Heavy Rain: The Origami Killer

بعد از مدتها همینطوری بازی رو داخل دستگاه گذاشتم و تریلری که داخل دیسک بازی هست رو دیدم دوباره اعصابم ریخت بهم.واقعا عجب بازی بود.

آره واقعا منم همیشه وقتی میرم سمتش یه حسی بهم دست میده که هیچ بازی این حس زیبا رو نداشت ، heavy rain فراتر از یک بازی بود....

پس از مدتی بالاخره PS3 خریدم و این بازی رو رفتم خدایی میخواستم گریه کنم به خاطر داستان فوق العاده بازی ، گیم پلی جذاب اصلا دیونه کرده این بازی منو واقعا این بازی آدم رو مجذوب خودش میکنه ، سازنده های بازی خسته نباشن. با یه تغییر کوچیک تو روال بازی داستان کلی عوض میشه مخ آدم هنگ میکنه از این همه خلاقیت دمشون گرم.
---------------------------
دوستان بازی چند تا پایان مختلف داره ؟ من دو تا شو دیدم :
یه دفعه Ethan رو پلیس ها با تیر زدن ولی پسرم رو نجات دادم
یه دفعه که از همه به نظرم قشنگ تر بود همه زنده موندن Ethan , Madison , Jayden و پسرمون زنده موندش و Scott فوت کرد با این پایان کلی حال کردم. همه خلاصه به مراد دلشون و جایی که لیاقتشو داشتن رسیدن .

دوستان من تو مرحله پارکینگ هستم که یه یارو داره زیر ماشین یه چیزیو سفتش می کنه.
نمی دونم چی کار کنم هر کاری و هر جایی می رم هیچی نمیده که اجرا کنم یارو هم از زیر ماشین در نمی یاد حرف بزنه!(هر چی می چرخم 30 دقیقه این ور اون ور رفتم حرف نمی زنه!)بازی ایراد داره؟
یه کارتم تو دستمه؟!
باید چی کارش بکنم؟

آخرین ویرایش:
نمی دونم چی کار کنم هر کاری و هر جایی می رم هیچی نمیده که اجرا کنم یارو هم از زیر ماشین در نمی یاد حرف بزنه!
یه کارتم تو دستمه؟!
باید چی کارش بکنم؟

برو با یارو حرف بزن بعد از زیر ماشین میاد بیرون,کارت رو ازت میگیره و ....(دفعه اول که ضربدر رو بزنی اتان میگه Excuse Me دفعه دوم یارو از زیر ماشین میاد بیرون)

نمی دونم چی کار کنم هر کاری و هر جایی می رم هیچی نمیده که اجرا کنم یارو هم از زیر ماشین در نمی یاد حرف بزنه!
یه کارتم تو دستمه؟!
باید چی کارش بکنم؟
اول که میری باهاش صحبت می کنی
می یاد بیرونو یه کلید بهت می ده
بعدش ته پارکینگ یه اسانسور هست میری اونجا یه دکمه میزنی میره چند طبقه بالا که یه پارکینگه توش چند تا ماشینه
بعدش دزد گیر ماشین رو می زنی یه دونه از ماشینا چراغش چشمک می زنه میری سواش میشی

بچه ها میدونم دیر اومدم اما یه سوال پیش اومده برام :-s:d

همون اول بازی که اسکات میره پیش اون زن برای بازجویی این زن همونی نیست که تو تریلر اولی که اومده بود دیدیم که برای تست بازیگری رفته بود بنظر من شبیه همونه :دی

دوستان بازی..
قسمت سانسور شده ای هم داره؟
اگر آره از کجا میشه فهمید؟
بعد نسخه های ایران این طورین یا کامل هستن!؟
از کجا میشه فهمید؟!
فدای همگی.

