Heavy Rain: The Origami Killer

دوستانی که از کنترل و مشکل صدا و و و... گله مندن
یه زحمت به خودشون بدن قبل بازی update patch رو دانلود کنن بسیاری از مشکلاتشون برطرف میشه

خوب من هم بازی رو تموم کردم
گیم پلی چیزی حدود 12 ساعت بود...
در یک کلمه باید بگم Heavy Rain یک شاهکار هستش...
بعد از صحنه شروع فارنهایت هیچ صحنه ای مثل
گفتن اسم ... توسط JOHN
نتونسته بود منو تحت تاثیر قرار بده...
تنها بازی که بعد از سالها پس از خریدنش 4 روز مدام پاش نشستم تا تمومش کنم!!
کسی هستم که بازی رو که میخرم اگه خیلی شاخ هم باشه تا حسش نیاد نمیرم سراغش...
ولی این بازی واقعا بی نظیر بود! دوستانی که بازی رو نخریدین یا میگین گرونه! در یک کلام میخوام بگم این بازی ای هست که ارزش داره شما 400 تومن بدین PS3 بخرین به خاطرش...یکی از دلایلی که من PS3 خریدم همین Heavy Rain بود و واقعا باید بگم که از انتخابم خوشحالم...
گیم پلی بازی در بهترین سطح قرار داره! داستان و جو بازی بی نظیره...طوری که واقعا متوجه گذشت زمان نمیشین...اونقدر درگیر بازی میشین که با خسته شدن مدیسون هنگام بالا رفتن از نردبوم شما هم خسته میشین...با خوشحالی اتن شما هم خوشحال و با گریه اون شاید شما هم گریه کنین...حس تحقیر و استرس و شوک و عشق رو میتونین با این فیلم تجربه کنین...
دقیقا فیلمی هستش که شما به نوعی بعضی صحنه هارو به انتخاب خود تغییر میدین! نویسنده و کارگردان بازی شما هستین...
حس عشق و نفرت فوق العادست در این بازی
گراقیک هم در بالاترین سطح ممکن قرار داره...جزئیات واقعا بیداد میکنن! نورپردازی بازی عالیه و به خوبی حس یک روز بارونی یا آفتابی رو به شما میده!
موزیک بازی هم نیازی به تعریف نداره و با دیدن MAKING OF:MUSIC میتونین بفهمین چه زحمتی واسه این کار کشیده شده!
و باز هم میخوام بگم این بازی رو از دست ندین اگه PS3 دارین...اگه هم ندارین یکی تهیه کنین و این فیلم رو تجربه کنین!

اون کسایی که نمیتونن DLC ها رو بگیرن و Error میده مشکل از Account اشون ـه باید اروپا باشه
یه Account بسازن و United Kingdom رو بزنن مشکل حله پشت اون Code خودش توضیح داده.

اقا این sound track بازی حجمش 1025mb Download هست (1 GIGE ):confused::confused::confused::confused:

بعد یکی از دوستان گفته که DLC بازی تا 4 مارچ تاخیر خورده
میگم هر وقت بیاد وقتی برای دانلود برم گزینشو میاره دیگه ( چون الان فقط یه sound track و تم هست ):confused:

دوستان این اخرین سوال منه
میشه یه لطفی کنید و جواب بدین:blushing:

