Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
سلام!
دمت گرم امین :دی خیلی تریلر جالب و تاثیرگذاری بود، آهنگ گذاری اش هم محشر بود. کلا هیچ بازیی نمی تونه از نظر تریلر به Live Action های Halo نزدیک بشه. ایشالا بزودی یه دونه اکشن هم بدن بیرون :دی

سلام
من عضو جدیدم گفتم اولین پستم رو اینجا بدم چون به این بازی ارادت خاصی دارم
کسی میدونه کجا میشه کتاب های هیلو رو (اگه اشتباه نکنم 5 رمان داره)تهیه کرد (یا دانلود)ممنون میشم

آخرین ویرایش:
ولی گرافیکش اونقدرها که تعریفش رو میکردند نسبت به شماره ی 3 تغییری نکرده...
در این مدت خواب تشریف داشتید؟این همه تریلر از بازی اومده و اگر یه مقایسه کنیم کلا گرافیک بازی دگرگون شده اینو من نمیگم اکثر سایتای بزرگ میگن
وقتی میگن تریلرا cg هستن دیگه معلومه پیشرفت کرده یا نه

آخرین ویرایش:
سلام ...
روی jtag بازی کردم من با سری halo اصلا مشکل دارم این هم مثل بقیه کلا گرافیکش کارتونی هست دشمن هاشم که بیشتر شبیه فیلم های علمی تخیلی کمدی! هستن اما خوبیش اینه که در این نسخه صحنه های اکشن بیشتری نسبت به نسخه های قبل کار کردن که بازی را قابل تحمل تر میکنه . بیشتر روی مناظر دوردست کار شده که اونم طراحی های 2 بعدی بنظر میان ولی از نزدیک فرق زیادی نسبت قدیم نمیبینم جز اینکه شلوغتر شده بازی. این قضیه تیر اندازی به اشخاصی که داخل دمو دارن صحبت میکنن هم کلا سوژه است فقط خون میپاشه ازشون صداشون هم در نمیاد برای خودشون صحبت میکنن.

سلام ...
روی jtag بازی کردم من با سری halo اصلا مشکل دارم این هم مثل بقیه کلا گرافیکش کارتونی هست دشمن هاشم که بیشتر شبیه فیلم های علمی تخیلی کمدی! هستن اما خوبیش اینه که در این نسخه صحنه های اکشن بیشتری نسبت به نسخه های قبل کار کردن که بازی را قابل تحمل تر میکنه . بیشتر روی مناظر دوردست کار شده که اونم طراحی های 2 بعدی بنظر میان ولی از نزدیک فرق زیادی نسبت قدیم نمیبینم جز اینکه شلوغتر شده بازی. این قضیه تیر اندازی به اشخاصی که داخل دمو دارن صحبت میکنن هم کلا سوژه است فقط خون میپاشه ازشون صداشون هم در نمیاد برای خودشون صحبت میکنن.
البته این پست شما کاملا به دلیل همون چند کلمه ی اول پستتون هست که Bold کردمشون ! دیگه بعد این همه بحث سر استایل گرافیکی هیلو و نوع خاص طراحی کرکتر ها و دشمن ها که عامل اصلی محبوبیت بی نظیرش هستن واقعا واسه من عجیبه که باز هم دشمنای هیلو به فیلم های تخیلی کمدی تشبیه بشن !

دیگه فکر نکنم حتی تو ایران هم که همه تو جو COD اینا هستن کسی از گرانت های هیلو انتظار جمله های فلسفی داشته باشه ! راجع به اینکه گرافیک از نزدیک فرق خاصی نکرده هم بهتره به سایت ها و مجلات معتبر استناد کنیم که همگی از پیرشفت عالی بازی نسبت به نسخه ی سوم حرف زدن ! هر چند خود من حتی تو Beta هم کاملا از گرافیک بازی غافلگیر شدم !

ببینم این نکته زیر...الان خیلی نکته مثبتیه و عامل محبوبیت Haloـــه...؟!

. این قضیه تیر اندازی به اشخاصی که داخل دمو دارن صحبت میکنن هم کلا سوژه است فقط خون میپاشه ازشون صداشون هم در نمیاد برای خودشون صحبت میکنن

ببینم این نکته زیر...الان خیلی نکته مثبتیه و عامل محبوبیت Haloـــه...؟!
وقتی کسی نمی تونه از هیچ جای بازی ایراد بگیره مجبوره بزنه به صحرای کربلا و گیر بده به کات سین و این صحبتا ... البته نکته ی جالب اینه یه سری از ایراد هارو فقط دوستان میتونن ببینن و متاسفانه نویسنده های IGN و GameSpot و ... که کلی Hands-on در مورد کمپین بازی نوشتن کور تشریف دارن !! ایراد قابل توجهیه البته اینی که ذکر شد !! اون 2 میلیونی که بازی رو pre order کردن همچین چیزی رو بفهمن Pre Order ـشون رو باطل می کنن ... : (
سر هیلو 3 دشمنای هیلو قبل از عرضه گیر داده بودن به یه نکته ی کلیدی مثل رزولوشن و گرافیک ضعیف ولی حالا سر ریچ ایراد بازی شده تیر اندازی به افراد داخل دمو !!! lol !

سلام ...
ای دست این رضا بشکنه:دی (خدا نکنه)میگم HALO رو نده به همه کس:دی:d

ولی به چیزهایش گیر دادی که ما باهاش حال میکنیم دیگه:x:x:x

برای من هیلو فقط مولتیش بدرد میخوره اون هم فقط به خاطر رنکو رو کم کنی و... وگرنه با روحیات ما سازگار نیست.درکل منتظرشیم.
البته من یکم روحیاتم خاصه شما بدل نگرید..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or