Heavy Rain: The Origami Killer

اون تاپیک بنا به صلاح مدیریت پاک شد.
بگذریم که بعضیها خودشونو از مدیریت هم بالاتر میبینن
فقط یه نکته برام جالب بود و اون هم در مورد گرافیک این بازی بود که ضدو نقیض زیاد میگن.
زاستی چه جور باگهایی داره؟

امروز یک راس گوسفند در PSN بالای کامنت ، قاتل اریگامی رو معرفی کرد.
من نمیدونم این کارا یعنی چی! انگار باباشون رو کشته طرف!
یکم آدم باشید و جنبه داشته باشید. ( خطاب سخنم به امثال اون گوسفند هست.)
از الان بگم هر کی سر GoW III از این اشتباهات ازش سر بزنه، خودش مسئول القابی هست که من و بقیه بهش میدیم!

آخرین ویرایش:
آره واقعا یک سری خیلی مشکل دارن کیارش. مطمئن باش سر GOW هم میگن چون این جوری افراد هر کاریشون بکنی درست نمیشن. نمی دونم می خوان خود نمایی کنند چیکار می خواند بکنند که میزارن تو امضاشون یا تو هر تاپیکی میرن بی ربط و باربط یک چیزی میگن. حالا این که خوبه سر GOW فکر کنم بدتر هم بشه.

نکته دیگه هم دوستان یکم قبل از این که به کسی بگید که تو چیزی دست برده تحقیق کنید و بعد حرفی رو بزنید. خیلی ها ممکن هست که فقط حرف شما رو ببینند و در صداقت اون فروشگاه شک کنند. اول نکته هایی رو بررسی کنید که مربوط به این قضیه هست بعد بگید کد استفاده شده و درست نیست و .....

نکته دیگه ای که می خواستم به دوستان بگم این هست که من دیروز داشتم تو یکی از سایت های نزدیک و مرطبت به Sony می گشتم دیدم که نوشته DLC بازی به علت مشکلاتی که براش به وجود اومده که همه هم می دونند چی هست(سیاه شدن صفحه) تاخیر خورده. احتمالا این نقص تا تاریخ 4 مارچ برطرف خواهد شد و در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

آقا توصیه من بشما فرار کنید آقا فرار کنید:biggrin1:
دیروز 3 تن از سران فتنه شوخی شهرسانی با من کردن میخواستم اعدامشون کنم،بعد فهمیدم الکی:دی
باور کرده بودم قاتل ش هست:دی
این 3 نفر رو دیدین فرار کنید که غاز تو حلقشون ببره:دی
سرخنگ:akiba(ملقب به کویتی)...سرجوجه:sadra-hhh(ملقب به خرچنگ)...سرباز:BoRiX_HiDen(ملقب به عقرب):دی
فرار کنید آقا فرار کنید:دی

فقط توصیه دیگم این که زمان عرضه gow3...&aw به هیچ عنوان سایت نیاین:دی

ما که به اميد خدا پدر بزرگ مادرم بعد 103 سال زندگی سرطانش شديد شده دکترا گفتن نزديک عيد تموم ميکنه مجبور ميشم برم ايران!!!!! يه چند روزيم سايت نميتونم بيام واسه همين خيالم از اسپويلر راحته شمام همين کارو بکنيد!

بالاخره دیروز بازی رو تونستم بازی کنم
اولین چیزی که منو جلب خودش کرد از همون ابتدا موسیقی فوق العاده عالی و درگیرکننده بازی بود
گیم پلی بازی هم اول که دیگه فوق العاده هستش
داستان هم تا اینجا که من رفتم (chapter 7) شاهکار بوده
اصلا آدم پاش میشینه نمیفهمه زمان میگذره!

دوستان ییخشید من یه سوال دارم

که وقتی برای دانلود میرم

اولی که تم هست

میخواستم بدونم که دومی که نوشته

Heavy Rain ( EFIGS + D )
Heavy Rain Chronicle 1 1025mb Download

چی هست:confused:( یعنی مرحله اضافی هست )

بچه‌ها من فکر می‌کنم این مشکله صفحهٔ سیاه و اینا از Game نباشه یعنی‌ یه جوری از Game هست اما به باگ هاش ربطی نداره
یکی‌ از دوستان یه تجربه داره براتون مینویسم میگفت یه بار دوستم دستگاه NTSC-J یا PAL بود یادم نیست با فیرمور NTSC-UC یا همون Region 1 آپگرید کرد توی Demo ـه بازی Granturismo 5 P ابجکت‌ ها حذف میشد.
توصیه یی که خود playstation.com موقع Download ـه فیرمور می‌کنه اینه که فیرمور مخصوص همون Region رو از همون سایت بگیرید یعنی‌ اگر دستگاهتون Region 1 هست از US playstation.com بگیرید و مثلا اگر NTSC-J Asia هست از China playstation.com
فکر نمیکنم Game‌ اینقدر که شما میگید وضعش خراب باشه مخصوصا با Patch ای که داده کلا از این به بعد هیچ وقت یلخی با هر فیرمور‌ای که دستتون اومد کنسول رو آپگرید نکنید حتی PSP

2 تا سوال هم خودم داشتم یکی‌ این که درسته نسخه UC یا Region 1 بازی‌ سانسور شدست شطرنجی‌ کرده ؟؟؟؟؟؟

و این که کسی‌ می‌تونه 5 شنبه شبی‌ یه Collector Edition آکبند برای من گیر بیاره :biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or