Homefront ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
homefront

با سلام .
بچه ها این بازیو تموم کردم . کلا قشنگ بود ولی خیلی زود تموم شد . خیلی . بیشتر جذابیتش برای موضوعش بود . حالا کره چه حالی کنه با این بازی . ولی این اتفاق براش یه رویاست . به زور مردمش زنده ن . بگذریم . من هم با نقد بازی سنتر موافقم فقط گرافیکش هم باید جزو نکات مثبت می نوشتید .
در کل بازی خیلی خوبی از نظر من بود ولی ایرادهایی هم داشت که از نظر من مشکلی نیست . بیچاره خارجی ها مثل این که فقط برای دستگاه های NTSC بازی رو ساختن .
یه سوال این بازی از چه بازی تقلید کرده ؟ :-/

خوب منم امروز بازی رو خریدم و تمومش کردم .فکر کنم 4 ساعت شد . راستشو بخواین هیچ مشخصه خوبی تو بازی ندیدم غیر از داستانش . راستش در مورد هیچ بخشیش نمی تونم صحبت کنم . قبل از اینکه بازی بیاد خیلی بهش امیدوار بودم . ولی وقتی بازی کردم کاملا امیدمو از دست دادم .
در کل نمره ی من به این بازی اینه :
گرافیک :6
گیم پلی :6
داستان :9.5
صداگذاری و موسیقی :7.5
نمره کل :7.2

تنها مورد مثبتی که توی بازی دیدم این بود که به خاطر داستان از کشتن دشمن خیلی لذت میبردم!!!!
گیم پلی رو اصلاً دوست نداشتم. گرافیک خیلی برام مهم نبود. باگ های بازی خیلی زیاد بودن. خیلی زور داره اگر مجبور باشی بازی هایی مثل این رو اورجینال بگیری! :-s

تنها مورد مثبتی که توی بازی دیدم این بود که به خاطر داستان از کشتن دشمن خیلی لذت میبردم!!!!
گیم پلی رو اصلاً دوست نداشتم. گرافیک خیلی برام مهم نبود. باگ های بازی خیلی زیاد بودن. خیلی زور داره اگر مجبور باشی بازی هایی مثل این رو اورجینال بگیری! :-s

واقعا بازي داغون بود !!
فقط پول حروم كردم !!
منتظر نسخه ي پي سي هستم كه شايد گرافيكش بهتر باشه !

eeeeeee تموم شد چه زود!:d
بازی خیلی مشکل داشت:(
توی آب راه میری اصلا....................:(
تیر تو دیوار می زنی................:(
افت فریم هم که داره!
کلا این بازی برای افرادی مثل من که خیلی بیکارم به درد می خوره:d

یه سوال : تو این اچیومنت ها گفته چپتر ها رو روی سخترین حالت رد کنیم!ولی اصلا در آغاز بازی در مورد سختی بازی سوالی نکرد داستان چیه؟!:-/

eeeeeee تموم شد چه زود!:d
بازی خیلی مشکل داشت:(
توی آب راه میری اصلا....................:(
تیر تو دیوار می زنی................:(
افت فریم هم که داره!
کلا این بازی برای افرادی مثل من که خیلی بیکارم به درد می خوره:d

یه سوال : تو این اچیومنت ها گفته چپتر ها رو روی سخترین حالت رد کنیم!ولی اصلا در آغاز بازی در مورد سختی بازی سوالی نکرد داستان چیه؟!:-/
من که کلا خیلی حال کردم با اینکه تقلیدی بود باگ زیاد داشت ولی ارزش داره !! ( داستان خیلی خوب بود و حال هوای یه کشور جنگی )
مخصوصا چپتر 2 یارو داشت تو اردوگاه نماز میخوند .
دوست عزیز شما برو تو قسمت options بعد Game setings

• Like
Reactions: taherism
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1340083:
من که کلا خیلی حال کردم با اینکه تقلیدی بود باگ زیاد داشت ولی ارزش داره !! ( داستان خیلی خوب بود و حال هوای یه کشور جنگی )
مخصوصا چپتر 2 یارو داشت تو اردوگاه نماز میخوند .
دوست عزیز شما برو تو قسمت options بعد Game setings
ممنون!از راهنماییت!
نماز می خوند؟!10000 بار سجده کرد!:))
من با اون مرحله Sniper ش خیلی حال کردم!بد جوری حال داد!

دوستان من یه جا گیر کردم موندم چیکارش کنم هرکار میکنم نمیشه رد شد!
فک کنم چپتر 4 یا 5 باشه
اونجایی که سوار هلیکوپتر میشن بعد از اینکه رسیدی به تانکرا و او سه تا ماشینی که اسکورتش میکنن رو زدی میکه تانکر هارو اسکورت کن بعد جلوتر که میرم سر یه پیچ که رد میشم بعد از اینکه میگه A رو بزن که یه نوری پرت میکه فیلد میده الان 2 روزه اینجاشو گیر کردم هرکار میکنم بازم نمیشه از تانکر ها هم دور نمیشم!

دوستان من یه جا گیر کردم موندم چیکارش کنم هرکار میکنم نمیشه رد شد!
فک کنم چپتر 4 یا 5 باشه
اونجایی که سوار هلیکوپتر میشن بعد از اینکه رسیدی به تانکرا و او سه تا ماشینی که اسکورتش میکنن رو زدی میکه تانکر هارو اسکورت کن بعد جلوتر که میرم سر یه پیچ که رد میشم بعد از اینکه میگه A رو بزن که یه نوری پرت میکه فیلد میده الان 2 روزه اینجاشو گیر کردم هرکار میکنم بازم نمیشه از تانکر ها هم دور نمیشم!
خوب اونجا به تانکرا نزدیک شدی تا دشمنو از تانکرا بندازه بیرون و رفیقات برن داخلش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or