بعد از مدتها همینطوری بازی رو داخل دستگاه گذاشتم و تریلری که داخل دیسک بازی هست رو دیدم دوباره اعصابم ریخت بهم.واقعا عجب بازی بود.
دوستان بازی چند تا پایان مختلف داره ؟ من دو تا شو دیدم :
دوستان من تو مرحله پارکینگ هستم که یه یارو داره زیر ماشین یه چیزیو سفتش می کنه.
نمی دونم چی کار کنم هر کاری و هر جایی می رم هیچی نمیده که اجرا کنم یارو هم از زیر ماشین در نمی یاد حرف بزنه!
یه کارتم تو دستمه؟!
باید چی کارش بکنم؟
اول که میری باهاش صحبت می کنیدوستان من تو مرحله پارکینگ هستم که یه یارو داره زیر ماشین یه چیزیو سفتش می کنه.
نمی دونم چی کار کنم هر کاری و هر جایی می رم هیچی نمیده که اجرا کنم یارو هم از زیر ماشین در نمی یاد حرف بزنه!
یه کارتم تو دستمه؟!
باید چی کارش بکنم؟
چی میگی!؟ مگه میشه بازیهای PS3 رو ادیت کرد که مال ایران سانسور شده باشه!؟اگر هم فقط دنبال این موضوع هستی این بازی راضیت نمیکنه از داستانش لذت ببر باو!دوستان بازی..
قسمت سانسور شده ای هم داره؟
اگر آره از کجا میشه فهمید؟
بعد نسخه های ایران این طورین یا کامل هستن!؟
از کجا میشه فهمید؟!
فدای همگی.
دوستان بازی..
قسمت سانسور شده ای هم داره؟
اگر آره از کجا میشه فهمید؟
بعد نسخه های ایران این طورین یا کامل هستن!؟
از کجا میشه فهمید؟!
فدای همگی.
والا تو کف خود بازی موندیم دیدن بقیه چیزا پیشکش...(فعلا حاج آقا از زیر ماشین بیرون نمی یاد بله رو نمیگه)رونما می خواد)!.!تا اونجایی که آمار دارم تمام ریجن ها بدون دست خوردگی هستن ... یک مدت شایعه بود که ریجن ۲ بدون سانسور هست و مال امریکا سانسور شده ... ولی کلا یکی بود ...
انتظار داشتی چی ببینی تو بازی که ندیدی ؟
از بازی لذت ببر ... جزو معدود بازی های این نسل هست که سبکش فرق میکنه ...
چرا این قدر ما رو به بازی گرفتن همه.(همچین میگید راضی نمی کنه انگاری +41 هستش بازی)چی میگی!؟ مگه میشه بازیهای PS3 رو ادیت کرد که مال ایران سانسور شده باشه!؟اگر هم فقط دنبال این موضوع هستی این بازی راضیت نمیکنه از داستانش لذت ببر باو!
والا تو کف خود بازی موندیم دیدن بقیه چیزا پیشکش...(فعلا حاج آقا از زیر ماشین بیرون نمی یاد بله رو نمیگه)رونما می خواد)!.!
گفتم اونجا کار نکرد که!!!
کلا خوندم صفحات رو پرسیدم.
.
مرسی.
من از PS Store یه DLC بود خریدمش، اصلا خوب نبود به نظر من.. خیلی مسخره بود.. یه داستان خیلی کوتاه که مدیسون دنبال یه قاتل زنجیری دیگه هستش.. خیلی خیلی کوتاه.. اصلا جذاب نیست و اصلا پیشنهاد نمی کنم که خریده و دانلود بشه..
........
راستی یادم رفت بگم یه دموی Heavy Rain Move Edition هم هست که رایگانه و فکر کنم حجمش 2GB و خورده ای هستش.. هنوز خودم دانلودش نکردم ولی همونطور که از اسمش معلوم هست قسمتی از بازی رو آماده کردن که با Move می تونی بازیش کنی.. باید خیلی جالب باشه به نظر من..