PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
بخش داستانی بازی رو روی Very Hard تموم کردم
فقط در یک کلام میتونم بگم شاهکار قرن بود این بازی
با اینکه نسخه اول رو همون اوایل روی PS4 بازی کرده بودم و با سیستم بازی آشنا بودم اما واقعا توقع چنین Boost آپی رو نسبت به نسخه اول نداشتم
هر چی از این بازی تعریف کنم کم گفتم

- سطح گرافیکی عجیب بازی با وجود Cross Gen و Open World بودن (خیلی جاها فقط برای دیدن منظره ها توی محیط میچرخیدم!) (حیفه روی PS4 بریدش)
- گیم پلی شدیداً هیجان انگیز و درگیر کننده (تنها جایی که دسته PS5 ــام به چالش کشیده شد :D)
- تنوع خیلی زیاد دشمن ها اونم از نوع عظیم الجثش (در عجبم چقدر روی طراحی کردنشون وقت گذاشتن!)
- ساید کوئست هایی که اینقدر خوب کار شده بودن که خیلی وقتا با کوئست های Main اشتباهشون میگرفتم! و بر خلاف خیلی از بازی های دیگه ساید ها فقط واسه وقت تلفی طراحی نشده بودن
- داستان خوب (چیزی کاملا درخور Sequel نسخه اول)

حیفه واقعا کسی واسه پلات کردن و رنده کردن این بازی با ارزش وقت نذاره

در نهایت خوشحالم که تا امروز زنده بودم و چنین سطحی رو واسه صنعت بازی های ویدئویی شاهد بودم
همچنین خوشحالم که سونی و استدیو های نازنینش در این حوزه دارن خدایی میکنن، خدا همشون رو برای ما حفظ کنه. :x

درسته که تاپیک نمره دهی اینجا نیست اما نمره من به این بازی 10/10
ممنونم از گوریلا. :x

آخرین ویرایش:
Such a MASTERPIECE !

واقعا فکر نمیکردم گوریلا :x چنین معجزه گر قهاری باشه
فوتومود بازی به تنهایی مو رو به تنم سیخ کرده
با اختلاف بهترین فوتو مودی هست که در صنعت بازی سازی دیدم
بخصوص حالت پرتری که عجیب زیباست
هر عکسی که میگیری دوست داری که چاپش کنی و قابش بگیری و بزنی به دیوار خونت!

صرفا جهت دیدن اپسیلنی از عظمت این شاهکار، تصاویری از بانوی عزیزمون رو باهاتون با اشتراک میزارم ;;):
(واقعا دلم نیومد از این پستر ها فقط خودم لذت ببرم)

Horizon Forbidden West_20220919033315.jpg Horizon Forbidden West_20220919033944.jpg Horizon Forbidden West_20220919034130.jpg
Horizon Forbidden West_20220917202500.jpg Horizon Forbidden West_20220917203732.jpg Horizon Forbidden West_20220919132214.jpg Horizon Forbidden West_20220919031722.jpg Horizon Forbidden West_20220919032530.jpg Horizon Forbidden West_20220919124433.jpg Horizon Forbidden West_20220919125709.jpg Horizon Forbidden West_20220919130038.jpg Horizon Forbidden West_20220919130231.jpg Horizon Forbidden West_20220919130533.jpg Horizon Forbidden West_20220919130800.jpg Horizon Forbidden West_20220919131332.jpg Horizon Forbidden West_20220917201958.jpg Horizon Forbidden West_20220919032139.jpg

دیگه شیرشو در اوردن🤢
چه اشکالی داره یه آی پی از هر جهت رشد کنه؟
هنوز به مرحله شیردوشی هم نرسیده!
نسخه اول ۲۰۱۷ اومد و بعد از مدتی هم بسته الحاقی
نسخه دوم سال ۲۰۲۲ یعنی حدود ۴ الی ۵ سال فاصله بین دو عنوان که تو دوران کرونا هم بود
یه دی ال سی هم ۲۰۲۳ برا این نسخه
....
حالا حساب کن بین نسخه دو و سه هم مشابه قبل ۴ الی ۵ سال حتی بیشتر بخاطر طولانی شدن روند توسعه بازی ها تو این چند سال فاصله میفته
تو این مدت طرفدارها چکار کنند ؟ بهشون تجربه های متفاوت از بازی رو می‌دیم تا بتونن تو این مدت فاصله ریلیز نسخه جدید از جهان هورایزن هنوز لذت ببرند
پس یک نسخه VR برا تجربه متفاوت در دست ساخت قرار میگیره
یک نسخه مولتی پلیر هم برا تجربه متفاوت در دست ساخت قرار میگیره
یک نسخه MMO هم در دست ساخت تا تجربه متفاوت بده
آیا نسخه موبایل خواهیم دید بخاطر یک تجربه متفاوت دیگه؟ قطعا!
جهان هورایزن پتانسیل داره و باید از این پتانسیل استفاده بشه

