Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
Cortana :

Cortana_and_the_Master%20Chief%20.jpg
دوست عزیز من که عکسی نمیبینم میشه یه جا دیگه اپ کنید
با تشکر

در تکمیل پست بابک :

بحث سر اینه که بانجی داره به صورت غیر مستقیم به ماموریت اصلی Noble Team ( و البته Noble 6 ) اشاره میکنه ! تا قبل از این به نظر می رسید Noble Team در طی بازی فقط یه سری اهداف از پیش تعیین شده رو فقط و فقط برای دفاع از ریچ انجام بدن ! این طرز فکر کاملا منتفیه ! Noble Team یه ماموریت خیلی خیلی مهم تر از دفاع از ریچ داره ! تو صحبت های هالزی یه چیزی واسه خودم خیلی جالب بود , هالزی فاجعه رو سقوط ریچ نمی دونه , بلکه این اتفاق ناگوار رو قابل دسترس شدن زمین توصیف می کنه ! حالا شما خودتون رو بزارید جای UNSC . یکی از بهترین تیم هاتون رو می فرستین واسه دفاع از سیاره ای که از همون دقایق اول حمله ی کاوننت ها هم همه میدونستن از بین میره ؟ (اینو داره با استناد به fall of reach میگم و رو هوا حرف نمیزنم ! )

ماموریت Noble Team بسیار بسیار مهم تر از نجات سیاره ریچ هستش ! تو هر فیلم و سریال اگه حتی Bad Ending هم وجود داشته باشه بازم مخاطب باید احساس کنه یه کاری رو انجام داده ! ریچ با نابودی سیاره به اتمام می رسه ولی ماموریت Noble Team (که احتمالا خارج کردن یه هوش مصنوعی یا هر چیز دیگه از سطح ریچ هستش ) با موفقیت کامل به اتمام می رسه و قهرمان واقعی تو این ماموریت هم کسی نیست جز Noble 6 ! داستان حتی روی این حدس و گمان ها هم داره شاهکار پیش میره ! دیگه چه برسه به خود سناریویی که بانجی طرح کرده !

ایول ،واقعا من که مثل بابک و تو فنهای عمیق نیستم-الان کلی سوژه جالب برای دنبال کردن داستان دارم!
خدایش داستان باید خیلی عالی باشه.
پ.ن:حیف ،جدا خوراک این شماره بود که یه عدد از بازی های اصلی بخوره کنارش:(:((:|

خدایش همه چیزش تکمیله

پ.ن:عصری اومدن ادامه سیوه halo3 رو بازی کنم-لود نشد!این بازی مثل اینکه save بازی 2-3 ماه دست نخورده بمونه،خود بخود خراب میشه.!
باز باید از اول بریم:d

خُب حالا با تمام این صحبت ها الان ممکنه بگید از کجا میدونی که این ماموریت رو Noble Six باید انجام بده؟! چرا بقیه اعضا نمیتونند؟!

بازم رجوع میشه به این تریلر و صحبت های هالزی...:دی

اول هالزی این سوال رو میپرسه:

Yet even in our darkest hour, hope remains. Now, who will protect it?

حالا یکی یکی اعضا معرفی میشن:

Carter, Noble 1, born leader. He turned Noble into more than just a collection of Spartans. They will need him now more than ever.

اینجا منظور هالزی این بوده که کارتر نقش فرمانده است و نمیتونه خودش به تنهایی کار رو انجام بده. یعنی کلا گروه به کارتر وابسته است و باید رهبری بشه.

Kat, Noble 2. She is brilliant. There are no technical hurdles she can't overcome. But her curiosity borders on insubordination.

کَت خیلی آدم کنجکاویه و همین موضوع باعث میشه که اون گزینه خوبی برای حمل کورتانا (یا هر هوش مصنوعی دیگه ای) نباشه، و ممکنه از دستور هم سرپیچی کنه و از راه دیگه ای وارد بشه (به خاطر همین کنجکاوی)!

Jun, Noble 3. As a sniper his skills are unmatched. On this mission, distance may be a luxury he can't afford."

به نظر می رسد هالزی دقیقا میدونه اونا باید کجا برن و چجوری برند. به خاطر همین درباره Jun گفته، که او اسنایپر بی رقیبیه، ولی طی کردن مسافت زیاد کار اون نیست! که خُب برای یه اسنایپر فکر میکنم طبیعی باشه.

