Heavy Rain: The Origami Killer

heavyrainbox-456x540.jpg

به شخصه قشنگ ترين Boxshot زندگيمه. واقعا به خاطر زيبايي Boxshot بازي بايد يه چندتايي Heavy Rain بگيرم.
Collector Edition بازي هم كه كلا تركوند. همونطور كه پيش بيني مي كردم زياد گنده نيست و چيز Solid خاصي نداره . DLC اول بازي كه همون دمويه E3 سال پيش هست طبق پيش بينيهايي كه مي كردم تو اين Pack هست.
يك تم غول آسا هم براي بازي گذاشتن كف مي كنيد.
كلا بادالامنتي تك ترك هم كه بده بيرون بايد بارها گوش كرد چه برسه كه آهنگسازي بازي رو بر عهده داشته باشد كه تويه Collector وجود داره.

كمتر از يك ماه ديگه تا عظيم ترين باران تاريخ......

heavyrainbox-456x540.jpg

به شخصه قشنگ ترين Boxshot زندگيمه. واقعا به خاطر زيبايي Boxshot بازي بايد يه چندتايي Heavy Rain بگيرم.
Collector Edition بازي هم كه كلا تركوند. همونطور كه پيش بيني مي كردم زياد گنده نيست و چيز Solid خاصي نداره . DLC اول بازي كه همون دمويه E3 سال پيش هست طبق پيش بينيهايي كه مي كردم تو اين Pack هست.
كلا بادالامنتي تك ترك هم كه بده بيرون بايد بارها گوش كرد چه برسه كه آهنگسازي بازي رو بر عهده داشته باشد كه تويه Collector وجود داره.

نسخه ی Collector Edition بازی واقعا نا امید کنندس و نباید اس ce رو روش گذاشت میتونست کل پک های نسخه ی اروپایی رو اینطوری بده بیرون و به بهانه ی ce بودن از ملت پول اضافه نگیره

heavyrainbox-456x540.jpg

خییییییییییییییییلی قشنگه!:love:
همون اول که آدم می بیندش چند ثانیه خشکش می زنه! :eek: خود باکس شاتش ته حس افسردگیه.

نگفتن قیمتش چنده؟؟؟فقط حیف یکم دیر تر میاد!!!من اگر شد میگیرم اینو!!!
تمش هم میدونم چیز خفنی میشه احتمالا همین شکل کاغذی روس صفحه هست و همین طور بارون میاد!!خیلی قشنگ میشه! :d
فقط زودتر سایت ها بیارند برای فروش خیال ما رو راحت کنند :d

امیر ( منظورم با Akiba ـه اسمتو درست گفتم ؟ ) حالا فرض کن که صدای بارون با یه زیر صدای ترسناک هم پخش بشه
آره درست گفتی!(البته درست ترش امیر حسینه! :d ) واقعا قشنگ میشه!
طبق توصیه ی کیوان از این سایتا نخریم بهتره!!(شاید بازی نرسه! )تو ایران جایی این نسخه ها رو میاره ؟ برای این میپرسم که بعدا در به در دنبالش نگردم! :d

آخرین ویرایش:
امیر ( منظورم با Akiba ـه :دی اسمتو درست گفتم ؟ :دی ) حالا فرض کن که صدای بارون با یه زیر صدای ترسناک هم پخش بشه :love:
آره درست گفتی!(البته درست ترش امیر حسینه! ) واقعا قشنگ میشه!
طبق توصیه ی کیوان از این سایتا نخریم بهتره!!(شاید بازی نرسه! )تو ایران جایی این نسخه ها رو میاره ؟ برای این میپرسم که بعدا در به در دنبالش نگردم!
چه جالب !!! هم اسمیم :دی
من هم تو همین موندم !!! باید چند نفر دور هم جمع شیم به یه فروشگاه بگیم بیاره :دی
( چه نظری دادم :دی )

آخرین ویرایش:
اگه ميشه يه ذره در مورد اينكه قيمت پك چند هست و محتواي كامل ان براي من توضيح بديد و بگيد اين پك مخصوص ريجن 1 هست يا نه همه ريجن ها شكلشون يكي هست؟؟
عجب قشنگه حال ميكنم سياه سياه ايول

نسخه ی Collector Edition بازی واقعا نا امید کنندس و نباید اس ce رو روش گذاشت میتونست کل پک های نسخه ی اروپایی رو اینطوری بده بیرون و به بهانه ی ce بودن از ملت پول اضافه نگیره

برادر من كجاي دنياي نسخه معمولي بازي رو با اين پك و تجهيزات عرضه مي كنند؟

اتفاقا فوق العاده پك توپي هست چون اين بازي چيزي آنچناني براي Content داشتن نداره و مثل Halo يا Gears of War دمو تشكيلات توش نيست. همون DLC و موسيقي و تم فوق العاده از سرمون زيادم هست. قيمت هم پيش بيني ميشه زياد تفاوت آنچناني نداشته باشه .(به خاطر محتوا).

heavyrainbox-456x540.jpg

خداست پکش بیاد بگیرم حالش رو ببریم یکی از بازی های که من خیلی وقته منتظرش هستم و حتی سر عالی بودنش شرط ببندم که واقعا تکه بازیش بعد از FOX HUNT و FH و الان هم HR من تو این سبک خیلی حال کردم با این بازی ها یه جواری فقط عشق است این سبک بازی .:love::love::love:

اتفاقا فوق العاده پك توپي هست چون اين بازي چيزي آنچناني براي Content داشتن نداره و مثل Halo يا Gears of War دمو تشكيلات توش نيست. همون DLC و موسيقي و تم فوق العاده از سرمون زيادم هست. قيمت هم پيش بيني ميشه زياد تفاوت آنچناني نداشته باشه .(به خاطر محتوا).

blazblue:ct اومد نسخه ی limited edition همراه با 2تا دیک ساوند ترک و یه بلوری با همون قیمت نسخه ی معمولی یا یه مثال امروزی تر همین الان ea داره bf:bad company 2 رو نسخه ی limited رو با کانتنت های in game زیادی با قیمت معمولی عرضه میکنی .
این ها میتونستن قاب رو استیل بوک بگیرن و یه dvd از پشت صحنه ی بازی توش بزارن که خیلی جالب میشد.
ولی در هر حال مشکلی نیست

احتمالا فروشنده ها به خاطر اسمش(Collector Edition) یک تفاوت قشنگی تو قیمتش لحاظ میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or