Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان این پچی که برای بازی اومده از کجا باید دانلودش کنم؟
شما وقتی Online هستی دیسک رو بزار تو دستگاه خود به خود update میاد
اگه منظورت DLC هست که باید پک CE رو خریده و کد رو تو PSN وارد کنی که این DLC هم فعلآ اومدنش به تعویق افتاده

دوستان ییخشید من یه سوال دارم

که وقتی برای دانلود میرم

اولی که تم هست

میخواستم بدونم که دومی که نوشته

Heavy Rain ( EFIGS + D )
Heavy Rain Chronicle 1 1025mb Download

چی هست:confused:( یعنی مرحله اضافی هست )

دوستان میشه یه لطفی کنید و این سوال منو جواب بدین:blushing:

سلام
من هم بازی رو تموم گردم فقط میتونم بگم شاهکار بود شاید برای کسایی که فارنهایت بازی نکرده باشن یه مقدار اوایل یه چیز گنگ و سختی باشه ولی بعد از نیم ساعت بازی کاملا روندش به دستتون میاد .گرافیک کلی عالی هست بعضی مواقع فکر میکنی که واقعا این صحنه ها که میبینی realtime هست؟
اما من یه مشکلی که داشتم بعضی وقت ها صدای بازی قطع میشد بعده این که یه بار میرفتم تو منو و دوباره استارت میزدم درست میشد کسی همچین مشکلی داشته؟

بچه‌ها من فکر می‌کنم این مشکله صفحهٔ سیاه و اینا از Game نباشه یعنی‌ یه جوری از Game هست اما به باگ هاش ربطی نداره
یکی‌ از دوستان یه تجربه داره براتون مینویسم میگفت یه بار دوستم دستگاه NTSC-J یا PAL بود یادم نیست با فیرمور NTSC-UC یا همون Region 1 آپگرید کرد توی Demo ـه بازی Granturismo 5 P ابجکت‌ ها حذف میشد.
توصیه یی که خود playstation.com موقع Download ـه فیرمور می‌کنه اینه که فیرمور مخصوص همون Region رو از همون سایت بگیرید یعنی‌ اگر دستگاهتون Region 1 هست از US playstation.com بگیرید و مثلا اگر NTSC-J Asia هست از China playstation.com
فکر نمیکنم Game‌ اینقدر که شما میگید وضعش خراب باشه مخصوصا با Patch ای که داده کلا از این به بعد هیچ وقت یلخی با هر فیرمور‌ای که دستتون اومد کنسول رو آپگرید نکنید حتی PSP

2 تا سوال هم خودم داشتم یکی‌ این که درسته نسخه UC یا Region 1 بازی‌ سانسور شدست شطرنجی‌ کرده ؟؟؟؟؟؟

و این که کسی‌ می‌تونه 5 شنبه شبی‌ یه Collector Edition آکبند برای من گیر بیاره :biggrin1::biggrin1:
دوست عزیز شما اصلا پست من رو خوندی؟ دارم میگم خودشون گفتن یک مشکلی پیش اومده برای DLC که تا 4 مارچ تاخیر خورده. بعدش شما میای میگه فکر نکنم اوضاع گیم این قدر خراب باشه و به آپدیت و ریجن و از این جور چیزا بر میگرده. در کل سعی کنید اگه اطلاعات صحیحی ندارید صحبت نکنید چون باعث گمراه شدن بقیه افراد می شوید.

در مورد سانسور هم تا حالا فکر کنم 1000بار گفته شده که هیچ نسخه ای از بازی سانسور نداره.

نکته آخر هم این که دوستان صفحه آخر بازی رو کردین مکانی برای خرید بازی یا این که چرا DLC رو نمی تونم دانلود کنم یا اینکه کد رو چند بار میشه دانلود کرد و ......... اگه میشه یکم رعایت کنید چون اینجا تاپیک مربوط به خود بازی هست و برای این مسائل می تونید به تاپیک های خودشون برین.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or