Heavy Rain، Beyond و Detroit بر روی Epic Store عرضه خواهند شد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
br5_unbenanntovj43.jpg

آپدیت:
Heavy Rain, Beyond, Detroit به صورت انحصاری یک ساله در فروشگاه اپیک گمیز برای PC تایید شدند.

اپیک گیمز بودی در مراسم GDC 2019 از عناوین انحصاری جدید فروشگاه خود رونمایی خواهد کرد، که شامل عناوینی مثل Ancestors و Outer Worlds نیز هستند.
در عکس توییت منتشر شده اپیک گمیز درمورد خبر معرفی عناوین جدید خود در این مراسم عکس بازی Heavy Rain نیز به چشم میخورد. بنظر این بازی بزودی برای PC و انحصاری زمانی فروشگاه اپیک تایید خواهد شد.
دیوید کیج مدیر استدیو Quantic Dream چندی پیش در توییت خود گفته بود:"
منتظر چند خبر هیجان انگیز از Quantic Dream در GDC باشید."

گفتنی است که حقوق نام تجاری Heavy Rain در اختیار استدیو Quantic Dream هست.

منبع 1و 2

آخرین ویرایش:
مسئله همینه که این پیشنهاد های وسوسه انگیز به زودی به بازیای اصلی میرسن و خوب سونیم که وسوسه میشه و ...
ببین اتفاقا دقیقا دارم اون لحظه رو میبینم که سونی TLOU II رو PC تایید کرده و شاون لیدن یدونه از اون توییت های اسپنسری زده :D
به هرحال خبر بدی نبود برای من حداقل 5 میل باید میدادم برای PS5 که میذارم رو پول PC بستن:D
البته از قبل هم میشد این جور چیزیو پیش بینی کرد به ویژه سر احتمال عرضه DS رو PC که احتمالا اونم انحصاری زمانی باشه!
فعلا باید منتظر واکنش سونی باشیم و ببینیم برنامشون برای آینده چیه! مسئله اینه که اون بازیا که میگی همچین ارزون پای اپیک آب نمی‌خورند! مثل این ۴ تا

• Like
Reactions: mahdi-ps4
کسی نمیخواد بگه بازی های داوود قفس از همون اول مسخره و به درد نخور بودن و بود و نبودنشون فرقی نمیکنه؟ چون قاعدتا تا الان یکی باید این جمله رو میگفت:D

جدا از تمامی اینا، Heavy Rain که عالی بود و خیلی حال کردم باهاش. Detroit هم فکر نمیکردم در حد HR باهاش حال کنم که سورپرایزم کرد. فقط Beyond رو بازی نکردم و میگن انتخاب های بی تاثیر و بیخودی داره و به اندازه اون 2تا قوی نیست.
من خودم شخصا با بیاند بیشتر از اون دوتای دیگه حال کردم ! ارتباط خیلی بیشتر با داستان و شخصیت اصلی گرفتم و از تجربه داشتن قدرت ماوراءالطبیعه اش خیلی خوشم اومد!

یعنی چی سونی بازیاشون رو داد به خودشون ,بیش از ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه رو بده بره بدون هیچ سهمی ؟؟؟ مگه خیریه است ؟؟؟ یعنی الان به قول تو قرار نیست هیچ سودی از عرضه بازی روی اپیک ببره؟؟؟
وقتی کوانتیک دریم بعنوان یه ترد پارتی میاد با سونی برای ساخت یه بازی همکاری میکنه، اینطور نیست که استودیو صرفا بازی رو بسازه و همه هزینه ها رو ناشر تامین کنه! تو هزینه ساخت بازی مشترک میشن!

ی زمانی کمپین میزدن که چرا بازیا برای PC عرضه نمیشه ، الان دعواس که روی کدوم استور عرضه کنن انحصاری کنسولی رو :D

تو این ۳ سال گذشته کلا جریان ۱۸۰ درجه تغیر کرد.

فعلا اون جبهه دیگه که میگفتن بازیای دیوید CGI محض هستن و اصلا گیم نیستن ( مثل خود جنابعالی ) بعد این خبر از کیفیت بازیای کیج سورپرایز شدن و به عنوان گیم قبولش کردن خداروشکر :D

سونی فنا تکلیفشون از همون اول با بازیای کیج مشخص بود ، بین خودتون دنبال حزب باد بگردین لطفا.
اگر یه پست از من بیاری که همچین چیزی گفته باشم (دقیقا همون جمله قرمز رنگ بولد شده)، به عنوان جایزه یه شکلات بهت میدم. اما چون نمیتونی پیدا کنی و حرفت در واقع یه حرف مفت و بی ارزش و فاقد اعتبار و برخواسته از احساسات توأم با اشک هایی هست که در قبال این خبر ریختی، پس از شکلات هم خبری نیست:D راستی میتونی پست های منو توی تاپیک امتیازات بازی های PS4 هم ببینی و بهشون سلام کنی:D

آره خوب طبیعیه همه سونی فن ها تکلیفشون با آشغال های به درد نخور و مسخره داوود قفس معلوم بوده و کسی براش مهم نیست (پتو را محکم تر به دور خود میپیچد).

