3 ثانیه هم وقت اضافه آوردلامصب کل سریالو تو 60 ثانیه تعریف میکنه!![]()

3 ثانیه هم وقت اضافه آوردلامصب کل سریالو تو 60 ثانیه تعریف میکنه!![]()

خوب اولین Sneak Peek از S8E1:
دانلود:
_How_I_Met_Your_Mother__season_8__Watch_an_exclusive_premiere_clip___Inside_TV___EW.com.mp4.flv - 1.8 Mb

یکی میگه مادر بچه های تد مرده و الان زن تد یکی دیگست.
اینو الان دیدم :d فقط خواستم بگم که این قضیه به کل منتفی هست چون تو همون سیزن 5 وقتی با اون دختر سیندی قرار میگذاره و اون داره درباره هم اتقای که زن تد هست بد میگه و یکی از این مورد هاش این هست که همیشه صبح ها هنگام صبحانه هی اهنگ میخونه و تد هم گفت این همون چیز که وقتی هر روز صبح پا میشم مادرتون این کار رو میکنه مثل الان :d پس زن تد نمرده که بگی داره برای بچه هاش قضیه اشنا شدن با مادر مردشون رو تعریف میکنه :d
الان قوی ترین فرضیه همون خواهر بارنی هست . :d
ممکن هم هست مثلاً از زن اولش جدا شده باشه، یه زن دیگه گرفته باشه. رابین مثلاً!
خب اره اینم میتونه باشه :d ولی خب همون طور که شهاب توضیح داد رابین از همون قسمت اول ، تد بهش میگفت خاله یا عمه رابین :d پس رابین هم منتفی هست !! کلا ما مادر رو فکر نکنم بشناسیم !! :dممکن هم هست مثلاً از زن اولش جدا شده باشه، یه زن دیگه گرفته باشه. رابین مثلاً!
اره عزیز فصل هشتم هم در کار هست و تا چند هفته دیگه اولین قسمت هاشم میاد .سلام دوستان من عاشق این سریال هستم یه سوال دارم الان فصل 8 در کار هست؟ من دارم فصل 6 رو تموم میکنم ممنون میشم جواب بدین
یادم نیست کسی بهم گفت یا جایی خوندماینو الان دیدم :d فقط خواستم بگم که این قضیه به کل منتفی هست چون تو همون سیزن 5 وقتی با اون دختر سیندی قرار میگذاره و اون داره درباره هم اتقای که زن تد هست بد میگه و یکی از این مورد هاش این هست که همیشه صبح ها هنگام صبحانه هی اهنگ میخونه و تد هم گفت این همون چیز که وقتی هر روز صبح پا میشم مادرتون این کار رو میکنه مثل الان :d پس زن تد نمرده که بگی داره برای بچه هاش قضیه اشنا شدن با مادر مردشون رو تعریف میکنه :d
الان قوی ترین فرضیه همون خواهر بارنی هست . :d
یادم نیست کسی بهم گفت یا جایی خوندم
ولی اولین نکتش این بود که میگن به جز نویسنده ها، هیچکدوم یک از بقیه عوامل نمیدونه واقعا زن تد کیه
دومیش اینه که سیزن 8 یا 9 زنش معرفی میشه
نکته سوم اینکه گفته شده این تازه نصفی از سریال بوده که پخش شده
البته، معلوم نیست فعلا کی به کیه، چون نشون دادن که هر لحظه میتونن یه شخصیتی بیارن توی کار که تمام فرضیات را به هم بریزه