Halo: The Master Chief Collection در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
halo-3-580x334.jpg

Brad Sams یکی از اینسایدر های برند XOBX خبر از انتشار Halo: The Master Chief Collection بر روی پلتفرم PC داده چند دقیقه قبل هم اکانت رسمی Xbox خبر از حضور این کالکشن در Inside Xbox بعدی داد که گمانی زنی ها برای انتشار این کالکشن بر روی PC رو به بالاترین حد خودش میرسونه

screenshot-twitter.com-2019.03.06-22-08-24.png

Halo: The Master Chief Collection PC reportedly 'close to release'

آخرین ویرایش:
فرقی می کنه آیا؟ این سیستم استریمینگشون اگه به اندازه کافی خوب باشه صرفا کافیه یه کنسول 150/200 دلاری بدن با 6 ماه گیم پس و چند تا اسکین فورتنایت و ... عملا بازار 8 تا 14 سال رو دستشون می گیرن:D
فرق میکنه!:D سیستم استریمینگ با تمام خوبی هاش مطمعنا محدودیت هایی هم داره و احساس میکنم خیلی فراگیر نشه از طرفی خود همین استریمینگ هم نیاز داشتن کنسول مجزا رو بشدت میاره پایین. الان بحث اینه که وقتی همه چیز برای pc هم میاد چرا یکی باید بره xbox بخره. تنها مزیتی که میتونه xbox داشته باشه سرویس هایی مثل گلد و گیم پس هست و دراینده شاید امکانات بیشتر که تنها برای کاربرای کنسول xbox فراهم کنند ( حالا جدا از احتمالا قیمت بصرفه تر کنسول نسبت به pc برای اجرای بازی ها با کیفیت بالا ) وگرنه اگه عملا بین کنسول و pc فرقی نذارن منطق داشتن کنسول برای مایکروسافت چی میتونه باشه؟!

• Like
Reactions: saphire
بازار pc و کنسول فرق دارن. اگه همه می تونستن PC خوب داشته باشن دیگه کسی بازی TP روی کنسول نمی خرید + اینکه خیلی ها هم کلا با ماهیت کنسول بیشتر راحتن. مایکروسافت الکی یه پلتفورمشو ول کرده بود به امان خدا حالا تازه داره یه حرکتای خوبی میزنه. البته به شخصه سیاست اینکه بازی رو استیم هم میاد رو متوجه نشدم. احتملا فعلا تا یکپارچگی استور ویندوز و xbox خواستن هایپ خوبی واس PC بازا دورو ور بازیهاشون ایجاد کنن که وقتی استور Ok شد مخاطباشون واس مثلا halo infinite سرازیر بشن. من حتی بعید نمی دونم مایکروسافت در نهایت Custom pc هایی با کیفیت سخت افزار های سرفیس واس PC gamer ها بزنه.

منطق خرید ایکس باکس برام در حال حاضر به اندازه منطق خرید یه بسته تامپون برابری میکنه !!

والا ما فن ایکس باکس بودیم نه فن حساب بانکی مدیرهای ماکروسافت و ....
ایکس باکس رو ساپورت نکنن میخوام نباشن و گل بگیرن در اون شرکت رو !!!
چه برسه اینکه خوشحال بشم از پول به جیب زدنشون!!

همین سونی هم من فقط فن کنسولشم و محصولات دیگش هیچ اهمیتی برام ندارن و مثال حتی از گوشی هاش حالم بهم میخوره ...

• Mix and Match Armor, linked to new progression system, no MTX (Reach seems to be the only one that supports mix match armor right now)
  • Uncapped FPS for each game is the plan
  • Game release date is dependent on how well the flights go
  • No 24/7 custom dedicated servers for the custom browser, this is an area of discussion though!
  • No Mod support at launch, working with the modding community, i01 team and the ED team to explore "official" modding options
  • Anti-cheat is a big focus for launch
  • Until all games are out it will be a buy one by one situation (no season pass model either)
  • Will support Windows 7 and 10, Windows 8 support is being looked at (Wonder if this means it can run on Photon?)
  • No ETA on the first flight, currently building the first audience for the flight and dev team is working on the UI/controls
  • Forge and Theater will NOT be out at launch, are both getting extra work for PC (should be around Halo 3/H4 release / potential rework of Forge?)
  • ODST Firefight is still being evaluated
  • More anti-cheat news will be talked about later
  • FoV and FPS limits will be a title by title basis
  • MCC progression will carry over from console version, no 360 progress will
  • MCC saves will NOT carry over between console and PC
  • Achievements, Forged Maps, Game Variants and stats will be sync’d
  • 343 is currently testing 144hz+ frame rates, ordered 240hz monitor to test with.
  • Wants to support a wide variety of hardware, spec details coming soon. Min specs to be determined via flighting
  • Steam/WinStore users can play together
  • Xbox crossplay is top of mind and actively being investigated right now
  • They are looking at what can be supported in regards to splitscreen/local co-op for PC users
  • They are looking into getting mix and match armor sets in for Halo 3
  • No info on pricing yet, focus is on getting the flight out as soon as possible
  • Centered Crosshairs are being investigated
  • They will talk about how terminal videos will work later
  • Still exploring options regarding play anywhere and letting Xbox owners who have a copy also enjoy it on PC
  • Aspect ratios that are supported are 21:9, 16:9, 16:10, 3:2 and 4:3
  • Reach will use the same dedicated servers for Match Making as the rest of MCC
  • No current plans to bring Halo 5 over
  • They want to get this package out to PC gamers asap but only once it's ready
  • No info on playlist, will be looking at community feedback on settings for things like bloom and Armor Lock (Vanilla, TU, CEA)
  • Halo Custom Edition Content is on their list and is being actively explored (they had map importing working to some extent last year)
  • They want to get this right so they don't upset consumers

درود بر پماد سوختگی
من خودم با pc بازی میکنم و حقیقتش نیازی ندارم که به gpu م پز بدم. هر وقت بخوام میتونم هم pc هم console از amazon بخرم بدون اینکه نیاز به کسی داشته باشم.
جنابعالی از نوب ترین کاربرهای این سایت هستی و مطمئنم اصلا دستت به دست crpg نرفته تا الان.

