Heavy Rain: The Origami Killer

من اون 9 دقیقه اول بازی رو دیدم و همینجا به عنوان یک نوب اعلام میکنم هیچوقت طرف این بازی نمیرم:biggrin1:
خدایی حوصله میخواد.هر یه قدم که میری میتونی چندتا تصمیم بگیری

بالاخره این 9 دقیقه رو ببینینم یا نه ؟ اسپویل داره ؟
-----
یک بار هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .
چرا نسخه US لوگوی PSN داره ولی EU نداره ؟

-----
ببین . مشکلی نیست . فقط نشان میده سبک بازی چه جوری هست و زیاد چیزی از داستان بازی لو نمیره. با خیال راحت نگاه کن.
ولی از قابلیت sixaxis زیاد تو بازی استفاده شده بود و با حال شده بود. مثلا برای مسواک زدن و ریش زدن و ... از sixaxis استفاده شده بود.

-----
ببین امیر حسین نظر من رو اگه می خوای نگاه نکن. ممکنه چیزی از داستان بازی فاش نشه ولی بالاخره اون دفعه اول که میشینی پای بازی می دونی تو اون 9 دقیقه اول چی منتظرت هست. من ترجیح میدم از همون اول ندونم و خودم بازی رو شروع کنم.
اما در مورد اون قضیه ای که گفته تا جایی که من میدونم ریجن 2 معمولا روش اون آرم رو نمیزنه نمونش هم بازی FIFA هست ولی رو تمام بازی های ریجن یک اون نوشته قرار داده میشه حتی زمانی که Online نداره مثل بازی GOW:C. بازم سوالی بود درخدمتم

من برای اینکه جذابیت اولین بار که خودتون بازی رو تو کنسول میزارین و شروع میکنین از بین نره گفتم نبینین وگرنه چیزی رو اسپویل نمی کنه .

من که چند ماهی هست هیچی از این بازی ندیدم ... اینطوری لذت بازی از بین نمیره برام ! :biggrin1:

---------

کاربر : D the D
شما هم قبل از اظهار وجود کردن یاد بگیر به فرهنگ و انجمن احترام بزاری و فارسی بنویسی چون انجمن فارسی هست و همه دارن فارسی مینویسن ... اگه روی کیبورد شما فارسی نداره یا بلد نیستید از اینجا استفاده کن :
http://www.google.com/ime/transliteration/

آقایون من جدیدم سلام می‌کنم خدمت همه علی‌الخصوص اهوزیا:blushing:.اقا یه روز داشتم با دیوید کیج فلافل میخوردم اومد گفت حسین ببین بازی که من می‌سازم شک نکن رو دست نداره و بت قول میدم نسلو کاملا دگرگون کنه و حتا کسی رو که از بازی متنفرن رو نظرشونو تا هادی تغییر بده. یکیش بابای بنده میگه این بازی به نظر جالبه و بچه بازی‌ نیست گفت هروقت خواستی‌ بازی‌ کنی‌ مارو هم خبر کن نگات کنیم.البته هنوز بعضی‌ ریلیز نشده منظور این بود که وقتی‌ بازی اومد بمون بگو بیایم.راستی‌ آخر سرهم رفت نامرد یه فلافلم انداخت داخل پاچمون .:-"

وای باورم نمیشه داره تا یک ماه دیگه میاد قبلا که ps3 نداشتم می گفتم وای این شاهکار ر و نمیتونم بازی کنم که دیگه هالا میتونم راستی تو بازی ریش هم میشه زد ..بابا آزادی عمل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or