How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
زن تد مشخص شد
How-I-Met-Your-Mother-Season-6-Cast-Promotional-Photos-how-i-met-your-mother-15957287-1920-2560.jpg

تو بیشتر سایت ها زده

Elliott will guest-star on an episode of "How I Met Your Mother" in the fall, playing Janeane, "the craziest girl the 'HIMYM' gang has ever encountered," co-creator Craig Thomas says.

"The strange, inexplicable phenomenon is: The crazier Janeane gets, the more attractive one of the gang finds her," Thomas tells EW. "It doesn't end well."

گفتن به صورت مهمان توی برنامه هست....و تو آخرشم گفته با یکی از اعضای گروه آشنا میشه و این رابطه پایان خوبی نداره !!!!

بسیار بسیار سیسون پرمیر اشغال بود من نمی دونم چرا سریع تر شر سریال رو کم نمی کنن خیلی داره خسته کننده میشه من تا سیسون 4 5 سریال رو خوب دنبال میکردم ولی دیگه کم کم داره زیادی مسخره میشه قضیه

بسیار بسیار سیسون پرمیر اشغال بود من نمی دونم چرا سریع تر شر سریال رو کم نمی کنن خیلی داره خسته کننده میشه من تا سیسون 4 5 سریال رو خوب دنبال میکردم ولی دیگه کم کم داره زیادی مسخره میشه قضیه
به نظر من بهتر از سیزن پریمیر های 6.7 بود....حداقل توی قسمت اول یه خورده از خط داستان اصلی رو جلو بردن
.............
آهنگ آخر قسمت اول واقعا قشنگ بود !!!
هرکی اسم آهنگ رو داره دریغ نکنه !

به نظر من بهتر از سیزن پریمیر های 6.7 بود....حداقل توی قسمت اول یه خورده از خط داستان اصلی رو جلو بردن
.............
آهنگ آخر قسمت اول واقعا قشنگ بود !!!
هرکی اسم آهنگ رو داره دریغ نکنه !

Band of Horses - The Funeral

-------

به غیر از چند دقیقه ی آخرش بقیش خوب نبود! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or