• Love
Reactions: Big boss_returns
من خودم با pc بازی میکنم و حقیقتش نیازی ندارم که به gpu م پز بدم. هر وقت بخوام میتونم هم pc هم console از amazon بخرم بدون اینکه نیاز به کسی داشته باشم.
جنابعالی از نوب ترین کاربرهای این سایت هستی و مطمئنم اصلا دستت به دست crpg نرفته تا الان.
شما که انقدر پول دم دستتونه ببینید آمازون شعور هم میفروشن کنار خریدای بعدیتون تهیه کنید که خیلی لازم دارید !
من اول آخرش درک نکردم چرا یه عده دارن به این خبر میتوپن ! این که همه بتونن یه عنوان رو تجربه کنن کجاش بده نمیدونم !

• Like
Reactions: VahiD VFSDF
بحث فلسفه کنسول با PC زمین تا آسمون فرق داره. خرید PC گیمینگ خارج از ایران هم به صرفه نیست و کنسول ها بخاطر بصرفه بودن مورد توجه هستن که برای رقابت مایکروسافت و سونی وجود عنوان انحصاری کاملا طبیعیه ضمنا ویندوز هم برای مایکروسافته و عنوان های خودشو ریلیز میکنه برای پلتفرم خودش‌ ! عملا تفاوتی روی پلتفرم ها (xbox , pc) نیست و فلسفه خرید کنسول رو با این بحث قاطی نکنید بهتره به نظرم !
ضمنا چیز جالبی که اینجا دیدم کسایی که توپیدن فن های سونی بودن نه مایکروسافت ! که معلومه ناشی از چیه

شما که انقدر پول دم دستتونه ببینید آمازون شعور هم میفروشن کنار خریدای بعدیتون تهیه کنید که خیلی لازم دارید !
من اول آخرش درک نکردم چرا یه عده دارن به این خبر میتوپن ! این که همه بتونن یه عنوان رو تجربه کنن کجاش بده نمیدونم !
شما کلا قضیه رو اشتباه فهمیدی و مشخصه که اصلا خبر نداری چی شده کسی با خریدن pc یا امدن mcc رو pc مشکلی نداره من خودم بشخصه یه pc معمولی دارم هرچی که بتونم روش بازی میکنم و هرچی رو هم که نتونم میرم رو کنسول میخرم و تعصب افراطی ندارم ولی این دوست ما که خودش pc master race میدونه یه pc گیمر کاملا افراطیه همیشه میاد کنسول ها رو ترول میکنه میگه سونی بده و ما ازش هیچی ندیدیم.........(قبل اینکه مایکروسافت بازیاش واسه pc بده هم مایکروسافت ترول میکرد) اصلا این حرف چه معنی داره این اقا اگه واقعا دلش میخواست انحصاری بازی کنه کنسول میگرفت نه اینکه بیاد بگه pc.pc.pc.pc باشه فهمیدیم pc داری خب که چی؟ بعدشم به من یه پ.خ بسیار زشت داده و من بهم گفته گدا که گزارشش دادم
شما هم بهتره قبل اینکه الکی پست بدی بدونی قضیه چی بوده و بهتره واسه این اقا شعور بخری............

شما کلا قضیه رو اشتباه فهمیدی و مشخصه که اصلا خبر نداری چی شده کسی با خریدن pc یا امدن mcc رو pc مشکلی نداره من خودم بشخصه یه pc معمولی دارم هرچی که بتونم روش بازی میکنم و هرچی رو هم که نتونم میرم رو کنسول میخرم و تعصب افراطی ندارم ولی این دوست ما که خودش pc master race میدونه یه pc گیمر کاملا افراطیه همیشه میاد کنسول ها رو ترول میکنه میگه سونی بده و ما ازش هیچی ندیدیم.........(قبل اینکه مایکروسافت بازیاش واسه pc بده هم مایکروسافت ترول میکرد) اصلا این حرف چه معنی داره این اقا اگه واقعا دلش میخواست انحصاری بازی کنه کنسول میگرفت نه اینکه بیاد بگه pc.pc.pc.pc باشه فهمیدیم pc داری خب که چی؟ بعدشم به من یه پ.خ بسیار زشت داده و من بهم گفته گدا که گزارشش دادم
شما هم بهتره قبل اینکه الکی پست بدی بدونی قضیه چی بوده و بهتره واسه این اقا شعور بخری............
من چیزی که دیدم رو جواب دادم اگر کسی با لفظ بدی حرف بزنه دلیل نمیشه جواب اینجوری به شخص مقابل داده بشه و به به بگیم ! ادامه دادن همین بحثاس که کنسول وار قشنگ ایجاد میکنه ! بحث ترول کردن رو هیچ وقت درک نکردم چه وقتی که تو لست گیمرز ادمین بودم چه تو فروم بازیرایانه چه اینجا که الان فعالیت میکنم ! :|

• Like
Reactions: VahiD VFSDF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or