به به بسیار خوشحال شدیم-بریم بازی رو تموم کنیم-بعد همش رو برای بابک بگیمخب دوستان بازی هم Leak شد
فقط واسه کنسول های JTAG شده البت...
===============
این دوستان برند حالش رو ببرند
فقط بگو کنترل و صداگذاری چطور بود؟
دل همتون بسوزه-یک ساعت ریچ زدیم-جای همتون خالی-رفیقم که اصلا FPS بازی نمیکنه-افتاده رو بازی
واقعا عالیه
ما بازی رو تموم میکنیم-شما میتونید انتظار بکشید
پ.ن:خودم هم دلم نیست بازی کنم- شاید بزارم باقیش رو همون 20 روز دیگه-بازی رو باید توی خونه و توی کنسول خودمون بازی کنیم-لذتش بیشتره.چتری خیلی حال نمیده-هی میخواد بقل دستیت بازی کنه
ولی جدا ببینید چی بود که رفقای مارو هم زمین گیر کرد
.... سُم مُن بُک تا عرضه بازیفقط بگو کنترل و صداگذاری چطور بود؟
لعنتی این ویدئو مو به تن ادم سی میکنه(hype بدیم)ولی جدا قشنگ بودطبق سنت همیشگی، یک Live Action Trailer بسیار زیبا از Halo قبل از عرضه منتشر شد.
در این تریلر که Remember Reach نام دارد، بر خلاف تریلرهای قبلی، هیچ اکشنی مشاهده نمیشه و بسیار متفاوت تر از قبلی ها ساخته شده. تو این تریلر زندگی مردم توی Reach رو نشون میده، بدون اینکه خبر داشته باشند، همگی قرار است بمیرند (مخصوصا اون آخرش که مادره با پسرش خداحافظی میکنه و میگه زود برمیگردم، ولی نمیدونه که هیچ وقت دیگه بچش رو نمیبینه). واقعا تریلر زیبا و تاثیرگذاری است، از دستش ندید
شما فکر کن اگه فیلم رو بسازن و موفق نشه اونوقت چقدر بد میشه برای وجهه ی کل سری! برای همین ریسک نمی کنن!اخر سر هم در ارزوی دیدن یک فیلم از HALO باید بسوزیم خدایش اخرت سوژه هست ولی چرا نمیسازنش معلوم نیست...
پ.ن:بدن استدیو های سونی پیکچرز بسازه
این لینک دانلودش هست با کیفیت متوسطاین رو چجوری دانلود کنیم؟
لینک دانلود ندارم خُب ولی من یه دونه کیفیت پایینش رو دارم که براتون آپلود کردم. البته کیفیت پایین که چه عرض کنم یه چیزی در حد 3GP است! ولی حجمش 6 مِگه. (برای دوستان دایل آپی خیلی خوبه)این رو چجوری دانلود کنیم؟