How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
من دلم میخواست به رابین یا تد رای بدم
اما چون شخصیت های اصلی هستن و ممکنه طرفداران زیادی داشته باشن به استلا رای دادم

چون حالم ازش به هم میخوره
دختر سست عنصر سست اراده به درد نخور
جامعه پزشکی را شرم زده کرد

من دلم میخواست به رابین یا تد رای بدم
اما چون شخصیت های اصلی هستن و ممکنه طرفداران زیادی داشته باشن به استلا رای دادم

چون حالم ازش به هم میخوره
دختر سست عنصر سست اراده به درد نخور
جامعه پزشکی را شرم زده کرد

چرا تد دیگه ؟؟ :d رابین دیگه چرا ؟؟ :d بابا رابین که یه Bad *** Girl هست :d اگه قرار باشه از بین شخصیت های اصلی یه بد رو انتخاب کنیم اون لیلی هست :d

کلا انتخاب های من هم بین استلا و زویی و کارن بود که کارن با اختلاف زیاد اول شد و بهش رای دادم :d

چرا تد دیگه ؟؟ :d رابین دیگه چرا ؟؟ :d بابا رابین که یه Bad *** Girl هست :d اگه قرار باشه از بین شخصیت های اصلی یه بد رو انتخاب کنیم اون لیلی هست :d

کلا انتخاب های من هم بین استلا و زویی و کارن بود که کارن با اختلاف زیاد اول شد و بهش رای دادم :d
بیخیال
لیلی به این ماهی
Group Leader ایناست و سرنخ همشون هم دستشه ...
خودشون میگن که Master of Puppet

بیخیال
لیلی به این ماهی
Group Leader ایناست و سرنخ همشون هم دستشه ...
خودشون میگن که Master of Puppet

لیلی همیشه رو مخ هست و ضد حال گروه هم هست :| و نمیزاره گروه کار های خفن و درتی انجام بده :d تازه مارشال رو هم یکبار به نا حق ترک کرد :|:d

لیلی همیشه رو مخ هست و ضد حال گروه هم هست :| و نمیزاره گروه کار های خفن و درتی انجام بده :d تازه مارشال رو هم یکبار به نا حق ترک کرد :|:d

منم موافقم لیلی خیلی گیر هست اگه قرار بود به شخصیت های اصلی رای بدیم من به لیلی رای میدادم.

با رای که من دادم باعث شد این منفورترین وُمن تاریخ فعلا به تنهایی اول باشه!:d
زویی رو دوس داشتم!می دونم بعید اما امیدوارم دوباره ببنمش که به پای تد افتاد!:d
لعنتی فوق العاده هات بود!
نظر سنجی بعدی رو به هات ترین اختصاص بده،سریال تو این زمینه اصلا کم نمیاره:d

بچه ها یادمه 4 سال پیش دوستامو با پس گردنی میشوندم سریالو ببینن از اون به بعد همش دم خونه بودن با کول دیسک واسه قسمت بعدی :d

انصافا زویی از همه بدتر بود خدا کنه برنگرده توی داستان , یکی از بهترین سکانس های این سریال اونجاست که بارنی توو فرودگاه از توو ساک میاد بیرون دهنش سرویس :d

stella
2-3 بار که نزدیک بود حداقل یه بار روی زن تد رو ببینیم بدجور پوزم رو زمین زد....و اینکه پتانسیل 2تا سیزن رو گذاشتن فقط روی این شخصیت.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or