خب دیگه بعد چند ماه دیگه دل زدم به دریا بازیو خریدم بعد از خرید گاد حقیقتش زیاد دست دلم نمیرفت سمت خرید انتظارم حقیقتا از گاد زیاد بود ولی خیلی راضیم نکرد تازه متاش از هوریزون بیشتر بود خلاصه دیگه ردیف شد خریدم
اگه بگم از گاد برام بهتر بود بی راه نگفتم چون انتظارم خیلی ازش کم بود( در ضمن من شماره قبل دوبار تموم کردم و لذت بردم ) واقعا بعضی جاها سوپرایزم کرد اون اوایل بازی خیلی نچسب بود برام خیلی هم سردر گم میشه ادم تنوع بالا ایتم و مهمات یه حس سردر گمی عجیبی بهم داد ولی همه اینها با گذر زمان حل شد
درخت مهارت بازی واقعا عالی شده و دست شمارو باز میزاره تنوع دشمنا هم چالش بازیو زیاد کرده
خلاصه تجربش کنید ضرر نکردید
گول متا هم‌ نخورید :D

آخرین ویرایش:
دوستان اسلحه shock tripwire به چه دردی میخوره؟
Trip wire کلا تله هست. حالا اینی که گفتی شوک میده‌.دوبار هدف میگیری و شلیکش میکنی اون دو نقطه ای که شلیک کردی به هم با یه طناب وصل میشن که هرچی ازش رد شه برق میگیره‌. البته اون دو نقطه باید نزدیک باشن تا حدودی.

• Like
Reactions: milad3d and Taha75
ساعاتی پیش ویدئویی از گیم پلی و کانسپت آرت بیلدهای اولیه بازی هورایزن مولتی پلیر لیک شده که میتوانید تصاویرش رو در لینک زیر ببینید

لینک ردیت ویدئو

- گویا این بیلد مربوط به اوایل سال 2020 بر میگرده و ما می دونیم که چندین ساله که گوریلاز گیم داره نیرو استخدام میکنه برای این پروژه (حتی تا همین الان) , پس امکان داره استایل هنری کار هم دست خوش تغییرات شده باشه ✌️
- ژانر گیم گویا MMO و قراره تجربه ی نزدیک به مانستر هانتر رو به همراه بیاره

دوستان یه مشکلی که توی بازی دارم اینه که اگر resolution mode بذارم یه حالت موجی شکل توی محدوده های روشن میفته ، اگر بذارم روی حالت های دیگه خیلی حالت مرده و blurry و محو پیدا میکنه
Hdr رو هم خاموش روشن میکنم فرق خاصی نکرده تلویزیون ام هم نانو ۸۵ lg هست
میتونم بذارم روی همون رزولوشن ولی اون موج موجی شدنه هم چشم رو یه مقدار اذیت میکنه از اون طرف هم میترسم یه بلایی سر TV بیاره

حالا نمیدونم کسی همچین جریانی داشته یا نه ولی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

دوستان من یه سوال مهم داشتم
من قبلا بازی رو روی کنسول پی اس فایو قبلیم که خراب شد تموم و پلات کرده بودم . الان دوباره کنسول خریدم و میخوام از پلاس بازی رو دانلود کنم خواستم بپرسم اگه بخوام دی ال سی جدیده رو انجام بازی باید حتما بازی اصلی رو دوباره از اول برم ؟ تا نیو گیم پلاس و دی ال سی رو بتونم بازی کنم ؟
اصلا میتونم دی ال سی رو روی نسخه ای که از پلاس دانلود کردم اضافه کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان من یه سوال مهم داشتم
من قبلا بازی رو روی کنسول پی اس فایو قبلیم که خراب شد تموم و پلات کرده بودم . الان دوباره کنسول خریدم و میخوام از پلاس بازی رو دانلود کنم خواستم بپرسم اگه بخوام دی ال سی جدیده رو انجام بازی باید حتما بازی اصلی رو دوباره از اول برم ؟ تا نیو گیم پلاس و دی ال سی رو بتونم بازی کنم ؟
اصلا میتونم دی ال سی رو روی نسخه ای که از پلاس دانلود کردم اضافه کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دی ال سی را میتونی رو نسخه پلاس سوار کنی.
بازی رو هم که باید تموم کنی. اگر از سیو قبلیت رو سیو ابری پلاس بکاپ داری که مشکلی نیست وگرنه بازیو دوباره باید از نو بری. البته اگر نتونستی سیو قبلیت رو برگردونی زیاد ناامید نشو فوقش فقط مراحل داستانی رو درجه آسون برو تا تموم بشه

• Like
Reactions: Seventy One

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or