جون من این اونه؟ :d زمین تا آسمون با هم فرق دارن که!!! حالا چرا اینجا گریه میکنه؟ :d
واقعا عالیه.یعنی حرکات با واقعیت مو نمیزنه.دستت درد نکنه!!!واقعا برام جالب بود!!!
الان خیلی بهتر شده قبلا یک جوری بود! :d
راستی دوستان از الان انتخاب کردید که می خواید با کی بازی رو شروع کنید؟؟
من با اون مرده که پسرش رو میدزدن(مهندس بود طراح بود چی بود؟!؟ ) بازی میکنم باهاش بیشتر حال میکنم :d
فقط نمیدونم چرا اسماشون رو یادم میره!!! اگر میشه اسم 4 تاشون رو یک بار دیگه بگید من بشینم حفظ کنم :d
:cheesygri
كاراگاه پير)-نيثان(معمار و پدر).دوست عزیز شما استاد مایی و جسارته ولی فکر کنم اشتباه تایپی بوده اون یارو آرشیتکته اسمش ایثان هست.:blushing:4- نام شخصيت هاي بازي به اين ترتيب هست: مديسون(شخصيت زن بازي)-نورمن(پليس FBI)-اسكاتكاراگاه پير)-نيثان(معمار و پدر).
.
دوست عزیز شما استاد مایی و جسارته ولی فکر کنم اشتباه تایپی بوده اون یارو آرشیتکته اسمش ایثان هست.:blushing:

دوست عزیز مگه الکیه که بخواد تجدید نظر کنه...!!!اگر نشه بازی رو با شخصیت دلخواه شروع کرد که اصلا حال نمیده !امیدوارم QD در این مورد تجدیده نظر کنه
قربونت برم مگه بازی فایتینگه که شخصیت انتخاب کنی بری تو بازی !!؟؟اگر نشه بازی رو با شخصیت دلخواه شروع کرد که اصلا حال نمیده !امیدوارم QD در این مورد تجدیده نظر کنه