Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
حرف منم همینه، چرا؟ :-"
بالاخره جیرایه 6 رو تموم کردم، خیلی طولانی تر از مدت زمان آرکان کوئست های گنشین بود، اونا نهایت 3-4 ساعت طول میکشن :-"
خب الان باید لول ۲۹ بشی تا شیانزو باز بشه جای اصلی اونجاست خیلی هم استوری خفنی داره . نظرات راجب استوری یوریلو ۶ چیه 🤔

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
چقدر Overthink میکنی :D

شواف نداره این چیزا :D صرفا پست زیاد میذاریم تاپیک بالا بمونه :>

آره فروم یکم با جاهای دیگه فرق داره اکثرا از قدیم اینجان دستشون اومده، تو چیزی که دیدم ملت اصلا باهم تعارف ندارن :D

یکی از فرق های اصلیش اینه مثل مثلا ردیت "Hive Mind" نداره، هرکی نظر خودش رو میده و یوزر به یوزر مدل متفاوتی صحبت میکنن(احتمالا تو ردیت جو کارما باشه که همه مثل هم برخورد میکنن :D)

کلا تو متن سوءتفاهم زیاد پیش میاد مهم نیست :D

کجا؟ XD

تلگرام بوده؟

تلگرام بیش از حد Toxic ـه، فروم خیلی بهتره :D

Peace :D

کیت رو که نخوندم ولی ظاهرش رو پسندیدم :D

اسم هاشون بر عکس گنشین زیادی "چینی" ـه، گفتن و حفظ کردنشون سخته :-s
شاید ایراد از منه هو نوز:-??
اگه منظورت اون شواف اینکه چقد از ولتت استفاده کردنه که اون حله خودن گفتی شوخیه دیگه من زیادی اورتینک کردم ولی کلی شواف که مگه میشه نداشته باشه کامینیتی گاچا نباشه میلنگه یجای کار
اون فشاری که بیخودی وارد میکنه به ماتحتت بعضی از دوستان مشکله اونم بیشتر تو بچه ها دیدم
اونم تو همینجا بود:( کاش تلگرام بود میگفتم بچس پنجاه پنجاشو باخته داره از یه جا دیگه فشار میخوره اکثرا بچه ام هستن تو گروه خیلی کریهل منزل genshin ir جا تعجبم نیست رده سنی بازی 12 ساله گمونم ما پیرمردا نباید بازی کنیم:-s
ردیتم باهات موافقم یخورده وضع بهتره ولی اون تاکسیک بودنه ام همه جا هست دیگه خودت باید بهتر بدونی بعدا به اونا من خرده نمیگیرم اینجا ام تاریخ عضویتاشونو نگاه کردم همه همسنو سال میزنیم گفتم راحترم اینجا واسه شوخیو اینا برعکس شد اون برخورد اولیه بدی بود
چقد چس ناله کردم:))
ان تاپیک
کیتش خوندم فقط بگم پشیمون شدم زدم رو سله خیلی حق میزنه
هر موقع استادای عزیز تو یوتوب یاد گرفتن نیلو رو نایلو نگن ما ام اسماشونو یاد میگیریم:)) من هنوز با کاراکترای کپی پیستشون تو دوتا بازی قبلی صدا میکنم اون پسر بادی که نیزه داره که کوینه (حاصل کثافتکاریه سو با کوینx_x) اوناییم که ندارن مثل اون دختره اتیشی صورتیه رو میگم اسد الله بیسدا بیبی=)) ایزی:>

چرا چرا چرا 🥲🥲😔😔😔😔😭
داش شما فقط باید ویل کنی رو استاندارد با اون 300 تا ویش بگیریدش ولت میدونه سیمپشی چس کرده خودشو =((
یه سوال شما رسیدی لول 40 ؟

داش شما فقط باید ویل کنی رو استاندارد با اون 300 تا ویش بگیریدش ولت میدونه سیمپشی چس کرده خودشو =((
یه سوال شما رسیدی لول 40 ؟
شاید باورت نشه دیشب که دیدم مسلم هم ولت گرفته وسوسه شدم اون ۱۵۰ تا وارپی که برای جینگ یوئن جمع کردم رو بزنم روی استاندارد باز شیطون رو لعنت کردم 🤦
نه الان من لول ۳۸ هستم