خوب من هم بازی رو تموم کردم
گیم پلی چیزی حدود 12 ساعت بود...
در یک کلمه باید بگم Heavy Rain یک شاهکار هستش...
بعد از صحنه شروع فارنهایت هیچ صحنه ای مثل
گفتن اسم ... توسط JOHN
نتونسته بود منو تحت تاثیر قرار بده...
تنها بازی که بعد از سالها پس از خریدنش 4 روز مدام پاش نشستم تا تمومش کنم!!
کسی هستم که بازی رو که میخرم اگه خیلی شاخ هم باشه تا حسش نیاد نمیرم سراغش...
ولی این بازی واقعا بی نظیر بود! دوستانی که بازی رو نخریدین یا میگین گرونه! در یک کلام میخوام بگم این بازی ای هست که ارزش داره شما 400 تومن بدین PS3 بخرین به خاطرش...یکی از دلایلی که من PS3 خریدم همین Heavy Rain بود و واقعا باید بگم که از انتخابم خوشحالم...
گیم پلی بازی در بهترین سطح قرار داره! داستان و جو بازی بی نظیره...طوری که واقعا متوجه گذشت زمان نمیشین...اونقدر درگیر بازی میشین که با خسته شدن مدیسون هنگام بالا رفتن از نردبوم شما هم خسته میشین...با خوشحالی اتن شما هم خوشحال و با گریه اون شاید شما هم گریه کنین...حس تحقیر و استرس و شوک و عشق رو میتونین با این فیلم تجربه کنین...
دقیقا فیلمی هستش که شما به نوعی بعضی صحنه هارو به انتخاب خود تغییر میدین! نویسنده و کارگردان بازی شما هستین...
حس عشق و نفرت فوق العادست در این بازی
گراقیک هم در بالاترین سطح ممکن قرار داره...جزئیات واقعا بیداد میکنن! نورپردازی بازی عالیه و به خوبی حس یک روز بارونی یا آفتابی رو به شما میده!
موزیک بازی هم نیازی به تعریف نداره و با دیدن MAKING OF:MUSIC میتونین بفهمین چه زحمتی واسه این کار کشیده شده!
و باز هم میخوام بگم این بازی رو از دست ندین اگه PS3 دارین...اگه هم ندارین یکی تهیه کنین و این فیلم رو تجربه کنین!

تمامی این حرفها شدیدا تائید میشه
من هم امشب تمومش کردم
واقعا ارزشش رو داره
این پول در مقابل زحماتی که کشیدن هیچی نیست
واقعا این یه شاهکار هست که بعد از فارنهایت برام تکرار شد
و مطمئنم که دیگه لحظاتی که با این بازی برام بوجود اومد تکرار نمیشه
همیشه صحنه های فارنهایت یادم بود و هیچ بازیی اون حس رو بهم نمیداد
که heavy rain جاش رو به خوبی گرفت
واقعا به cage تبریک میگم
و به همه شدیدا توصیه میکنم این بازی رو هرگز از دست ندن

اقا این sound track بازی حجمش 1025mb Download هست (1 GIGE ):confused::confused::confused::confused:

بعد یکی از دوستان گفته که DLC بازی تا 4 مارچ تاخیر خورده
میگم هر وقت بیاد وقتی برای دانلود برم گزینشو میاره دیگه ( چون الان فقط یه sound track و تم هست ):confused:

دوستان این اخرین سوال منه
میشه یه لطفی کنید و جواب بدین:blushing:

یه بنده خدایی میشه ما رو راهنمایی کنه. بیزحمت:blushing:

دوست عزیز شما اصلا پست من رو خوندی؟ دارم میگم خودشون گفتن یک مشکلی پیش اومده برای DLC که تا 4 مارچ تاخیر خورده. بعدش شما میای میگه فکر نکنم اوضاع گیم این قدر خراب باشه و به آپدیت و ریجن و از این جور چیزا بر میگرده. در کل سعی کنید اگه اطلاعات صحیحی ندارید صحبت نکنید چون باعث گمراه شدن بقیه افراد می شوید.

در مورد سانسور هم تا حالا فکر کنم 1000بار گفته شده که هیچ نسخه ای از بازی سانسور نداره.

