Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
View attachment 292138

Keep it coming :D

برا ولت Sphere و Rope چهار ستاره گذاشتم با مین استت Imaginary DMG Boost :>

@Katsura خوش اومدی :D

مشکلت با گنشین TB نبودنش بود؟ :-" :D
احساس میکنم خفن ترین کاراکتر بازیه هرچند چون وایفو نیست نمیخوامش :-" دیگه وارپ نمیزنم تا ایونت بعدی ببینم چیه
مرسی >:)بخاطر فشار امیر @Akiba اومدم:> + نوبتی دوس میدارم :-"

احساس میکنم خفن ترین کاراکتر بازیه هرچند چون وایفو نیست نمیخوامش :-" دیگه وارپ نمیزنم تا ایونت بعدی ببینم چیه
مرسی >:)بخاطر فشار امیر @Akiba اومدم:> + نوبتی دوس میدارم :-"
البته یه بهانه هم براق گنشین میوردی که دیگه دیر شده:p گفتم ایندفعه تا تازه ست بگیرمت:))

---

منم امروز شروع کردم بازی رو...البته بعید میدونم فعلا زیاد پیش برم، واقعا دلم نیست رو موبایل بازی کنم:دی
با این حال، مولتی اول تو اون بنر 50تایی، بایلو گرفتم:-"
یه 20تا ویشی به خاطر پری ریجستر تو ایمیل هام بود...ولی فکر کنم دیگه چیزی نباشه تو بازی:))

فقط سوال! شما ته همه 50تا ویش زدید اونجا، جم مصرف کردید یا اونقدر ویش استاندارد داده بازی؟

فقط سوال! شما ته همه 50تا ویش زدید اونجا، جم مصرف کردید یا اونقدر ویش استاندارد داده بازی؟
اون بنر Beginner رو میگی؟ :D

عملا با 1 هفته وقت گذاشتن کردن 50 تارو میده بهت :D(به صورت ویش، نه جم)

95% استفاده ها من بودم فکر کنم. :D با اینکه برونیا خیلی خوبه، ولت هنوزم کارکتر استاندارد مورد علاقمه.
View attachment 292141

چقدر سخت شد World 4 :D

فقط 1.5 Phase باس آخر رو زدم :))

ترکیب تیم جالب نیست، 1 بار هم Break نشد :D
فاز سومش فوق العاده سمه.
من امروز بالاخره به لطف یه گاد ران زدمش. فقط بلسینگ destruction برداشتم، با اینکه جون کارکترام دائم در حد ۳۰٪ بود اتکاش قلقلی میکردن. :D آلتیمت بلسینگ هم ۷۰٪ جونشو میبرد.

منم امروز شروع کردم بازی رو...البته بعید میدونم فعلا زیاد پیش برم، واقعا دلم نیست رو موبایل بازی کنم:D
اتفاقا منم تصمیمم این بود فقط ویش مفتی هارو بگیرم و داستان و اینارو بزارم رو PS برم، ولی برعکس گنشین اینقدر رو گوشی بازی کردنش آسونه نظرم عوض شد.
من خودم چون یکم عجول بودم ۵-۶ تاشو با جم خریدم، ولی اگه صبر کنی همشو راحت تو چند روز میگیری.

قراررا نبود چلنج ها اینقدر زود شروع بشن :))
کلا زیاد خودم رو درگیر مکانیزم های بازی نکرده بدم، واسه همین نمیدونم چی به چیه:D
به جای استله و هنگ دان، مارچ۷ و آستا رو گذاشتم توی تیم و یکم وضع بهتر شد، حتی ورلد دوم رو تا باس نهاییش رفتم و تا ۱۰ درصد هم جونش رو کم کردم ولی نامرد بعدش چند تا یار احضار کرد و اونا یانکینگ رو کشتن و منم dps ام همون بود :p
امکانات ندارم، می‌خوام یکی رو آپ کنم مثلا متریالش زود تموم میشه، نمیدونم بقیه چطوریه روز اول تا آخر ورلد چهارم رفته بودن، اصلا از کجا این همه متریال برای آپ کردن آوردن؟:D
gambare oni chan :D
View attachment 292138

