این Halo.Reach.XBOX360.Read.NFO-ZHONGGUO همین نسخه مخصوص jtag هاست؟
در این مدت خواب تشریف داشتید؟این همه تریلر از بازی اومده و اگر یه مقایسه کنیم کلا گرافیک بازی دگرگون شده اینو من نمیگم اکثر سایتای بزرگ میگنولی گرافیکش اونقدرها که تعریفش رو میکردند نسبت به شماره ی 3 تغییری نکرده...
ولی گرافیکش اونقدرها که تعریفش رو میکردند نسبت به شماره ی 3 تغییری نکرده...
اره دیشب هم یکمی بارون اومد.......ولی گرافیکش اونقدرها که تعریفش رو میکردند نسبت به شماره ی 3 تغییری نکرده...
البته این پست شما کاملا به دلیل همون چند کلمه ی اول پستتون هست که Bold کردمشون ! دیگه بعد این همه بحث سر استایل گرافیکی هیلو و نوع خاص طراحی کرکتر ها و دشمن ها که عامل اصلی محبوبیت بی نظیرش هستن واقعا واسه من عجیبه که باز هم دشمنای هیلو به فیلم های تخیلی کمدی تشبیه بشن !سلام ...
روی jtag بازی کردم من با سری halo اصلا مشکل دارم این هم مثل بقیه کلا گرافیکش کارتونی هست دشمن هاشم که بیشتر شبیه فیلم های علمی تخیلی کمدی! هستن اما خوبیش اینه که در این نسخه صحنه های اکشن بیشتری نسبت به نسخه های قبل کار کردن که بازی را قابل تحمل تر میکنه . بیشتر روی مناظر دوردست کار شده که اونم طراحی های 2 بعدی بنظر میان ولی از نزدیک فرق زیادی نسبت قدیم نمیبینم جز اینکه شلوغتر شده بازی. این قضیه تیر اندازی به اشخاصی که داخل دمو دارن صحبت میکنن هم کلا سوژه است فقط خون میپاشه ازشون صداشون هم در نمیاد برای خودشون صحبت میکنن.
وقتی کسی نمی تونه از هیچ جای بازی ایراد بگیره مجبوره بزنه به صحرای کربلا و گیر بده به کات سین و این صحبتا ... البته نکته ی جالب اینه یه سری از ایراد هارو فقط دوستان میتونن ببینن و متاسفانه نویسنده های IGN و GameSpot و ... که کلی Hands-on در مورد کمپین بازی نوشتن کور تشریف دارن !! ایراد قابل توجهیه البته اینی که ذکر شد !! اون 2 میلیونی که بازی رو pre order کردن همچین چیزی رو بفهمن Pre Order ـشون رو باطل می کنن ... : (ببینم این نکته زیر...الان خیلی نکته مثبتیه و عامل محبوبیت Haloـــه...؟!
ای دست این رضا بشکنه (خدا نکنه)میگم HALO رو نده به همه کس:dسلام ...
روی jtag بازی کردم من با سری halo اصلا مشکل دارم این هم مثل بقیه کلا گرافیکش کارتونی هست دشمن هاشم که بیشتر شبیه فیلم های علمی تخیلی کمدی! هستن اما خوبیش اینه که در این نسخه صحنه های اکشن بیشتری نسبت به نسخه های قبل کار کردن که بازی را قابل تحمل تر میکنه . بیشتر روی مناظر دوردست کار شده که اونم طراحی های 2 بعدی بنظر میان ولی از نزدیک فرق زیادی نسبت قدیم نمیبینم جز اینکه شلوغتر شده بازی. این قضیه تیر اندازی به اشخاصی که داخل دمو دارن صحبت میکنن هم کلا سوژه است فقط خون میپاشه ازشون صداشون هم در نمیاد برای خودشون صحبت میکنن.