خوب من هم بازی رو تموم کردم
گیم پلی چیزی حدود 12 ساعت بود...
در یک کلمه باید بگم
Heavy Rain یک شاهکار هستش...
بعد از صحنه شروع فارنهایت هیچ صحنه ای مثل
نتونسته بود منو تحت تاثیر قرار بده...
تنها بازی که بعد از سالها پس از خریدنش 4 روز مدام پاش نشستم تا تمومش کنم!!
کسی هستم که بازی رو که میخرم اگه خیلی شاخ هم باشه تا حسش نیاد نمیرم سراغش...
ولی این بازی واقعا بی نظیر بود! دوستانی که بازی رو نخریدین یا میگین گرونه! در یک کلام میخوام بگم این بازی ای هست که ارزش داره شما 400 تومن بدین PS3 بخرین به خاطرش...یکی از دلایلی که من PS3 خریدم همین
Heavy Rain بود و واقعا باید بگم که از انتخابم خوشحالم...
گیم پلی بازی در بهترین سطح قرار داره! داستان و جو بازی بی نظیره...طوری که واقعا متوجه گذشت زمان نمیشین...اونقدر درگیر بازی میشین که با خسته شدن مدیسون هنگام بالا رفتن از نردبوم شما هم خسته میشین...با خوشحالی اتن شما هم خوشحال و با گریه اون شاید شما هم گریه کنین...حس تحقیر و استرس و شوک و عشق رو میتونین با این فیلم تجربه کنین...
دقیقا فیلمی هستش که شما به نوعی بعضی صحنه هارو به انتخاب خود تغییر میدین! نویسنده و کارگردان بازی شما هستین...
حس عشق و نفرت فوق العادست در این بازی
گراقیک هم در بالاترین سطح ممکن قرار داره...جزئیات واقعا بیداد میکنن! نورپردازی بازی عالیه و به خوبی حس یک روز بارونی یا آفتابی رو به شما میده!
موزیک بازی هم نیازی به تعریف نداره و با دیدن MAKING OF:MUSIC میتونین بفهمین چه زحمتی واسه این کار کشیده شده!
و باز هم میخوام بگم این بازی رو از دست ندین اگه PS3 دارین...اگه هم ندارین یکی تهیه کنین و این فیلم رو تجربه کنین!