نکته آخر هم این که دوستان صفحه آخر بازی رو کردین مکانی برای خرید بازی یا این که چرا DLC رو نمی تونم دانلود کنم یا اینکه کد رو چند بار میشه دانلود کرد و ......... اگه میشه یکم رعایت کنید چون اینجا تاپیک مربوط به خود بازی هست و برای این مسائل می تونید به تاپیک های خودشون برین.
ممنون

اول اینکه شما چقدر پر اطلاعات و خوش اخلاقی آفرین پسر گل اسفند یادت نره خوش اخلاق

بعدم اینکه اولا فرصت خوندن همه پست هارو ندارم و اینکه جناب عالی لازم نیست راجع به اطلاعات من نظر بدی وقتی اینقدر نمیفهمی که Frimware تاثیر داره دیگه چی بگم کلی اینو اون از من سوال میکنن سالهاست بازی میکنم جز اولین نفرهایی بودم PS3 و Xbox360 داشتم یه روز قبل اینکه اولین Game کپی 360 هم بیاد کنسولم رو خودم هک کردم پس اونی که جناب عالی میگی نیستم
حالا Content دیر میاد که میاد بچه ها تو اصل بازی مشکل داشتند
راجع به خرید هم Topic ام رو زدم امروز هم خریدم اینجا همین طوری سوال کردم شاید بچه ها بدونن تو دفتر ریاضی آموزش آشپزی که ننوشتم این همه آدم میاد اینجا هرکی یه چیزی میگه که ممکنه هیچ ارزشی نداشته باشه اینجا جای همین کاره خیلی جدی گرفتی

اینم میزارم تا ببینی خود Sony تاکید کرده Firmware همون Region رو بگیرید و اون تجربه دوستم هم چرت نبوده

http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3
This update is for PS3™ systems purchased in North America. DO NOT update your PS3™ system through this website if you purchased your system outside North America. There is no guarantee of proper operation with other models sold outside North America.

منم همین چند دقیقه پیش بازی رو تموم کردم.
قطعا امتیازه بازی 10هست.
و مثل بقیه ی دوستان نظرم این هست که این بازی 400هزار تومن هم ارزش داره چه برسه به 75 تومن.

فقط با یه چیز من شدیدا من مشکل داشتم که مربوط به بازی هست و در اسپویلر مینویسم. .هرکی بازی رو انجام نداده نخونه.چون اسم قاتل نوشته شده.آقا تاکید میکنم هرکی بازی رو انجام نداده نخونه ها.چون تقریبا همه بازی هست.نخونید که بعدا فحشم ندید:biggrin1:این مشکل هم این بود.
هر 4 کاراکتر بازی قابل مردن بودن به جز اسکات.خوب البته با توجه به اینکه قاتل بود نباید هم بمیره.اما در بازی اسکات رو در شرایطی قرار میداد که شما فکر میکردید اگر این کارو درست انجام نمیدادید میمیرد.مثلا اونجا که با ماشین زیر آب هستیم من امتحان کردم.دفعه بعد دسته رو گذاشتم زمین و هیچ کاری نکردم.اما بازهم اسکات بعد از چند دقیقه کنار ساحل نشونش داد.که این اشکال بزرگی محسوب میشه.شما فکر کنید همون دفعه اول که دارید بازی میکنید نتونید از ماشین بیاید بیرون.بعدش فکر میکنید اسکات رو به کشتن دادید.اما بعدش میبینید زنده هست که خیلی ضایع بازی بود.به نظرم اصلا چنین صحنه هایی نباید میزاشت.اگر هم میخواست بزاره باید به صورت cut scene میزاشت که خودش فرار کنه.یا مثلا در صحنه ایی که نورمن اون یارو کچله رو دنبال میکنه که تو سرد خونه باهاش زد و خورد میکنیم.اونجا من هیچ دکمه ایی نزدم که ناگهان blake از پشت سر یارو رو زد.یا اونجای که میتونیم با ایتان مدیسون رو ماچ کنیم شما چه اون کارها رو بکنید چه نکنید بعد از بیرون اومدن مدیسون همون راهها رو برای نجات ایتان دارید.اما درسته در بسیاری صحنه ها با یک انتخاب شما روند بازی به کلی تغییر میکرد.اما به نظر خودم با توجه به حجم زیاد کار و وسعت داستان در همین حد هم عالی هست.اما اگر اون صحنه ها نبود یا به شکل دیگه ایی بود ارزش بازی دو چندان میشد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or