شما احتمالا اون نسخه 2 دیسکرو میگین که جزو اولین بسته های دی وی دی بود که 2 تا دیسک داشت . البته الآن 3 - 4 سالی میشه اوپس شده و شاید بشه تو ایبای دست 2 شو پیدا کرد .
دقیقا همون نسخه اول رو میگم
منم خودم نسخه extended edition رو دارم ولی از شانس من blockbuster که نزدیک هست هنوز نسخه اول فیلم رو داره منم گرفتم و با زیبایی یک کپی ازش گرفتم روی DVD9
:cheesygri
توی امازون هم برای فروش هستش ولی دیگه ارزش نداره پول براش بدی. باید منتظر شد تا نسخه High Definition فیلم بیاد.
کلا ریدلی اسکات نظارت خوبی روی دی وی دی فیلمهاش داره :
نسخه جدید بلید رانر ، 3 دیسکه سقوط شاهین سیاه ، همین گلادیاتور ، 4 دیسکه قلمروی آسمان ، هانیبال...
اسکات کارش درسته
البته نسخه جدید Blade Runner رو باید ممنون وارنر باشیم که با 4K مسترینگ که انجام داد واقعا ترکونده
Kingdom of Heaven هم از نظر من جزو DVD های reference در زمینه تصویر وصدا حساب میشه
ورژن superbit فیلم Black Hawk Down هم یک ترک DTS داشت که بعد از ترک PCM روی بلوری بهترین حساب میشه.
اما بهترین کارگردان که به ریلیز کارهاش خیلی اهمیت میده لوکاس هست که هر ریلیزش واقعا از نظر تکنیکال شاهکاره.
از THX certified بودن فیلم هاش که بگزریم ترک های Dolby Digital 5.1 EX که روی دیسک هاش میزاره واقعا بینظرین (البته بی نظیر نسبت به کیفیت معمول DVd نه ترک های lossless که روی BD/HD DVD هستن).
تصویر هم که حرف نداره. دو فیلم اخرStar Wars روی DVD به علت اینکه روی دیجیتال فیلمبرداری شدن حرف ندارن
جالبی کار اینجاست که تا الان خودم دقت نکرده بودم که اسکات هم بیشتر ریلیز هاش کیفیت خوبی دارن
ولی الان که میگی میبینم درسته.
اسپیلبرگ هم البته تا اونجایی که من فیلم هاشو دیدم کیفیت فوق العاده ایی دارن. سری Indiana Jones که بینظرینن ( البته لوکاس هم درگیر این پروژه بوده) وClose Encounter of Third Kind هم که جدیدا روی بلوری اومده نسبت به سنی که داره (فیلم مال 1978 هست) کیفیتش عالیه. جالبی کار اینه طبق معمول اسپیلبرگ دین خودش نسبت به DTS رو ادا کرده و روی BD یک ترک DTS-MA هم گزاشته! به همراه Dolby TrueHD
باید یک یادی هم از گروه عظیم Pink Floyd کرد اینجا که DVD هایی که ریلیز کردن (چه راجر واترز یا پینک فلوید) از نظر کیفیت فوق العادن. دیویدی Pulse تنها دیویدی هست که ترک Dolby Digital @ 640kbps داره ( والبته یک ترک Dolby Digital 5.1 @ 448kbps هم همراهشه برای compatibility با پلیر های قدیمی).
در مورد Dts 6.1 : اون یه ساروند اضافی عقب چیز خوفیه : تایتانیک ، مردان ایکس 3 و 3 تایی ارباب حلقه ها ، دورافتاده تام هنکس و نسخه جدید تغییر چهره هم از همین ترک برخوردارن که من همشونو امتحان کردم و فوق العادن ! ( و البته هوارتا فیلم دیگه .... )
موافقم. با اون که اون surround back عقب زیاد کاری نمیکنه ولی موقعی که لازم هست اثر خودش رو میزاره.
البته دلیلی که من از ترک روی گلادیاتور خوشم میومد داشتن اون چنل اضافه نبود بلکه کیفیت کلی صدا بود.
به نظر من میکس اگه خوب باشه 5.1 هم میتونه جواب گو باشه.
در مورد گرین باهاتون موافق نیستم . این فیلم جانبی که همش تو شب هست و مثلا با دوربین اچ دی ضبط شده واقعا از لحاظ گرین افتضاحه ! البته همونجور که گفتین جزو لا ینفک بعضی هز فیلمهاس مخصوصا تو صحنه های تاریک و لانگ شاتهای تک رنگ مثل آسمون !
گرین به خیلی چیزا بستگی داره. من اگه فیلم به صورت انالوگ ضبط شده باشه ترجیح میدم اون گرین رو ********** نکنن تا تصویر نزدیک ترین حالت به کیفیت ضبط شده رو داشته باشه
در مورد فیلمبرداری دیجیتال توی صحنه های سیاه میتونه این گرین excessive بشه و خراب کنه تصویر رو
نمونه هم بلوری David Gilmour هست که توی صحنه های تاریک مقدار گرین بیش از اندازه میشه.