Homefront ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا بازی مزخرفی بودباگهای زیادی داشت وگیم پلیش هم اونطور که انتظار می رفت روان نبود و خیلی هم کوتاه و بی نهایت خطی بود و البته خیلی هم آسون بود!باید درجه سختی براش می ذاشتن....
امریکا رو هم همچین مظلوم جلوه داده بود که آدم با فلسطین اشتباهش می گرفت:d

4 تا Chapter رفتم بدون در نظر گرفتن داستان خیلی مسخرست . فقط با طراحی اسلحه ها حال کردم . هوش مصنوعی افتضاح مخصوصا یارای خودت ازون بازی هاست که اگه تنها بودی بهتری میتونستی بازی کنی

• Like
Reactions: A-L-I
4 تا Chapter رفتم بدون در نظر گرفتن داستان خیلی مسخرست . فقط با طراحی اسلحه ها حال کردم . هوش مصنوعی افتضاح مخصوصا یارای خودت ازون بازی هاست که اگه تنها بودی بهتری میتونستی بازی کنی
حرف هوش مصنوعی نزن که خندم میگیره!!:d:d.علنا هوش مصنوعی در حده باقالیه!!.طرف از فاصله 1 متری نمیتونه بزنه:d

عجب بازیه LOLـیه! :))
رادیو رو داشته باشین ... Voice Of Freedom! =)) اونم آمریـــــــــــــکا! :d

باحالترین قسمتش تیکه ی Sniperـشه، شاید همون قسمت ناقص COD: BO همین تیکه باشه!
همین مونده بود که تو اینم گیر بیفتیم :d اونجا که تانکرا رو اسکورت میکنیم تا وسطای مسیر که میریم نمیدونم Mission Fail میشه! نه اینکه تانکرا رو ول کنم، باهاشون که میرم جلو اینجوری میشه، قضیه چیه؟

عجب بازیه LOLـیه! :))
رادیو رو داشته باشین ... Voice Of Freedom! =)) اونم آمریـــــــــــــکا! :d

باحالترین قسمتش تیکه ی Sniperـشه، شاید همون قسمت ناقص COD: BO همین تیکه باشه!
همین مونده بود که تو اینم گیر بیفتیم :d اونجا که تانکرا رو اسکورت میکنیم تا وسطای مسیر که میریم نمیدونم Mission Fail میشه! نه اینکه تانکرا رو ول کنم، باهاشون که میرم جلو اینجوری میشه، قضیه چیه؟

اولش باید هاموی هایی که تانکرها رو اسکورت میکنن بزنی. بعدش نزدیک تانکرها بشی و تک تک بیای بقلشون که افرادت از هلکوپتر برن و سوار تریلی بشن. بعدش هم که دیگه فقط باید دنبالشون راه بیوفتی و نزاری نیروهای دشمن نزدیکشون بشه. یکم جلوتر ازشون برو که رُد بلاک هایی که دشمن میزاره رو بزنی فقط زیاد فاصله نگیر که چند ثانیه بهت فرصت میده برگردی نزدیک تانکرها. نزدیکهای اون شهرک هم حواست به پشت بوم ها باشه و ارپی جی زن هارو بزن. بعدشم که از شهرک رفتی میری روی اون پل و روی پل تانکر ها وایمیستن. دسته دسته نیروهای دشمن که دارن تعقیبت میکنن رو میزنی و بعدش هم پل رو میزنی و خرابش میکنی تا دیگه نتونن بیاد. بعدش هم که میرن توی تونل و تموم میشه دیگه :d

• Like
Reactions: Karchect
تموم شد ...
لااقل اسلحه هاش و تیر اندازیش خوب کار شده بود، درسته که گیم پلی و انیمیشن هاش و محیط بازی کپی شده بود ولی ایده های جالبی رو وارد کار کرده بودن
توصیه نمیشه ولی اگه میخواین بخرین برین بگیرین :d
نمره ی من: 5.5/10

من بازي رو گذارشتم و پيغام مربوط به اپديت اومد بعد از اپديت كردن بازي اساسين و و halo reach و nfs رو نتونستم بازي كنم مي گفت disc is unreadable

مشكل احتمال داره به خاطر همون اپديت باشه ؛ نميشه روي ايكس باكس اپديت قبلي رو بريزم ؟
.

آخرین ویرایش:
من بازي رو گذارشتم و پيغام مربوط به اپديت اومد بعد از اپديت كردن بازي اساسين و و halo reach و nfs رو نتونستم بازي كنم مي گفت disc is unreadable

مشكل احتمال داره به خاطر همون اپديت باشه ؛ نميشه روي ايكس باكس اپديت قبلي رو بريزم ؟
.
LT+ رو بریزی فکر کنم حل میشه

دوستان من یک جا گیر کردم :

آخرای چپتر هفتم هستم اونجا که روی یک پل مبارزه میکنیم . تقریبا آخرای بازی هم باید باشه .
یه جا سوار یه ماشین میشیم و پشت تیربار میشینیم ، با سرعت به سمت گیت پیش میریم و چند تا ماشین رو هم میترکونیم بعد یهو یه ماشین از اونور گیت میاد و دو تا راکت بهمون میزنه و ماشین ما میترکه . اصلا هم نمیشه او ماشین رو زد . آیا قلق خاصی داره زدنش ؟

آخرای چپتر هفتم هستم اونجا که روی یک پل مبارزه میکنیم . تقریبا آخرای بازی هم باید باشه .
یه جا سوار یه ماشین میشیم و پشت تیربار میشینیم ، با سرعت به سمت گیت پیش میریم و چند تا ماشین رو هم میترکونیم بعد یهو یه ماشین از اونور گیت میاد و دو تا راکت بهمون میزنه و ماشین ما میترکه . اصلا هم نمیشه او ماشین رو زد . آیا قلق خاصی داره زدنش ؟
فکر کنم اگه یدفعه مرحلرو لود کنی درست میشه.نباید همچین مشکلی داشته باشه.

اون مثلا غول اون مرحله هست :d باید بهش مرتب شلیک کنی تا فرصت هیچ کاری نداشته باشه، میون تیر اندازی هم یه علامت A میاد که نمیدونم واسه چیه :d و باید زود دگمه رو بزنی،
یه کم سخته ولی می تونی نابودش کنی
فقط Keep Shooting ... :d

اون مثلا غول اون مرحله هست :d باید بهش مرتب شلیک کنی تا فرصت هیچ کاری نداشته باشه، میون تیر اندازی هم یه علامت A میاد که نمیدونم واسه چیه :d و باید زود دگمه رو بزنی،
یه کم سخته ولی می تونی نابودش کنی
فقط Keep Shooting ... :d

ممنون من اون علامت A را ندیده بودم . ردش کردم .
کلا بازی بدک نبود ولی یه شوتر معمولی و خیلی کوتاه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or