Homefront ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیه خوب و خوش ساختیه بی سر صدا گیم پلیش یکم روغن کاری میخواسته که باید کنار بیای گرافیکشم خوبه یکم از عالی فاصله داره شایدم انقدر این روزا کریسیس2 و کیلزون3 میبینیم این به چشم نمیاد ولی اگه منصفانه بگم من که خوشم اومد خیلی 9 از 10 حقشه

سلام خدمت دوستان عزیز گیمر!
بازیه خوبی بود ولی gameplay کم(5 ساعته تموم شد)و تکراری داشت.بعد از چند مرحله تکراری میشه.داستانش خوب بود ولی عالی نبود در حد اونهمه تعریف و تمجید نبود ولی برای THQ خوب بود.بعد 1 سوال از شما دوستان:
شما در حین بازی مشکل texture loading داشتید؟
برای من بعد از مدتی load می شد.برای من 1 کی از معایبش بود.
در کل من امتیازه 6.5 میدم.البته نظر منه شاید از نظر شما دوستان عالی باشه.
با تشکر.

سلام=((=((

بابا کچل شدم.... به یه جای خاص از بازی که میرسم unreadable میده
تو هارد نصب کردم بازم جواب:((:((:(( نداد.... چیکار کنم بچه ها؟!؟؟

منم هم این مشکل رو دارم تو اوایل بازی که یه چیزی گازی پرت می کنن تو اون خونه وقتی خارج میشم

سلام خدمت دوستان عزیز گیمر!
بازیه خوبی بود ولی gameplay کم(5 ساعته تموم شد)و تکراری داشت.بعد از چند مرحله تکراری میشه.داستانش خوب بود ولی عالی نبود در حد اونهمه تعریف و تمجید نبود ولی برای THQ خوب بود.بعد 1 سوال از شما دوستان:
شما در حین بازی مشکل texture loading داشتید؟
برای من بعد از مدتی load می شد.برای من 1 کی از معایبش بود.
در کل من امتیازه 6.5 میدم.البته نظر منه شاید از نظر شما دوستان عالی باشه.
با تشکر.
سلام
دوست عزیز به خاطر اینکه موتور بازی انریل اینجین بوده......

5-6 ساعته تموم میشه

نسخه پی سی و کنسولش هیچ فرقی ندارن
سلام!
نه دوست عزیز هیچ فرقی نداره تازه اگه بازی را دستکاری نکنن برای کپی رایت ,که پره باگ میشه:(.مثل بازیه bulletstorm که برای پی سی مشکل texture داشت (آسمون سیاه بود:d)
موفق و پیروز باشید.

بازی بدی نبود ولی عالی هم نبود... این توضیح کلی بود و در جزییات بدون در نظر گرفتن گرافیک چون خیلی برام مهم نیست توی گیم پلی نکات جالبی داشت و فقط سرف تیراندازی نبود و سقوط ها و اتفاقات ناگهانی جالبی داشت از اونور میتونستن دست گیمر رو باز تر بزارن مثلا توی باز کردن در ما نقش هویج داریم یا توی نردبان بالا رفتن میشد با چندتا حرکت ساده میشد مثل بولت استورم جالب ترش میکردن... نکته بعدی توی هوش مصنوعی بد بازی که یارای ما میرن جلو... ولی کره ای ها کتارشونن هیچ مشکلی با هم ندارن چیزی که توی کال اف بلک اوپس بود... و یا اینکه اسکریپت های بیخودی مثلا برای رد شدن از در حتما باید اول بقیه برن ما آخر بریم... میلی اتک هم رسما به کار نمیاد در حالی یه کیف اول شخص به میلی اتکه... ولی داستان بازی جالبه گیم پلی از نظر طراحی لول ها و سختی بازی و محیط ها خوبه... در کل گزینه ی خوبی برای بازی کردنه... یه چنتا باگ هم بود که بگزریم دیگه... درمورد سختی بازی هم بگم چون من کلا معمولا رو نرمال فقط بازی میکنم این بازی نرمالش لول سختی خوبی داشت ...

منم توسنتم بازی رو تموم کنم.بالا تر از حد انتظارم بود (جدی میگم فکر میکردم بازی خیلی بدی باشه).نمره ی من به بازی 9/10 هستش که اون یه نمره که کم دادم هم برای گرافیک و مشکلات گرافیکی هستش وگرنه بازی خوبی بود

5-6 ساعته تموم میشه

نسخه پی سی و کنسولش هیچ فرقی ندارن
فکر کنم شما سوال من را اشتباه فهمیدید
دوست عزیز من پرسیدم که سازنده ی نسخه کنسولی با نسخه پی سی تفاوت داره یا نه؟
نپرسیدم که نسخه پی سی با نسخه کنسول ها فرق داره یا نه!

البته گویا نسخه پی سی را Digital Extremes ساخته و نسخه کنسول ها را Kaos Studios

یه چند دقیقه ای بازی کردم، حرفای بچه ها درسته
گرافیک و صدا گزاریش ضعیفه، خون پاشیدنش خیلی باحاله :))
با یه گیم پلی تقریبا قابل قبول کپی شده از روی Black Ops
ارزش بازی کردن حتما داره، حتما تجربه کنین، واسه Fun :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or