امیدوارم تا اون موقع هم ارزون شده باشه !شما وقتی Online هستی دیسک رو بزار تو دستگاه خود به خود update میاددوستان این پچی که برای بازی اومده از کجا باید دانلودش کنم؟
دوستان ییخشید من یه سوال دارم
که وقتی برای دانلود میرم
اولی که تم هست
میخواستم بدونم که دومی که نوشته
Heavy Rain ( EFIGS + D )
Heavy Rain Chronicle 1 1025mb Download
چی هست:confusedیعنی مرحله اضافی هست )
DLC رو میشه background دانلود کرد؟
resume اینا هم داره؟
Demosh که میشه....
DLC رو میشه background دانلود کرد؟
resume اینا هم داره؟
Demosh که میشه....
ببخشید میخواستم بپرسم این کد های داخل پک CE فقط یک بار قابل دانلود هستند ؟؟؟؟
یا اینکه مثل بازی های PSN قابل Share کردن هستند ؟؟
یعنی عملا پس از استفاده کد ها این پک با پک معمولی هیچ فرقی نمیکنه؟؟؟
فقط یک بار
دوستان میشه یه لطفی کنید و این سوال منو جواب بدین:blushing:
یعنی عملا پس از استفاده کد ها این پک با پک معمولی هیچ فرقی نمیکنه؟؟؟
دوست عزیز شما اصلا پست من رو خوندی؟ دارم میگم خودشون گفتن یک مشکلی پیش اومده برای DLC که تا 4 مارچ تاخیر خورده. بعدش شما میای میگه فکر نکنم اوضاع گیم این قدر خراب باشه و به آپدیت و ریجن و از این جور چیزا بر میگرده. در کل سعی کنید اگه اطلاعات صحیحی ندارید صحبت نکنید چون باعث گمراه شدن بقیه افراد می شوید.بچهها من فکر میکنم این مشکله صفحهٔ سیاه و اینا از Game نباشه یعنی یه جوری از Game هست اما به باگ هاش ربطی نداره
یکی از دوستان یه تجربه داره براتون مینویسم میگفت یه بار دوستم دستگاه NTSC-J یا PAL بود یادم نیست با فیرمور NTSC-UC یا همون Region 1 آپگرید کرد توی Demo ـه بازی Granturismo 5 P ابجکت ها حذف میشد.
توصیه یی که خود playstation.com موقع Download ـه فیرمور میکنه اینه که فیرمور مخصوص همون Region رو از همون سایت بگیرید یعنی اگر دستگاهتون Region 1 هست از US playstation.com بگیرید و مثلا اگر NTSC-J Asia هست از China playstation.com
فکر نمیکنم Game اینقدر که شما میگید وضعش خراب باشه مخصوصا با Patch ای که داده کلا از این به بعد هیچ وقت یلخی با هر فیرمورای که دستتون اومد کنسول رو آپگرید نکنید حتی PSP
2 تا سوال هم خودم داشتم یکی این که درسته نسخه UC یا Region 1 بازی سانسور شدست شطرنجی کرده ؟؟؟؟؟؟
و این که کسی میتونه 5 شنبه شبی یه Collector Edition آکبند برای من گیر بیاره :biggrin1::biggrin1: