Heavy Rain: The Origami Killer

جون من این اونه؟ :d زمین تا آسمون با هم فرق دارن که!!! حالا چرا اینجا گریه میکنه؟ :d

چون فکر میکنم برای شات های اولیه بازی هستش بخاطر همین هستش که این جوری هستش وقتی پیشرفت کرده شده این .
heavy-rain-comparison.jpg

یه تریلر دانلود کردم که با یکی مصاحبه میکرد نمیدونم کی بود ولی اینو میدونم دیوید کیج نبود.طرف یه چیزی گفت فکم خورد زمین.گفت ما فقط 170 روز در استودیو برای MOTION CAPTUR کار کردیم:eek:واقعا عالیه.یعنی حرکات با واقعیت مو نمیزنه.
البته برای خود من اصلا مهم نیست چون این بازی چنان جو و داستانی داره که آدم جلوه های بصری بازی اصلا یادش میره:biggrin1:شدیدا منتظرشم که بیاد.ممکنه دوستان تاریخ دقیق عرضه رو به شمسی بگن:blushing:

دستت درد نکنه!!!واقعا برام جالب بود!!!
الان خیلی بهتر شده قبلا یک جوری بود! :d
راستی دوستان از الان انتخاب کردید که می خواید با کی بازی رو شروع کنید؟؟
من با اون مرده که پسرش رو میدزدن(مهندس بود طراح بود چی بود؟!؟ ) بازی میکنم باهاش بیشتر حال میکنم :d
فقط نمیدونم چرا اسماشون رو یادم میره!!! اگر میشه اسم 4 تاشون رو یک بار دیگه بگید من بشینم حفظ کنم :d

دستت درد نکنه!!!واقعا برام جالب بود!!!
الان خیلی بهتر شده قبلا یک جوری بود! :d
راستی دوستان از الان انتخاب کردید که می خواید با کی بازی رو شروع کنید؟؟
من با اون مرده که پسرش رو میدزدن(مهندس بود طراح بود چی بود؟!؟ ) بازی میکنم باهاش بیشتر حال میکنم :d
فقط نمیدونم چرا اسماشون رو یادم میره!!! اگر میشه اسم 4 تاشون رو یک بار دیگه بگید من بشینم حفظ کنم :d

من که با مدیسن گل شروع میکنم بازی رو اگه بشه انتخاب کرد با کی شروع کرد :biggrin1::biggrin1:.

منم همینم خیلی اسم ها شون رو یا دم میره فقط این مدیسن همیشه یادمه چون :biggrin1::-":cheesygri

چند نكته در جواب پست بعضي از دوستان:
1-قبل از هرچيز ممنون بابت منفجر كردن صفحه.
2-عكسي كه گذاشتيد: اون زنه براي تست بازيگري هست مديسون نيست و فقط يك Techdemo از بازي بوده كه اولين تريلر HR بود.
3-نمي تونيد شخصيت ها رو انتخاب كنيد و بايد طبق سناريو بازي داستان رو پيش ببريد.
4- نام شخصيت هاي بازي به اين ترتيب هست: مديسون(شخصيت زن بازي)-نورمن(پليس FBI)-اسكات:(كاراگاه پير)-نيثان(معمار و پدر).

سوالي بود بنده به نيابت از كيج اينجا حضور دارم.

من یک جا خوندم که بازی رو میشه با یکی از اینا شروع کرد!!شایعه بود؟ :d حالا شاید ما تا آخر بازی رفتیم و نمردیم من می خوام با ایثان بازی کنم :( :cheesygri

آخرین ویرایش:
4- نام شخصيت هاي بازي به اين ترتيب هست: مديسون(شخصيت زن بازي)-نورمن(پليس FBI)-اسكات:(كاراگاه پير)-نيثان(معمار و پدر).

.
دوست عزیز شما استاد مایی و جسارته ولی فکر کنم اشتباه تایپی بوده اون یارو آرشیتکته اسمش ایثان هست.:blushing:

اگر نشه بازی رو با شخصیت دلخواه شروع کرد که اصلا حال نمیده ! :( امیدوارم QD در این مورد تجدیده نظر کنه
دوست عزیز مگه الکیه که بخواد تجدید نظر کنه...!!!
اینا پدر خودشون رو در آوردن بازی رو طوری طراحی کردن که به ترتیب با همه ی شخصیت ها بازی کنیم و اونطوری که من از مصاحبه ی E3 امسال فهمیدم شخصیت اولی که باهاش بازی میکنیم "نورمن جیدن مامور FBI " هست... بقیه شون رو نمیدونم به چه ترتیبه ولی به هرحال با همشون بازی میکنیم....
اگه یادتون باشه تو فارنهایت هم به ترتیب با همه ی شخصیت ها بازی میکردیم تا جایی که داستان همه ی شخصیت ها به هم وصل میشد و قصه کامل میشد... مطمئنا تو این بازی هم اینطوریه....
موفق باشید...

اگر نشه بازی رو با شخصیت دلخواه شروع کرد که اصلا حال نمیده ! :( امیدوارم QD در این مورد تجدیده نظر کنه
قربونت برم مگه بازی فایتینگه که شخصیت انتخاب کنی بری تو بازی !!؟؟
بر اساس سناریو در بعضی مواقع بر حسب پیشروی داستان شخصیت های قابل بازی عوض میشه ! طبق گفته خودشون با مردن هر یک از شخصیت ها بازم بازی ادامه داره !
Heavey Rain بیشتر شبیه فیلمه ! تو یه فیلم مایستری /تریلر که 4 تا کرکتر نقش اول داره شما نمیتونی بگی من میخوام همین کرکتر رو از اول تا اخر فیلم ببینم ! همه این 4 تا بر اساس داستانی که براشون نوشته شده تو بازی شرکت دارن ! به نظر من همین طوری بسیار جذاب تره .

سلام بر پسران بارانی:biggrin1:
معلوم شده که این بازی چند نوع پایان داره؟
خداییش هم حیفه که بازی رو چند بار رفت چون به قول کیج باید این بازی رو مثل زندگی یه بار تجربه کرد یا همچین چیزی:biggrin1: هم حیفه که خودمون رو از دیدن پایان های متفاوتش محروم کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or