Heavy Rain: The Origami Killer

آها دیدم آقا! :biggrin1: ولی این اولین باریه که رزولِیشنها به اونصورت پشت باکس شات طراحی شدن!
چون این رو هم داره میشه حدس زد که 100 % این باکس ها نهایی هستند و فقط مونده تایید توسط سونی .
حالا آرش چه گیری داده که این باکس شات نهاییه نمیدونم ولی حتما با کمی تغییرات همراه خواهد بود!

حالا آرش چه گیری داده که این باکس شات نهاییه نمیدونم ولی حتما با کمی تغییرات همراه خواهد بود!
همینجوری امید :دی
تو گفتی نمیشه پشت باکس شات تقلبی Res بزنه ، دیدی که زده پس تقلبی نیست به معنای واقعی کلمه ، به قول تو ممکنه کمی با تغییر عوض بشه !
مهم نیست ، به هر حال پشتش داره دیگه :دی

آها دیدم آقا! :biggrin1: ولی این اولین باریه که رزولِیشنها به اونصورت پشت باکس شات طراحی شدن!
نه اولین بار نیست. پشت باکس شات آنچارتد 2 رجین یکش هم همینطوری بود. که طبق ترتیب رنگای اون این بازی هم احتمالا 720p ه.
de45f8cb22.jpg

گرچه من با Tag اول بيشتر حال مي كردم
منم همینطور
ولی فکر نمیکنم اون تگ اول حذف شده باشه چون قسمتی از داستان بازی هست و کاملا با داستان یکی از کاراکترها همخوانی داره
تگ دوم برای کارکتر خیکیست :biggrin1:

نه اولین بار نیست. پشت باکس شات آنچارتد 2 رجین یکش هم همینطوری بود. که طبق ترتیب رنگای اون این بازی هم احتمالا 720p ه.
باکس شاتها چه تغییراتی کردن چه جَلَب ! همون سبک قدیمی رو ترجیح میدم:biggrin1:
چه جالب ، همه چیو درست گفتم :biggrin1: همون 720 ِ .
انشالا که 1080p باشه البته 720p هم خوبه ولی 1080 یه چیز دیگس:biggrin1:

راستی اصلا عکسی از قاتله اومده بیرون ؟

نه فقط شخصیت های قابل بازی ازشون عکس امده با حسن و پسرش و اون سیاه پوسته که میخواد معمور FBI رو بکشه و با اون کسی که برای دزدی به مغازه حسن امده و اون شخصی که دختره با گولدون میزنه تو سرش وقت ... :biggrin1: .

تا الان فقط همین به صورت کلی پخش شده .

اون شخصی که گلدون میخوره تو سرش کیه؟؟ یک عکس ازش میدید ? :d و همچنین پسر حسن !
راستی اون زنه که عکسش خیلی وقت پیش اومده بود بیرون!!!در حال گریه کردن بود و لباس سیاه پوشیده و تفنگ دستشه!! اون کیه؟؟

اون شخصی که گلدون میخوره تو سرش کیه؟؟ یک عکس ازش میدید ? :d و همچنین پسر حسن !
راستی اون زنه که عکسش خیلی وقت پیش اومده بود بیرون!!!در حال گریه کردن بود و لباس سیاه پوشیده و تفنگ دستشه!! اون کیه؟؟
فکر کنم منظور شما همون زنست که بارون داره میاد و صورتش خیس شده (گریه نمیکنه) :biggrin1:

این عکس حسن.
heavy_rain_holdup.jpg

پسر حسن رو هرچی گشتم یک شات هام ازش نبود .

اون رو هم من دقیقا نمیدونم اما فکر کن اون طرف که در حال ... بود زد حال میخوره از دختره و گلدون میخوره تو سرش رو میگی .
Heavy-Rain-Pimp-Slap.jpg

آها این منظورت بود !!این جونور رو میشناسم!!!
نه بابا اون یارو گریه میکرد اینم عکسش :

images

اینم آدرس عکس بزرگش :

http://www.videogamenews.com/Portals/0/Nutman/heavy-rain-20060607010131943.jpg

عزیز این مدیسن (Madison Paige)خودمونه که:biggrin1::cheesygri

شخصیت .... این بازی همینه دیگه که بازی رو یه جورای کرده بالای 18 سال .
biggrin1.gif

این خبرنگاره فضول هستش این وسط .;) فکر کردم یا این بابا رو میگی یا اون یکی بابای پسر بچه که اونم گم شده هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or