دو مورد میخواستم ببینم نظر شما چیه:دی

1. فکر میکنم انتخاب دیالوگ ها از گنشین بهترن، درسته مثل 99% jrpgها تاثیر ندارن رو داستان( من اینو بیستر کارای غربی میپسندم حقیقتا:-" )، ولی تو جوابی که از طرف مقابل میگیری به نظر میاد تاثیر دارن! یعنی حس نمیکنی که این جوابی که گرفتی میتونه جواب 2گزینه ی انتخابیه دیگه هم باشه...
حسم درسته یا خیر به نظرتون؟ :دی

2. من تازه اوایل شهر جدیدم، به نظر شما هم تنوع NPCهای این بیشتر از گنشینه؟ :)) یا صرفا چون تازکی داره حس میکنم؟
شهرم زیاد نگشتم ولی به نظر میاد شهر خوبی باشه به نسبت مثلا کارهایی مثل Ni no Kuni و اینا...تو همون ابعاد و ایناست مثلا

---

طنز بازی خیلی خوبه:))

شب اول تو شهر جدید...هتل...کمد... فوق العاده بود:)) (آپشنال داستانی...که معمولا کم داریم:-")
سطل آشغال ها هم دریافتم memeهای مربوط بهش رو...و عالین همشون:))

اما با این حال فکر میکنم بازی نسبت به گنشین خیلی موبایلی تر باشه استایلش:-"

---

در مورد تلگرام...من به گروه هستم و البته فعالیتی نمیکنم توش...
به شدت جامعه تاکسیکی هستن به نظرم:-"
و به شدت متا پرست و اینا
بعد کلا مشخصه اونقدر گیمر اینا نیستن یا اکثرا کژوالی هستن :دی فرض کنید یکی میاد میمرسه سبک استار ریل چیه، میگن مثل TCGه ولی انیمیشن اینا داره:دی
آوم باید تو افق محو بشه:دی
و اصلا من چرا از اونجا نمیام بیرون؟ واقعا چرا وقتی گروهه تو آرشیوه و منم تو بحث شرکت نمیکنم :D
چقدرم همه حق به جانبن و ذره ای به بحث و سلیقه متفاوت اعتقاد ندارن! صد برابر بدتر جنگ کنسولی اینجا میزنند به هم، اگر در مورد یک کاراکتر یکی فقط بگه نه من فکر میکنم میشه این تیم هم چید و خوبه و حال میده! برا 5% دمیج کمتر طرف رو له میکنند:))
خلاصه، هیچی فروم خودمون نمیشه:دی قدر بدونید:دی

دو مورد میخواستم ببینم نظر شما چیه:D

1. فکر میکنم انتخاب دیالوگ ها از گنشین بهترن، درسته مثل 99% jrpgها تاثیر ندارن رو داستان( من اینو بیستر کارای غربی میپسندم حقیقتا:-" )، ولی تو جوابی که از طرف مقابل میگیری به نظر میاد تاثیر دارن! یعنی حس نمیکنی که این جوابی که گرفتی میتونه جواب 2گزینه ی انتخابیه دیگه هم باشه...
حسم درسته یا خیر به نظرتون؟ :D
اره درسته. من به ندرت تا آخرای منطقه سوم دیالوگ دیدم که طرف مقابل به حرف من عکس العمل نشون نده.
من خودم همیشه ناهنجار ترین آپشن رو انتخاب میکنم. :D بهترینیش که دیدم این بود که به یه کارکتر (اسپویل نمیکنم) گفتم "Punish me please!" اون در جواب گفت "There's something wrong with you." :D :D

شاید باورت نشه دیشب که دیدم مسلم هم ولت گرفته وسوسه شدم اون ۱۵۰ تا وارپی که برای جینگ یوئن جمع کردم رو بزنم روی استاندارد باز شیطون رو لعنت کردم 🤦
نه الان من لول ۳۸ هستم
حالا انقدر قرارع 5050 ببازیم 10 تا ازش میگیری خودت میگی دیگه نده اینو لامصبو:))