Emile, Noble 4. Is he bold enough? Without question. But we need courage and patience and equal measure. We may require a more delicate approach.

اینجا دیگه خیلی تابلو منظورش مشخص میشه:دی
صراحتا گفته Emile صبر و تحمل زیادی نداره و خیلی خشنه و از اونجایی که این ماموریت خیلی حساسه Emile اصلا گزینه مناسبی نیست! حتی منظورش میتونه این باشه که این چیزی که باید محافظت و حمل بشه، یه چیزیه که میتونه بشکنه و از بین بره، پس Emile مناسب نیست!

Jorge, Noble 5. It's good to see him home again. But the fall of Reach will lay heavily upon him, and this mission will test every last ounce of his strength.

این طور میشه برداشت کرد که Jorge یه اسپارتان تمام جنگی است و برای یه همچین کار ظریف و مهمی نمیتونه خیلی مناسب باشه. طور دیگه هم میشه برداشت کرد که چون جورج تو Reach به دنیا اومده، پس حتما به خاطر این که خونه اش است، شاید یه کم احساسی برخورد کنه و همش به فکر کشتن کاونانت ها باشه! دیگه بهتر از این نمیتونم برداشت کنم!

و در نهایت میرسه به Noble Six

Noble 6, the teams most recent addition. My, my, so much black ink. Six has made entire Militia groups disappear. Curious... Hyper-Lethal. There's only one other Spartan with that rating.

خیلس سخت میشه فهمید منظورش چیه! ولی این هم اینطور میشه برداشت کرد که Noble Six توانایی انجام کارهای بزرگی داره (مثل مسترچیف)، و توانایی هاش هم مختلفه (برعکسه بقیه اعضا که تو یه چیز خاص بیشتر تبحر دارند). پس بهترین گزینه است!

و آخرش هم میگه:

Yes, Noble Team will do. Yet only one of them can carry our last hope. Only one will hold our fate in their hands... So, you made your choice? Yes, well, great minds do think alike.

چرا فقط یه نفر؟! چرا همه اعضا نمیتونند آخرین امیدشون رو نگه دارند؟! خُب این باز برمیگرده به همون موضوعی که بالا گفتم، یعنی همون هوش مصنوعی که فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره، نه بیشتر! و اون شخصی که (طبق حدس ها) کورتانا رو محافظت میکنه و میده به چیف تا هیلو پیدا بشه، Noble Six است.
در واقع اعضای Noble Team برای قشنگی این مدلی طراحی نشدن، و قصدی در کار بوده...

i can just say HOLY SHIT ... :دی

البته بیشتر این برداشت ها تو فروم بانجی توسط اعضا شده!

• Like
Reactions: Pythonistas
پس اینطور که بابی میگه Noble six انسان نیست ؟ :دی
یعنی همون هوش مصنوعی که فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره، نه بیشتر! و اون شخصی که (طبق حدس ها) کورتانا رو محافظت میکنه و میده به چیف تا هیلو پیدا بشه، Noble Six است.
در واقع اعضای Noble Team برای قشنگی این مدلی طراحی نشدن، و قصدی در کار بوده...
یا این ربط داشت به کورتانا و حفاظتش توسط noble six ؟:دی
من هنگ کردم ! :دی

اخره ماجرا خیلی باید قشنگ تموم بشه- اخر HAL03 که قشنگ گذاشتمون توی کف.:d

فکر میکنم noble six همون MC خودمون باید باشه که در لحظات اخر(طبق گفته های تریلر اخری)به تیم اضافه شد.الانم هالزی داشت توضیحات رو براش میداد و این تیریپ رو براش اماده میکرد و همه چیز رو بهش میگفته....

خدایش ادم میونه چی بگه-اینقدر میشه گستردش کرد که.........:(

Noble Six ظاهرا باید پیداش کنه و ازش محافظت کنه تا برسه به Master Chief
اینو میدونم اما این
فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره
یه جورایی دو پهلوئه ! :دی
یعنی شاید خود noble six هم هوش مصنوعیه ! :دی
بابی گندت بزنن با این جمله نوشتنت ! :دی
فکر میکنم noble six همون MC خودمون باید باشه که در لحظات اخر(طبق گفته های تریلر اخری)به تیم اضافه شد.الانم هالزی داشت توضیحات رو براش میداد و این تیریپ رو براش اماده میکرد و همه چیز رو بهش میگفته....

