Maniac Gamer
کاربر سایت
بله یکی از Secret Achievement ها از این راه به دست میاد.ببخشین ولی من اونجا یه جور دیگه رفتم یعنی ...لوستر رو انداختم رو سرش مرد...
این راه رو بری اچیو میده ؟
بله یکی از Secret Achievement ها از این راه به دست میاد.ببخشین ولی من اونجا یه جور دیگه رفتم یعنی ...لوستر رو انداختم رو سرش مرد...
این راه رو بری اچیو میده ؟
میشه یه راهنمایی کنید من هرکاری میکنم نمیشه یعنی روی Hard من میرم اون بمب دستی رو میندازم همه فلان میشن بعد میرم ...بله یکی از Secret Achievement ها از این راه به دست میاد.
برای گرفتن اچیومنت سانچز باید برید توی رینگ و باهاش بجنگیدمیشه یه راهنمایی کنید من هرکاری میکنم نمیشه یعنی روی Hard من میرم اون بمب دستی رو میندازم همه فلان میشن بعد میرم ...
واسه ی این کار چطوری باید برم؟
برای گرفتن اچیومنت سانچز باید برید توی رینگ و باهاش بجنگید
صبر کنید مهدی تو تاپیک قدم به قدم هیتمن بذارهنه اینو میدونم ولی خوب چطور لباس اون یارو رو بپوشم خیلی سخته این کار ...
مگه اینکه بزارم رو Easy برم همه رو بکشم لباس اون رو ببوشم برم باهاش مبارزه کنم:d
نه اینو میدونم ولی خوب چطور لباس اون یارو رو بپوشم خیلی سخته این کار ...
مگه اینکه بزارم رو Easy برم همه رو بکشم لباس اون رو ببوشم برم باهاش مبارزه کنم:d
دوستان میخواستم بدونم که تو بازی قابلیت اپگرید کردن وسایل و شخصیت هست یا نه
در امتداد فرمایش دوست خوبم، فکر کنم میشه اسلحه هارو ارتقا بدی، من خودم این کارو نکردم، ولی اگه تو بخش Contract که آنلاین هست وقتی ماموریتی رو تموم کنی بهت پول میده که با اون پول میتونی اسلحه ها تو ارتقا بدی.دوستان میخواستم بدونم که تو بازی قابلیت اپگرید کردن وسایل و شخصیت هست یا نه
برای چی می خوای این کار را بکنی؟بچه ها یه راه حلی معرفی کنید که بتونم 47 نفر رو هدشات کنم.
یه بار نزدیک به 1 ساعت داشتم هدشات می کردم ولی 47 نفر نشد
فكر كنم اشتباه پست دادي چون 47 تا هدشات مربوط به hitman trilogy هستش كه اچويمنت ميدهبچه ها یه راه حلی معرفی کنید که بتونم 47 نفر رو هدشات کنم.
47 kills in a missionفكر كنم اشتباه پست دادي چون 47 تا هدشات مربوط به hitman trilogy هستش كه اچويمنت ميده
The Russian Hareبچه ها یه راه حلی معرفی کنید که بتونم 47 نفر رو هدشات کنم.
اها یادم اومد تو مرحله آخرم میشه گرفت اچیومنت 47 نفرو هد شات کردن با اسنایپ47 kills in a mission
اصلا احتیاج نیست با Sniper کسی را Headshot کرد فقط باید در یک lvl تعداد 47 نفر را بکشی و Mission را Complete کنید اینجا جاش نیست شرمنده برای انجام این کار بهترین جا هم hospital terminal است همه را بکشید و فقط یک نفر زنده بمانه.بازم عذر خواهی بابت پست بی ربط.
The Russian Hare
شما باید در طی بازی 47 Headshot با Sniper داشته باشی سخت نیست چون innocent ها را هم می توانی بکشی.پیشنهاد می کنم حتما RB (یادم نیست دقیقا همان دکمه که نفسش را حبس می کنه که دقیق بزنه) را نگهدارید بعد شلیک کنید.یکی از بهترین جاها هم Chinatown است میری بالا اون آپارتمان زمانی که Ammo تمام شد دوباره restart Checkpoint می کنی.یا آخرین Mission.