک تا سیزن جدید شروع میشه به نظر سنجی بذاریم

مثلا منفور ترین شخصیت
یا قشنگ ترین سیزن

بعد راجع بهش بحث کنیم

کلا سریال این فصل رو فرصت داره که خودش رو به من ثابت کنه وگرنه هر چی خاطره باهاش داشتم رو میسوزنم و دیگه اسمش هم نمیارم:دی فصلهای 6 و 7 به اندازه کافی اعصاب منو خورد کردن.

اولا که من امید دارم این سریال مثل اووت Meme ادامه پیدا بکنه :d
دوما ـَندش این که نظرم در مورد منفورترین شخص رابین هستش , چون به نظر من رابین یک خود فروخته به هوای نفسش هستش که هیچ کاری رو با عقلش انجام نمیده و عقلش مثل زمان بچه گی هاش مونده و هنوز تغییر نکرده :|8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or