بازی رو بعد از تقریبا 70 ساعت شخم زدن
تموم کردم، اگر بخوام با توجه به سابقه استودیو نظر بدم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن ولی اینطورم نیست که بگم فراتر از انتظار یا تواناییشون عمل کردن. اول از مراحل فرعی شروع کنم، پازل روم ها رو دوس داشتم و مغز پشتش بود برخلاف عقیده برخی دوستان که می گفتن آسونه، چالش داره و بخش های پلتفرمر رو دوس داشتم، مپ بازی بزرگ و جزییات خوبی داره و گشتوگذار در طی این70ساعت برای من کسالت آورنبود چون محیط تقریبا پویایی داره، مراحل فرعی، چلنج ها و پیدا کردن سرنخ ها جذابیت های خودشونو دارن ولی در عین حال محدود به تجارب اولیه بازیکن هستند چون تا سرحد مرگ! سرتاسر نقشه تکرار شدن و کم کم بخاطر صرفا پاکسازی محیط، این موارد پیش چشم بازیکن رنگ می بازن، یک سری موارد درون بازی یا عینا و یا بصورت اتفاقی فقط فن های این یونیورس رفرنس هاشو متوجه می شن و از نکات ریز برای چشم های تیزبین فن ها غافل نشدن، گرافیک بازی روی PS5 همونطور که DF بررسی کرد چشم نواز و پرفورمنس خوبی داره، قبل از آپدیت 1.4 به یک سری باگ های وحشتناک برخورد کردم که دوس ندارم در موردش صحبت کنم! RPGفن ها به هیچ عنوان نباید این بخش رو جدی بگیرن و بهتره فکر کنن چنین چیزی وجود نداره! کارکترها و شخصیت پردازیشون جز یک نفر برای من حقیقتا جذابیتی نداشتن و ارتباطی که در سری فیلم ها با افراد مختلف می گرفتم اینجا اتفاق نیوفتاد، در مورد گیم پلی و استفاده از اسپل ها و ترکیب عناصر مختلف و همچنین بخش های حیوانات رو خیلی خوب کار کردن ولی به یک مورد مهم توجهی نکردن که روی تجربه من تا پایان بازی تاثیر منفی گذاشت، سوییچ کردن بین اسپل ها! در حین مبارزه شما باید با توجه به چالشی که انمی ها براتون ایجاد می کنن یا برای پازل ها از اسپل مناسب استفاده کنی! چون گزینه ها محدودن باید وسط کامبت شما مداوم با D_PAD بازی رو استاپ کنی و از لیست اسپل ها تغییرات رو اعمال کنی! این مورد رو می تونن اصلاح کنن و گزینه های بیشتری برای انتخاب در اختیار بازیکن موقع مبارزه بذارن تا بازیکن کمتر عذاب بکشه! داستان بازی قابل حدسه و انسجام نداره، موسیقی بازی برخی قسمت ها زننده بود و برخی قسمتها گوش نواز، قبلا اشاره کردم کپی پیست کردن کارکترها جالب نبود ولی خنده دار بود برای اولین برخوردم با کارکتر خودم!
در کل تجربه لذت بخشی بود برام و امیدوارم برای آینده مثل یوبی سافت روی پهن شدن! یونیورس مانور ندن و محتوا رو اولویت اصلی کارشون قرار بدن تا تجربه کاملتر و عمیقتری برای بازیکنان باشه
امتیاز من به بازی
8/10