Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
نمیدونم با اینکه اولشم.ولی فرقی بین افراد نمیبینم توی تیم.هیچکی نمیمیره و دشمن نابود میشه
مکانیسم هاشم البته عجیبه.مثلا میبینی دشمن المنت ضعیفش چیه و انتخاب میکنی هیرو مورد نیازو.خوب حالا وارد بتل میشی دو تا 3 تا دشمن دیگه میان با المنت دیگه.از کجا باید ادم بفهمه تیم بچینه؟؟؟
همه دومیناش قبلش میزنه دیگه ریکامندد المنت رو بعدشم قبل از اینکه با هر انمی وارد اتک بشی میتنوی المنتاشو ببینی بالا سرش دیگه حالا بعضی جاها استثناست که اتوماتیک وارد بتل میشه اونا رو کاریش نمیشه کرد
جالبیش اینه بعضی ها هم گرفتنش بعد میگن f2p هم هستن نمیدونم حالا خالی بستن یا چی یه هفتس کلا گیم اومده میشه ۳۰۰ تا ویش زد آخه؟
ویلن اونا خالی میبندن
abc.png
الان من اخرای لول 36 ام از موقعی که سرورا باز مثل اسب دارم بازی میکنم فعلا اف تو پیم پیتی استاندارم 92 همچیم تکمیل رفتم 300 ویش اف تو پی باشی حالا حالاها جمع نمیشه

@V.s
داش شما اطلاع داری رلیکای 5 استار چه لولی باز میشه؟

همه دومیناش قبلش میزنه دیگه ریکامندد المنت رو بعدشم قبل از اینکه با هر انمی وارد اتک بشی میتنوی المنتاشو ببینی بالا سرش دیگه حالا بعضی جاها استثناست که اتوماتیک وارد بتل میشه اونا رو کاریش نمیشه کرد

ویلن اونا خالی میبندن
View attachment 291938
الان من اخرای لول 36 ام از موقعی که سرورا باز مثل اسب دارم بازی میکنم فعلا اف تو پیم پیتی استاندارم 92 همچیم تکمیل رفتم 300 ویش اف تو پی باشی حالا حالاها جمع نمیشه

@V.s
همه fuel ها رو استفاده کردی؟من همه رو نگه داشتم برا بعد.لول 32 هستم.

ویلن اونا خالی میبندن
View attachment 291938

@V.s
رلیک ۵ ستاره احتمالا لول ۴۰ یا ۵۰ باز میشه و این که لول ۴۰ که بشی یک سیستمی مثل Strongbox گنشین باز میشه میتونی رلیک هایی که داری بدی اون رلیکی که میخوای بهت بده

آخرین ویرایش:
Equilibrium 3(لول 40) به بعد شانسش رو داره، ولی احتمالا مثل گنشین تو Equilibrium 5 و 6 گارانتی 5* بده :D
(تو منو Cavern of Corrosion از سمت چپ Difficulty انتخاب کنی سمت راست تو Difficulty III آرتیفکت 5* هم نمایش میده)

دیشب خود ولت و سلاحش رو تا 50 و آرتیفکت هاش هم کامل آپ کردم، خیلی سگ دمیج شده :D

سلام دوستان
من تازه بازی رو شروع کردمالان اونجام که تازه باز میشه کاراکتر جدید بگیری فقط اگر میشه یه توضیحی بدید در مورد نحوه مبارزه این و اینکه الان از بین کاراکترام کدومو تیم کنم؟:bash:
اگه به خودم باشه همه رو از نظر زیبایی درونی و بیرونی میچینم :-" اون یخورده قبلش که آموزشی بود من خیلی با دقت غارت نکردم منبع زیادی که از دست ندادم احیانا؟ نامرد هیمکو رو هم بهمون نداد:(
Ch.png

همه fuel ها رو استفاده کردی؟من همه رو نگه داشتم برا بعد.لول 32 هستم.
دوتا زدم از یه ست رلیک بگیرم از بنفیتش استفاده کنم کلا 100 تا اومد رو نیمچه دمیجم بقیش ذخیرس تا رلیک 5 ستاره
ترجیحا مثل گنشین نگه دار برا همون رلیک 5 استار اگه میخوای زود لول اپ کنی که هیچی
رلیک ۵ ستاره احتمالا لول ۴۰ یا ۵۰ باز میشه و این که لول ۴۰ که بشی یک سیستمی مثل Strongbox گنشین باز میشه میتونی رلیک هایی که داری بدی اون رلیکی که میخوای بهت بده
نایس
Equilibrium 3(لول 40) به بعد شانسش رو داره، ولی احتمالا مثل گنشین تو Equilibrium 5 و 6 گارانتی 5* بده :D
(تو منو Cavern of Corrosion از سمت چپ Difficulty انتخاب کنی سمت راست تو Difficulty III آرتیفکت 5* هم نمایش میده)

