Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
تغییرات این حد عظیم (مثلا Dan Heng که تو دوبله ژاپنی میگن Tan Kou یا Ningguang تو گنشین که میگن Gyoko) مختص تلفظ ژاپنی اسامی چینی هستش چون الفبای Kanji ژاپنی ها همون الفبای چینی هست با یه سری تغییر. ژاپنی ها هم وقتی به اسم چینی برمیخورن با تلفظ ژاپنی میخوننش و نتیجه میشه این
خلاصه اینکه 2 تا بمب اتم کافی نبود :>

Obviously JK :D

مختص به ژاپن نیست این حرکت اسم‌هارو خراب میکنن وقتی یه اسم گذاشته میشه رو یه شخصیت باید همه‌جا یکسان باشه

همین شخصیت Seele رو چین بهش میگن «شیار»، ژاپن:هونکای ایمپکت «سِله» بود، ولی الان انگار استارریل «زِله» میگن و انگلیسی هم «زیلا» میگن…
واسه یه شخصیت واحد چندین مدل اسم میذارن
حالا ابن بحثه رو ما قبلا تو تاپیک گنشینم داشتیم بسی زدیم تو سر و کله خودمون و میهویو :D

ولی یه چیزی مثل سله و سیلا و زیلا ، اینا بیشتر تغییر لهجه ست

ولی تغییر کاچینگ به کوکسه این رسما ترکوندن اسم هست:D
اونجا هم بحث میکردیم گفتم، منطق من حداقل...میگه اسم یه آوای خاص هست، این آوا باید بره تو زبون های دیگه و حالا به هر شکلی که میتونند نوشته بشه:D
نه اینکه خود حروف رو ببرن، بزنند کن فیکون کنند خوندن اسم رو:D
من اسمم کاچینگ بود صدام میزدن کوکسه احتمالا هیچوقت جوابشون رو نمیدادم چون نمیفهمیدم دارن منو صدا میزنند:)) :-"

خلاصه که اینگونه...خاک تو سرشون:-"

البته گویا چین هم همین بلا رو سر اسم های ژاپنی گنشین اورده، طبق پیشنهاد NHM ، یه 100تایی هم برای اونجا باید در نظر بگیریم :D

آخرین ویرایش:
این بازی خوراک اینه که سیستم گیلد رو توش راه بندازن.مثلا ایونتهای هفتگی بذارن یا گیلد باس بذارن که همه اعضای گیلد بزنن و ریوارد بگیرن نسبت به دمیجی که میزنن.یا مثلا ورلد باس مولتی پلیر بذارن و خلاصه از این داستانا.امیدوارم بعدا اضافه کنن این امکانات رو.

این بازی خوراک اینه که سیستم گیلد رو توش راه بندازن.مثلا ایونتهای هفتگی بذارن یا گیلد باس بذارن که همه اعضای گیلد بزنن و ریوارد بگیرن نسبت به دمیجی که میزنن.یا مثلا ورلد باس مولتی پلیر بذارن و خلاصه از این داستانا.امیدوارم بعدا اضافه کنن این امکانات رو.
چنین چیزی رو مثلا توی F/GO که بازی نوبتیه هم دیدن بزارن...البته نه به صورت گیلد...

ولی خوب چنین چیزی قشنگ ازش حس فارم و گریند بسیار رو حس میکنم:دی

چنین چیزی رو مثلا توی F/GO که بازی نوبتیه هم دیدن بزارن...البته نه به صورت گیلد...

ولی خوب چنین چیزی قشنگ ازش حس فارم و گریند بسیار رو حس میکنم:D
یاد Safi'jiiva تو مانستر هانتر ورلد افتادم.
ساعت ها عمرمو سر پیدا کردن لابی هایی که توش پلیر بدرد بخور باشه تلف کردم. :D

یاد Safi'jiiva تو مانستر هانتر ورلد افتادم.
ساعت ها عمرمو سر پیدا کردن لابی هایی که توش پلیر بدرد بخور باشه تلف کردم. :D
دلم خواست باز :D

رو استیم اگه مایل بودی :-c

MC فایر رو چگونه ببندم دمیج بده؟ :D

تیم واسه World 6 واقعا نمیدونم چی ببرم :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or