دوستان بازی..
از کجا میشه فهمید؟!
فدای همگی.
چی میگی!؟ مگه میشه بازیهای PS3 رو ادیت کرد که مال ایران سانسور شده باشه!؟اگر هم فقط دنبال این موضوع هستی این بازی راضیت نمیکنه از داستانش لذت ببر باو!:دی

دوستان بازی..
از کجا میشه فهمید؟!
فدای همگی.

تا اونجایی که آمار دارم تمام ریجن ها بدون دست خوردگی هستن ... یک مدت شایعه بود که ریجن ۲ بدون سانسور هست و مال امریکا سانسور شده ... ولی کلا یکی بود ...

انتظار داشتی چی ببینی تو بازی که ندیدی ؟ :d

از بازی لذت ببر ... جزو معدود بازی های این نسل هست که سبکش فرق میکنه ...

تا اونجایی که آمار دارم تمام ریجن ها بدون دست خوردگی هستن ... یک مدت شایعه بود که ریجن ۲ بدون سانسور هست و مال امریکا سانسور شده ... ولی کلا یکی بود ...

انتظار داشتی چی ببینی تو بازی که ندیدی ؟

از بازی لذت ببر ... جزو معدود بازی های این نسل هست که سبکش فرق میکنه ...
والا تو کف خود بازی موندیم دیدن بقیه چیزا پیشکش...(فعلا حاج آقا از زیر ماشین بیرون نمی یاد بله رو نمیگه)رونما می خواد)!.!
گفتم اونجا کار نکرد که!!!
کلا خوندم صفحات رو پرسیدم.
.
مرسی.
چی میگی!؟ مگه میشه بازیهای PS3 رو ادیت کرد که مال ایران سانسور شده باشه!؟اگر هم فقط دنبال این موضوع هستی این بازی راضیت نمیکنه از داستانش لذت ببر باو!
چرا این قدر ما رو به بازی گرفتن همه.(همچین میگید راضی نمی کنه انگاری +41 هستش بازی)
ما والا اگه دنبال این موضوع باشیم.
هی گفتن داره نداره داره نداره منم پرسیدم بازیشم که کار نکرد خدا رو شکر خودمون بریم جلو ببینیم درست درمون داستانش رو.
حالا دنبال این موضوعم باشیم دوستان ریا می کنن 7 تا کوچه بالا 9 تا کوچه پایین خبر دار بشن...:laughing::laughing:(الکی)!

آخرین ویرایش:
والا تو کف خود بازی موندیم دیدن بقیه چیزا پیشکش...(فعلا حاج آقا از زیر ماشین بیرون نمی یاد بله رو نمیگه)رونما می خواد)!.!
گفتم اونجا کار نکرد که!!!
کلا خوندم صفحات رو پرسیدم.
.
مرسی.

اگه بازم سوال داری ... اینجا رو بخون :
SCEA has confirmed that Heavy Rain won’t be getting censored in the US, Europe or any other territories the firm has an office.
http://www.vg247.com/2010/01/12/heavy-rain-wont-get-censored-confirms-scea/

من از PS Store یه DLC بود خریدمش، اصلا خوب نبود به نظر من.. خیلی مسخره بود.. یه داستان خیلی کوتاه که مدیسون دنبال یه قاتل زنجیری دیگه هستش.. خیلی خیلی کوتاه.. اصلا جذاب نیست و اصلا پیشنهاد نمی کنم که خریده و دانلود بشه..
........
راستی یادم رفت بگم یه دموی Heavy Rain Move Edition هم هست که رایگانه و فکر کنم حجمش 2GB و خورده ای هستش.. هنوز خودم دانلودش نکردم ولی همونطور که از اسمش معلوم هست قسمتی از بازی رو آماده کردن که با Move می تونی بازیش کنی.. باید خیلی جالب باشه به نظر من.. >:)

من این dlcرو خریدم ولی تو قسمت game data utility ذخیره شد چجوری بازیش کنم ریجن بازیم با اکانتم یکیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or