همین یک ماه پیش تو تایپک استیم بازی گفتم اپیک قدمشو خوب برداشته و بشدت برای استیم مشکل ساز میشه در اینده و یک حریف قدرتمند میشه یک سری اومدن تحقیر کردن، تو چرت میگی ، اپیک هیچی در برابر استیم نیست، تو مزخرف میگی و حرفمم خنده دار و اینا میگفتن!!! من میگم کجا حرف من مزخرف بود!!! بیای اینجا و تحویل بگیرید!!!! اصلا اگر این اپیک الان نبود بازی های سونی رو PC میومدند؟ چند تا از برترین انحصاری پلی استیشن بصورت یک سال انحصاری زمانی رو استور اپیک هستند! اینا همش بخاطر اپیک هست و بخاطر وضعیت مالی فوق العاده زیادش اینجا رقبات شدیدی شده همش هم به نفع PC جماعت هست و الی غیر!

وقتی کوانتیک دریم بعنوان یه ترد پارتی میاد با سونی برای ساخت یه بازی همکاری میکنه، اینطور نیست که استودیو صرفا بازی رو بسازه و همه هزینه ها رو ناشر تامین کنه! تو هزینه ساخت بازی مشترک میشن!
به هر حال اینکه فکر کنیم سونی تمام حقوقش رو این بازی ها بخشیده در راه خدا برای من قابل باور نیست ، حتی سونی که با پانتر هاش خیلی مهربونه رفتار می‌کنه!

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
واقعا؟ دوتاشونو ک بازی کردم ولی دیترویت هم قراره بیاد؟ =P~:D دمش گرم داود قفس خیلی حال کردم
بازی های هوی رین و بیاند ریمستری چیزی میشن یا همون نسخه ps4 پورت میشه؟ البته همینم ریمستر بود:D

PC گیمینگ متعلق به هیچ کسی نیست! سونی چرا بی مهابا دست از این سود عظیم برداره؟ مثلا نمیتونه هم زمان از کنسول و PC گیمینگ سود ببرده؟ من معتقدم از نظر بخش سود نرم افزاری اکثر بازی های سونی رو کامپیوتر بیان اونقدر میفروشند که جیگرشون حال بیاد چون اکثر قوی ترین عناوین صنعت گیم هستند. واقعا اپیک داره حرکت های میزنه که تو تاریخ صنعت گیم سابقه نداشته:D البته یکبار با گرز قبلا طوفان به پا کرده بود یک بار هم با بتل رویال:D هیچی از اپیک بعید نیست فردا اگر بازی های نینتندا و زلدا هم اومدن نباید متعجب بود! لامصب خیلی سود هنگفتی کرده از بخش بتل رویالش فقط از بخش موبایلش روزانه چند میلیارد دلار سود میکنه چه برسه به بخش کنسول و PC

اگر یه پست از من بیاری که همچین چیزی گفته باشم (دقیقا همون جمله قرمز رنگ بولد شده)، به عنوان جایزه یه شکلات بهت میدم. اما چون نمیتونی پیدا کنی و حرفت در واقع یه حرف مفت و بی ارزش و فاقد اعتبار و برخواسته از احساسات توأم با اشک هایی هست که در قبال این خبر ریختی، پس از شکلات هم خبری نیست:D راستی میتونی پست های منو توی تاپیک امتیازات بازی های PS4 هم ببینی و بهشون سلام کنی:D

آره خوب طبیعیه همه سونی فن ها تکلیفشون با آشغال های به درد نخور و مسخره داوود قفس معلوم بوده و کسی براش مهم نیست (پتو را محکم تر به دور خود میپیچد).
یواش قوربون شکل ماهت :D اینجوری یهو امپر میچسبونی دم عیدی اب روغن قاطی میکنی داستان میشه باز :D
تیپیکال سونی فنی نیستم که بخوام سر بازیای کیج با بقیه بحث کنم ، این که بقیه چی میگفتن و الان چی میگن کاملا مشخصه ، نیازی به رو کردن بوکمارک و این دست خز بازیا نیست.

پیشنهادم اینه اون شکلاتم همراه با یکم چای سبز میل کنی بلکه اینجوری وارد beast mode نشی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or