Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
والا منم زیاد شنیدم راجب این بهینه نبودن بازی و...
ولی خودم بااینکه کارتم rtx سری ۲۰ عه بدون هیچ مشکلی بالای ۶۰ فریم میگیرم.dlss هم فعاله،تظیماتhigh,رزولوشن ۱۴۴۰p
حتا دمای کارتم بالای ۷۰ نمیره و cpu,gpu usage ام ۱۰۰ دزصددرگیر نمیشه(۶۵ درصد)
نمیدونم اون صحبتا بابت چیه..
بقیه هم همینطورن؟ از لحاظ درگیر نشدن gpu منظورمه
همیشه gpu usage باید نزدیک ۱۰۰ درصد باشه (اصطلاحا gpu باید bottleneck بشه) وگرنه بهینه سازی بازی مشکل داره.

آپدیت 1.4 رو انجام بدید، جدا از مشکلات فنی، بازی یک سری باگ غیر قابل حل داره مثل سایدکوئست Biscuit the Mooncalf که با این آپدیت برطرف می شه، بنظرم طی ماه آینده خیلی از مشکلات فنی بازی برطرف می شه و اگر کسی اون موقع بره سراغش تجربه لذت بخشتری نسبت به الان داره

آخرین ویرایش:
امروز تست زدم یازیو. روی سری X حتی مد پرفورمنس استاتر و افت فریم شدیدی داره. کسی تجربه شو داشته اینجا؟

پ.ن : بردم روی حالت balanced خیلی تجربه بهتریه و رزولوشن و کیفیت تصویر هم بالاتره. لذا اگه ۱۲۰ هرتزین، رو این مود تجربه خوبی میده بازی. اون مو HFR هم عملا بی فایده اس. تار شدن برای ۱۰ فریم بیشتر نسبت به پرفورمنس؟ نوپ.

من هری پاتر فن نیستم ولی بازی خیلی خوبه. این مشکلات فنی اش اوکی بشه ارزشش بالاتر هم میره‌.

دوستان من بازی میخوام استارت بزنم فقط میشه بگید اون مرحله کلاه چه جوری بگزرانم که بی افتم گرفیندور؟

و اینکه توصیه چیز دارید این اولین کار بگید؟

امروز تست زدم یازیو. روی سری X حتی مد پرفورمنس استاتر و افت فریم شدیدی داره. کسی تجربه شو داشته اینجا؟

پ.ن : بردم روی حالت balanced خیلی تجربه بهتریه و رزولوشن و کیفیت تصویر هم بالاتره. لذا اگه ۱۲۰ هرتزین، رو این مود تجربه خوبی میده بازی. اون مو HFR هم عملا بی فایده اس. تار شدن برای ۱۰ فریم بیشتر نسبت به پرفورمنس؟ نوپ.

من هری پاتر فن نیستم ولی بازی خیلی خوبه. این مشکلات فنی اش اوکی بشه ارزشش بالاتر هم میره‌.
میخواستم ازت تشکر کنم.بعد از دیدن کامنتت رفتم بگذارم رو مد Balanced ببینم چجوری میشه.دیدم نیست توآپشن ها و فقط 3 تا مد هست.نگو از تابستون که سری ایکس گرفتم،ستینگ رو 60 هرتزه.شایدم چشمم خورده و فکر کردم نیازی نیست بگذارم رو 120.خلاصه سوتی دادم. x_x

توی این دو ساعتی که بازی کردم خوشم اومد . در حد همین متاییه که گرفته به نظرم . تنها ایرادی که اذیتم میکنه شلخته بودن UI ئه و اینکه اسلات جادو ها خیلی کمه .
جلوتر بری تلنت ها برات باز بشن می تونی 4 تا ست جادو داشته باشی که با توجه به تعداد جادو های موجود در بازی مناسبه.

4 ساعتی بازی کردم همون اول کلاه منو انداخت گریفیندور و به آرزوم رسیدم. خیلی خوب هاگوارتز طراحی کردن یعنی فکر کنم دیگه بهتر از این نمیشد طراحی کرد شروع بازی و داستانش هم جالب بود تقریبا همه چی تا الان اوکی بوده وقتی این زیاد حرف زن خیلی رو مخ من هست من اصلا آدم با حوصله ای نیستم و اذیت میشم گرافیک بازی هم خیلی جاها بین نسلی هست و بعضی جاها نسل نهمی میشه مشکلات و باگ های گرافیکی هم داره مثلا محیط دیر لود میشه یا مثلا روی لباس ها نویز می افته یا رنگ چشم ها قاطی میکنه و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or