Keep it coming :D

برا ولت Sphere و Rope چهار ستاره گذاشتم با مین استت Imaginary DMG Boost :>

@Katsura خوش اومدی :D

مشکلت با گنشین TB نبودنش بود؟ :-" :D
دهنتو سرویس دو ساعت دارم ریسه میرم از دستت =)) از اینکه بقیه چقد از کاراکترت استفاده کردنم شواف میکنی:)) حالا خوبه فقط سکه میده بنده خدا:))

جدی نگیر با همین خوشی ها زنده ایم :-" :))
به حول قوه الهی که همینطوره:-" یا نیت یه چیزه دیگست شاید من نگرفتم
منم شوخی موخی اینجا زیاد میکنم مثل اینکه میس اندرستیدنگ زیاد پیش میاد همه پیرمردن پروفایلاشون رو نگاه کنی اعصاب ندارن (حداقل ظاهری) زیر پوستی یه چیزی نثار هم میکنن
واقعا دیگه اینجا نمی تونم شوخی جدی تشخیص بدم یهو یه رندوم گای یه چیزی میزاره یکی دیگه میاد یه شبیه اونو در صورت امکان بهترشم میزاره کل کامینیتی گاچا شوافه دیگه طبیعیه دیگه فشار نداره (:p) اینم میزاره جلوش ادم نمیدونه به کی کنایه میزنن هنوز فاز اینجارو نگرفتم حقیقتا
تو مال گنشینم یه یاروی گفت بیلد فلانی رو اگه دارید بزارید خود درگیری مزمن داشت طرف گفت فشار خوردم طرف یهو رفت روی یه رندوم گای ریپلای زد گفت حدس بزن چی شده من فلان کاراکتر رو C6 دارم :| سیرسلی وات د هل؟
خارج از تاپیکش زیاد شد یه دوتا عکس مربوط به بازی بزارم برا بیلد کاراکترای اینده
IMG_20230505_183554_906.jpg
IMG_20230505_183605_061.jpg

منم برم بخواب تیکه یا کنایه ای داشتین تو پ.خ بگین من ایکیوم پایین نمی فهمم;;)

peace:)>-

به حول قوه الهی که همینطوره:-" یا نیت یه چیزه دیگست شاید من نگرفتم
چقدر Overthink میکنی :D

واقعا دیگه اینجا نمی تونم شوخی جدی تشخیص بدم یهو یه رندوم گای یه چیزی میزاره یکی دیگه میاد یه شبیه اونو در صورت امکان بهترشم میزاره کل کامینیتی گاچا شوافه دیگه طبیعیه دیگه فشار نداره (:p)
شواف نداره این چیزا :D صرفا پست زیاد میذاریم تاپیک بالا بمونه :>

هنوز فاز اینجارو نگرفتم حقیقتا
آره فروم یکم با جاهای دیگه فرق داره اکثرا از قدیم اینجان دستشون اومده، تو چیزی که دیدم ملت اصلا باهم تعارف ندارن :D

یکی از فرق های اصلیش اینه مثل مثلا ردیت "Hive Mind" نداره، هرکی نظر خودش رو میده و یوزر به یوزر مدل متفاوتی صحبت میکنن(احتمالا تو ردیت جو کارما باشه که همه مثل هم برخورد میکنن :D)

کلا تو متن سوءتفاهم زیاد پیش میاد مهم نیست :D

تو مال گنشینم یه یاروی گفت بیلد فلانی رو اگه دارید بزارید خود درگیری مزمن داشت طرف گفت فشار خوردم طرف یهو رفت روی یه رندوم گای ریپلای زد گفت حدس بزن چی شده من فلان کاراکتر رو C6 دارم :| سیرسلی وات د هل؟
کجا؟ XD

تلگرام بوده؟

تلگرام بیش از حد Toxic ـه، فروم خیلی بهتره :D

peace
:)>-

Peace :D

کیت رو که نخوندم ولی ظاهرش رو پسندیدم :D

اسم هاشون بر عکس گنشین زیادی "چینی" ـه، گفتن و حفظ کردنشون سخته :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن