حرف هوش مصنوعی نزن که خندم میگیره!!:d:d.علنا هوش مصنوعی در حده باقالیه!!.طرف از فاصله 1 متری نمیتونه بزنه:d4 تا Chapter رفتم بدون در نظر گرفتن داستان خیلی مسخرست . فقط با طراحی اسلحه ها حال کردم . هوش مصنوعی افتضاح مخصوصا یارای خودت ازون بازی هاست که اگه تنها بودی بهتری میتونستی بازی کنی
عجب بازیه LOLـیه!
رادیو رو داشته باشین ... Voice Of Freedom! اونم آمریـــــــــــــکا! :d
باحالترین قسمتش تیکه ی Sniperـشه، شاید همون قسمت ناقص COD: BO همین تیکه باشه!
همین مونده بود که تو اینم گیر بیفتیم :d اونجا که تانکرا رو اسکورت میکنیم تا وسطای مسیر که میریم نمیدونم Mission Fail میشه! نه اینکه تانکرا رو ول کنم، باهاشون که میرم جلو اینجوری میشه، قضیه چیه؟
LT+ رو بریزی فکر کنم حل میشهمن بازي رو گذارشتم و پيغام مربوط به اپديت اومد بعد از اپديت كردن بازي اساسين و و halo reach و nfs رو نتونستم بازي كنم مي گفت disc is unreadable
مشكل احتمال داره به خاطر همون اپديت باشه ؛ نميشه روي ايكس باكس اپديت قبلي رو بريزم ؟
.
فکر کنم اگه یدفعه مرحلرو لود کنی درست میشه.نباید همچین مشکلی داشته باشه.دوستان من یک جا گیر کردم :
آخرای چپتر هفتم هستم اونجا که روی یک پل مبارزه میکنیم . تقریبا آخرای بازی هم باید باشه .
یه جا سوار یه ماشین میشیم و پشت تیربار میشینیم ، با سرعت به سمت گیت پیش میریم و چند تا ماشین رو هم میترکونیم بعد یهو یه ماشین از اونور گیت میاد و دو تا راکت بهمون میزنه و ماشین ما میترکه . اصلا هم نمیشه او ماشین رو زد . آیا قلق خاصی داره زدنش ؟
اون مثلا غول اون مرحله هست :d باید بهش مرتب شلیک کنی تا فرصت هیچ کاری نداشته باشه، میون تیر اندازی هم یه علامت A میاد که نمیدونم واسه چیه :d و باید زود دگمه رو بزنی،دوستان من یک جا گیر کردم :
آخرای چپتر هفتم هستم اونجا که روی یک پل مبارزه میکنیم . تقریبا آخرای بازی هم باید باشه .
یه جا سوار یه ماشین میشیم و پشت تیربار میشینیم ، با سرعت به سمت گیت پیش میریم و چند تا ماشین رو هم میترکونیم بعد یهو یه ماشین از اونور گیت میاد و دو تا راکت بهمون میزنه و ماشین ما میترکه . اصلا هم نمیشه او ماشین رو زد . آیا قلق خاصی داره زدنش ؟
اون مثلا غول اون مرحله هست :d باید بهش مرتب شلیک کنی تا فرصت هیچ کاری نداشته باشه، میون تیر اندازی هم یه علامت A میاد که نمیدونم واسه چیه :d و باید زود دگمه رو بزنی،
یه کم سخته ولی می تونی نابودش کنی
فقط Keep Shooting ... :d