Heavy Rain: The Origami Killer

تروفی ها که میرن تو همین Account تت DLC شم تا جایی که من میدونم میتونی با اکانت UK دانلود کنی با اکانت US بازی کنی
دوستان بیان بگن اگه اشتباه میگم پست رو پاک کنم

ممنون از پاسخ کاملتون
دوستان کسی این مورد رو امتحان کرده - برم ریجن ۲ رو بگیرم ؟

سلام
من که دموش رو بازی کردم همین چند ساعت پیش خوشم اومد:دی ولی بدیش اینه که زبان خوبی میخواد یعنی خو من که دیکشنری نیستم همه ی کلمات رو بلد باشم اون اصطلاحات جنایی رو! (1 امتیاز تا اینجا کم فن بوی کم خودتی:دی!!!) ولی بی شوخی بازیه فوق العادیه:love: گرافیک خوب حس خوب یکم حوصله میخواد بازیش که شاید هر 10 روز یه بار من حوصله داشته باشم:دی

جون مادرتون هیچ کی هیچ حرفی از داستان و قاتل و غیره تو هیچ جای فروم (به غیر از تاپیک مخصوص داستان) نزه ، نه تو پست ، نه تو بلاگ ، نه تو امضا و نه هیچ جای دیگه ........ بزارین ما هم که بازی رو دو روز اول بازی نکردیم با خیال راحت تو فروم چرخ بزنیم ........... لطفا

راستی تاریخ ریلیز بازی تو اروپا ۲۶ ام هست حالا ما که داریم زودتر اینو میریم برای اکانت و .... مشکلی پیش نمیاد مثلا سونی بیاد بن کنه و از این این جور چیزا ؟

راستی تاریخ ریلیز بازی تو اروپا ۲۶ ام هست حالا ما که داریم زودتر اینو میریم برای اکانت و .... مشکلی پیش نمیاد مثلا سونی بیاد بن کنه و از این این جور چیزا ؟

اون مساله به فروشنده مربوط هست که چرا زودتر فروخته ... به خریدار چه مربوطه !!!!
بازی رو Original میخرید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or