دیشب خود ولت و سلاحش رو تا 50 و آرتیفکت هاش هم کامل آپ کردم، خیلی سگ دمیج شده :D
نایس ضربدر 2
سلام دوستان
من تازه بازی رو شروع کردمالان اونجام که تازه باز میشه کاراکتر جدید بگیری فقط اگر میشه یه توضیحی بدید در مورد نحوه مبارزه این و اینکه الان از بین کاراکترام کدومو تیم کنم؟:bash:
اگه به خودم باشه همه رو از نظر زیبایی درونی و بیرونی میچینم :-" اون یخورده قبلش که آموزشی بود من خیلی با دقت غارت نکردم منبع زیادی که از دست ندادم احیانا؟ نامرد هیمکو رو هم بهمون نداد:(
View attachment 291967
gintama inner voice
hirasai zura:D
اونا که رد کردی مشکل نداره میتونی برگردی همونجا ها دوباره سرچ کنی بگیری چستا رو
راجب تیمم الان به فکر تیم اپ کردن نباش یه هیلر با یه شیلد لول اپ کن فعلا تا یه فایو استار بگیری دور اون تیم جمع کنی اینم تازه بدرد لول 30 میخوره تیما عجله نکن یعدشم اینکه بیگینر بنر گارانتی یه فایو استار میده بهت میده و بنر ایونتم میتونی بزنی رو سله فعلا کاراکتر جوابیه احتملا بعدا پاور کریپ میشه فعلا فقط استوری رو ببری جلو عجله نکن برا تیم بالتر رفتی برا ابیسش اینا بیا اینجا بچه ها راهنماییت میکنن

رفتم Equilibrium 2 و یهو همه چیز خیلی سختر شد :p حتی calyx ها که روی اتواتک میزاشتم خیلی به نسبت سختر شدن (دشمن ها از لول 16 شدن لول 32)
دارم به این نتیجه میرسم که تیم Natasha، Yanqing، Stelleو Dan Heng دیگه جوابگو نیست، با اینکه چهار تا کاراکتر هم تا لول 30 بردم و سلاح های چهار ستاره شون رو تا 30 آپ کردم و تلنت هاشون هم بالا بردم :-"

آخرین ویرایش:
سلام شما با چی کانکت میشید من هرکار کردم کانکت نشد.
نتم مخابرات دی ان اسم زدم.
با گادپینگم نتونستم کانکت شم؟
من با adsl مخابرات هستم. با رایتل هم اوکی بوده. هیچ چیز خاصی هم استفاده نکردم.
احتمالا مشکل از isp باشه.

رفتم Equilibrium 2 و یهو همه چیز خیلی سختر شد :p حتی calyx ها که روی اتواتک میزاشتم خیلی به نسبت سختر شدن (دشمن ها از لول 16 شدن لول 32)
دارم به این نتیجه میرسم که تیم Natasha، Yanqing، Stelleو Dan Heng دیگه جوابگو نیست، با اینکه چهار تا کاراکتر هم تا لول 30 بردم و سلاح های چهار ستاره شون رو تا 30 آپ کردم و تلنت هاشون هم بالا بردم :-"
rip =))
گفتم دوتا متا ام میخوای برا چلنجا حالا بزا باساش باز بشه

• Smile
Reactions: ce7en44
rip =))
گفتم دوتا متا ام میخوای برا چلنجا حالا بزا باساش باز بشه
قراررا نبود چلنج ها اینقدر زود شروع بشن :))
کلا زیاد خودم رو درگیر مکانیزم های بازی نکرده بدم، واسه همین نمیدونم چی به چیه:D
به جای استله و هنگ دان، مارچ۷ و آستا رو گذاشتم توی تیم و یکم وضع بهتر شد، حتی ورلد دوم رو تا باس نهاییش رفتم و تا ۱۰ درصد هم جونش رو کم کردم ولی نامرد بعدش چند تا یار احضار کرد و اونا یانکینگ رو کشتن و منم dps ام همون بود :p
امکانات ندارم، می‌خوام یکی رو آپ کنم مثلا متریالش زود تموم میشه، نمیدونم بقیه چطوریه روز اول تا آخر ورلد چهارم رفته بودن، اصلا از کجا این همه متریال برای آپ کردن آوردن؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or