How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
خب قسمت اول رو دیدم :d

یه چندتا چیز فقط :

خب عملا دیگه سریال به هیچ وجه کمدی نیست و دیگه اصلا چیزی برای خنده وجود نداره و به هیچ وجه شوخی هاش به خوبی فصل های 1 تا 4 نیست و دیگه تکراری و کلیشه ای شده . از قسمت شوخی ها و بار کمدی سریال بگذریم ، شخصیت های سریال رشد شخصیتی خوبی کردن و مناسب سنشون در داستان سریال رفتار میکنند .

این Skip Forward ها هم که واقعا رو مخ هستند و همون طور که دوستان ذکر کردند انگاری سبک و ژانر سریال تریلر یا جنایی هست که همچین عنصری رو استفاده میکنند . داستان هم دیگه زیادی داره پیچیده و به طور مسخره ایی طولانی و لوس میشه که خدا کنه همین فصل نتجیه مشخص بشه و نتیجه 8 سال رو بالاخره طرفداران سریال ببینند .

اما خب در هر حال هر کاری هم بکنم من واقعا این سریال رو دوست دارم و همچنین از شخصیت های سریال و هیچوقت سریال برام اذیت کننده نبوده حتی در فصل هایی مثل 5 و 6 که نابود بودند و مطمئنم بازم لذت میبرم و ذکر یه نکته هم الزامی هست که سریال در فصل های 7 و 8 خیلی متفاوت شده ( با توجه به قسمت 1 از فصل 8 )

پ.ن : لامصب کیا میشینند اهنگ ها رو برای سریال انتخاب میکنند !! :d لامصب سریال تو این قسمت ترکونده و هر موسیقی که پخش میشه خیلی زیبا هست !! :d حتی اگه بگیم کل فصل های 7 و 8 اشغال بودند ولی خداییش موزیک هایی که رو قسمت ها بوده خدا بوده !! :d

S8E2
احساس میکنم فقط دارن داستان رو به سمت بارنی میبرن...این ازدواج آخر در رابطه با رابین هم هست...ولی 2 قسمت فعلا به جزئیات رابطه بارنی بود....در کل قسمت عالی نبود ولی خوب بود

سریال دیگه رسما Sitcom نیست و تبدیل به درام شده !
یعنی فقط میبینم که دیده باشم ، هیچ شوق و ذوقی برای Episodeـه بعد ندارم ! فقط بخاطر خاطراتی که از این سریال دارم ادامشو میبینم.
آدم این سریال ها رو میبینه که بعد از چند فصل سقوط میکنن تازه میفهمه Friends چه شاهکاری بود که 8 فصل تمام عالی بود ! :|

چقدر غُر میزنین:دی
من که راضیم ازش:دی انتظار خیلی زیادی ازش ندام واسه آخرین فصل. فعلا هم داره طبق انتظارام عمل میکنه:دی

88896948857381135441.jpg

خوب بعد از دو اپیزود نه چندان خوب، اپیزود سوم به نظر من خیلی قشنگ بود! :d هرچند داستان اصلی رو جلو نبرد اما در کل عالی بود! :d

خوب بعد از دو اپیزود نه چندان خوب، اپیزود سوم به نظر من خیلی قشنگ بود! :d هرچند داستان اصلی رو جلو نبرد اما در کل عالی بود! :d

اونجا که باباهه میگه Finished My Burrito به قیافش نگاه کن....پر از انگیزه میگه....ترکیدم اونجارو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or