این ترمیناتور 2 هوارتا نسخه داره :
Regular , extreme , limited ultimate , ultimate , japan limited , korea ultimate , ....
تازه نسخه یو کی با یو اس فرق داره . تو فرانسه یه مدل خفن دیگه داره . آلمانیش یه پک دیگه داره ....
تازه جزو اولین بی دی های منتشره هم بود که گویا ( مصادف با حرف شما ) داره دوباره یه نسخه اج دی جدید ریلیز میشه
ترمیناتور اصولا مثل Dark Side of The Moon در دنیای موسیقی محسوب میشه که روی هر فرمتی که بگی ریلیز شده و باز هم فروخته. از VHS تا Laserdisc تا ورژن های مختلف دیویدی و همین BD/HD DVD خودمون
نسخه روی بلوری رو Lionsgate منتشر کرده ولی زیاد کیفیت جالبی نداره مخصوصا توی تصویر و ظاهرا از همون مستر Extreme Version برداشتن این فیلم رو انکود کردن. و نظر به اینکه روی BD-25 هستش و توسط MPEG2 انکود شده میشه گفت کار زیادی هم از lionsgate برنمیومده و یه طورایی این تایتل رو چون مستر اماده بوده به صرف اینکه فقط یک چیزی منتشر کنن دادن بیرون. در ضمن این ریلیز صدای lossless هم نداره و ورژن theatrical فیلم هستش.
بعدا یک نسخه توی فرانسه توسط Studio Canal روی HD DVD منتشر شد که Director's Cut فیلم هستش. فیلم توسط VC1 انکود شده و صدا هم lossless و DTS-MA 5.1 هستش. توی همون پکیج یک دیسک دیگه هم هست که Theatrical version فیلم رو شامل میشه. مستر این فیلم احتمالا متعلق به خود Studio Canal بوده و با مال Lionsgate فرق داشته. این ورژن چه از نظر تصویر یه صدا به ورژن بلوری برتری داره.
ورژن UK فیلم عین ورژن فرانسوی هستش ولی فقط دیسک دوم رو که Theatrical cut هست رو نداره و انکود ها دقیقا یکیه.
این ورژن المانی از یک مستر جدید داره بیرون میاد و علاوه برای صدای DTS-MA 7.1 که فکر کنم اولین دفعه باشه ترمیناتور صداش 7.1 میشه کلی امکانات interactivity هم بهش اضافه کردن.
خلاصه هرفرمتی که وارد بازار میشه ترمیناتور از اولین فیلم هایی هست که روش میاد و البته به نظر من حقشه چون بعد از این همه سال هنوز به نظر من یکی از بهترین فیلم های اکشن تاریخ حساب میشه.
البته خوب فیلم محبوبیه . من 6 - 7 سالم بود ( فیلم تازگی اکران شده بود ) همه جا حرف این آرنولد بود ! مام بیلمز ، مونده بودیم این آرنولند چیه ؟؟؟
ترمیناتور تقریبا اولین فیلم اکشنی بود که من دیدم. فیلم رو برادرم از ماهواره ترکیه روی VHS زده بود. کلی صحنه های فیلم به علت سیگنال خراب معلوم نبود اصلا چی به چیه (مخصوصا جاهایی که از درون چشم ترمیناتور که همه جیز رو به صورت قرمز میدید بود) و دوبله هم که ترکی بود :cheesygri
البته من اون موقع هیچی از داستان فیلم نمیفهمیدم و برای خودم یک داستان الکی سرهم کرده بودم که فیلم رو توضیح بده :biggrin1:
بعدها فهمیدم اون بابا که من ازش خوشم میومد همین ارنولد خودمونه (وقتی شروع به خوندن مجله فیلم کردم).
راستی در مورد این محیط های اینتراکتیو ، باید چیز جالبی باشه . بلوری هایی که من دارم فقط پاپ آپ منو دارن . البته یه چیزایی هم از این پی آی پی شنیدم ! کلا یه توضیح بدی ممنون می شم !
محیط های interactive میتونن دیدن فیلم رو لذت بخش کنن مخصوصا فیلم هایی که چند دفعه دیدی
نمونه بازر PiP هستش که میتونی عکسشو این زیر ببینی (اگه ف ی ل ت ر ه) بگو یک جای دیگه اپلود کنم :
در این حالت توسط HDi توی HD DVD یاجاوا توی بلوری یک تصویر دیگه توی دیسک هستش و رزولوشنشم SD هست میاد روی فیلم قرار میگیره و اون شخص توضیحاتی میده در مورد فیلم یا مثلا همون موقع که فیلم داره پخش میشه اون صفحه پشت صحنه اینکه چطور این قسمت فیلم برداری شده رو نشون میده. خلاصه خیلی چیز جالبیه.
HD DVD از اول این قابلیت رو داشت و بلوری هم از October 31st 2007 بهش اضافه شده که بهش میگن profile 1.1 و mandatory هستش. اولین فیلم بلوری هم که این قابلیت توش موجود بود Resident Evil : Extinction هستش
interactivity میتونه شامل چیز های دیگه هم بشه مثلا یک HUD که موقع پخش فیلم اطلاعاتی راجع به چیزهایی که توی اون صحنه دارن استفاده میشن رو بده
البته interactivity میتونه شامل وصل شدن به اینترنت هم بشه و انجام دادن کارهای مختلف مثل دانلود تریلیر یا ترک های اضافه برای فیلم یا اینکه مثلا به دوستت توی اینترنت وصل شی و باهم ببینین همزمان فیلم رو و چت کنین یا حتی mini game برای بازی کردن
این قابلیت اینترنت از اول روی HD DVD بوده به صورت mandatory ولی روی بلوری به عنوان BD Live و به صورت optional هستش اما PS3 قراره ساپورتش کنه
اینکه interactivity چقدر برای یک شخص جالبه به خودش بستگی داره. من خیلی از PiP خوشم میاد و دوست داشتم فیلم های بیشتری روی بلوری هم این قابلیت رو داشتن . البته بعضی فیلم های بلوری fake PiP دارن به این صورت که یک نسخه دیگه از فیلم که روش این صفحه رو قرار داده شده نکود کردن و توی فیلم قرار دادن به صورت seamless branching که هر موقع یوزر خواست بهش switch کنه.
بهرحال این ورژن فیلم Terminator 2 به نظر من از اون collector item هایی هستش که یک روز rare میشه و گرفتنش ضرر نداره حتی با اینکه قیمت هم یکم بالا درمیاد.