گفتم تجربت از بازی بیشتره برا بتا سریعتر 40 رسیدی بچه او تلگرام میگفتن دیروز شدن 40 حالا نمی دونم فیول زدن یا من خودم تا اخر شب میرسم400 تا ایکسپی بیشتر نمی خوام

123.png
این da wei جونم دیگه داره زیادی صف میده به من برا دفعه سوم ام برا هونکای ترد زد برا بتا قبول کرد یه بار گنشین قبول کرد پچ 2.1 بتا رایدن بود:D این استار ریلم بتا قبول کنه عالی میشه
باید برم فقط یه هفته مرخصی بگیریم از شرکتمون بشینم اینارو بازی کنم از شانس خوبم شانس نیاوردیم:))
456.png
بخوام کوییتم کنم از بازی میاد سراغم دا وی جون با این وضیتی که من میبینم:))

حالا انقدر قرارع 5050 ببازیم 10 تا ازش میگیری خودت میگی دیگه نده اینو لامصبو:))

گفتم تجربت از بازی بیشتره برا بتا سریعتر 40 رسیدی بچه او تلگرام میگفتن دیروز شدن 40 حالا نمی دونم فیول زدن یا من خودم تا اخر شب میرسم400 تا ایکسپی بیشتر نمی خوام

View attachment 292267
این da wei جونم دیگه داره زیادی صف میده به من برا دفعه سوم ام برا هونکای ترد زد برا بتا قبول کرد یه بار گنشین قبول کرد پچ 2.1 بتا رایدن بود:D این استار ریلم بتا قبول کنه عالی میشه
باید برم فقط یه هفته مرخصی بگیریم از شرکتمون بشینم اینارو بازی کنم از شانس خوبم شانس نیاوردیم:))
View attachment 292268
بخوام کوییتم کنم از بازی میاد سراغم دا وی جون با این وضیتی که من میبینم:))
اگه اکانت قبلیم بود الان ۴۳ بودم منتها یک اکانت جدید زدم از نو شروع کردم تقریبا شنبه هفته ی قبل بود برای همین الان ۳۸ هستم

مبارکه :D

Tingyun هم اگه داری حتما باهاش ببر تو یه تیم که انرژی زیاد نیاز داره :D

ندارم :>
خب الان باید لول ۲۹ بشی تا شیانزو باز بشه جای اصلی اونجاست خیلی هم استوری خفنی داره . نظرات راجب استوری یوریلو ۶ چیه 🤔
الان لول ۲۸ هستم ولی می‌خوام یکی دو روز فاصله بندازم ‌‌‌‌‌‌اول یاکوزا صفر رو تموم کنم که آخراش هست و بعد برم سراغش:-"

نظر خاصی که ندارم، اولش تا اومدم کلمه ها رو یادم بگیرم یکمی سخت بود فهمیدن منظورشون، آخرش هم اونقدر داستان طولانی شده بود که اصلا یادم رفته بود چرا اینجا بودیم :D ولی در کل داستان جالبی داشت و شخصیت های خوبی هم داشت. دیالوگ ها هم خیلی خوب بودن :>

نه الان من لول ۳۸ هستم
شاید باورت نشه، یادم رفته بود ولت گرفته بودم، پیامت رو که خواندم دوباره یادم انداختی :|
اصلا انگیزه ام برای بازی رو از دست دان، من برم حذفش کنم :D

@Akiba
دیالوگ ها تاثیر آنچنانی ندارن ولی حداقل یه جوابی به آدم میدن، توی گنشین که انکار داری توی دلت حرف میزنی :D

پ.ن: یه اچیومتت هم گرفتم، Pessimistic Trailblazer :D

گول خوردم که:))
فکر میکردم یدونه 5* هم سر 50تا ویش میگیرم... نداد:))
قبول نیست:(
قانونش اینه که یک دونه ۵ ستاره تضمینی هست اگه زود تر بگیری دیگه گارانتی ۵ ستارت تموم میشه البته کسایی دیدم که زود ۵ ستاره گرفتن توی آخرین ۱۰ تایی هم یک دونه ۵ ستاره گرفتن که اون خیلی شانسی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or