خدایش ادم میونه چی بگه-اینقدر میشه گستردش کرد که.........:(
شاید همون باشه !
آخه دقت کنی میبینی همشون یه اسم کوچیکی دارن این یارو بی اسمه ! :دی
فقط با سِمتش صداش میزنن درست مثه رییس :دی

این emile خیلی خوفه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم kat خیانت میکنه به تیم !
دوست عزیز اسپارتان ها کل زندگیشون رو دادن تا به UNSC خدمت کنن بعد بیان خیانت کنن ... ؟! :دی فکر کنم شما هیلو رو با COD اشتباه گرفتی ... :دی

نه بابا،چی میگی؟:دی اول اینکه Noble Six یه اسپارتان 3 هستش ولی چیف اسپارتان 2ـه! پس کلا منتفیه:دی تازه تو حتی میتونی جنسیت Noble Six هم انتخاب کنی و تو بازی هم صدای مردونه براش در نظر گرفتن هم زنونه (با توجه به انتخابت!). یعنی کلا Noble Six ماییم، نه یه نفر که بشینیم نگاهش کنیم:دی
یه جورایی دو پهلوئه !
یعنی شاید خود noble six هم هوش مصنوعیه !
بابی گندت بزنن با این جمله نوشتنت !
/:)

هیلو 3 رو بازی نکردی فکر کنم:دی مگه ندیدی مستر چیف کورتانا رو میگذاشت پشت کلاهش؟ این کار باعث میشه کلی هم به هوش خود اسپارتان افزوده بشه (موقع جنگ)!

کلا هوش مصنوعی یکی دو تا نیست. مثلا معروفترینشون که تو سه گانه هم بود، کورتانا است.

Cortana_Halo_3.jpg

اینم اونی بود که تو Halo Wars بود مثلا...:دی به نام Serina !

Serina.jpg

اینا یه تصویر هولوگرامی از خودشون به وجود میارند! مثلا جالبه بدونی کورتانا قیافش خیلی شبیه به همین دکتر هالزیه:دی (چون از رو مغز اون شبیه سازی شده).
فقط با سِمتش صداش میزنن درست مثه رییس
رئیس اسمش جان است، ولی چون انقدر شاخ بوده با درجه اش صداش میکردن:دی

یه فرضیه دیگه هم اینه که اصلا ممکنه هالزی داشته با یه هوش مصنوعی حرف میزده! شاید اصلا چیف نباشه! کسی چه میدونه؟:دی

آخرین ویرایش:
و در نهایت میرسه به Noble Six

Noble 6, the teams most recent addition. My, my, so much black ink. Six has made entire Militia groups disappear. Curious... Hyper-Lethal. There's only one other Spartan with that rating.

خیلس سخت میشه فهمید منظورش چیه! ولی این هم اینطور میشه برداشت کرد که Noble Six توانایی انجام کارهای بزرگی داره (مثل مسترچیف)، و توانایی هاش هم مختلفه (برعکسه بقیه اعضا که تو یه چیز خاص بیشتر تبحر دارند). پس بهترین گزینه است!

و آخرش هم میگه:

Yes, Noble Team will do. Yet only one of them can carry our last hope. Only one will hold our fate in their hands... So, you made your choice? Yes, well, great minds do think alike.

چرا فقط یه نفر؟! چرا همه اعضا نمیتونند آخرین امیدشون رو نگه دارند؟! خُب این باز برمیگرده به همون موضوعی که بالا گفتم، یعنی همون هوش مصنوعی که فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره، نه بیشتر! و اون شخصی که (طبق حدس ها) کورتانا رو محافظت میکنه و میده به چیف تا هیلو پیدا بشه، Noble Six است.
در واقع اعضای Noble Team برای قشنگی این مدلی طراحی نشدن، و قصدی در کار بوده.

البته بیشتر این برداشت ها تو فروم بانجی توسط اعضا شده!

کاملا با این متن موافقم یجوری نوبل 6 من و یاد روکی تو odst میندازه از این جهت که چهرش رو نشون نمیده حرفی هم نمیزنه اصلا معلوم نیست مونث یا مذکر فقط نوبل 6 ولی خوب از هیکلش معلومه یا اینکه تو سری هیلو نمیشه چهره کاراکتر اصلی رو دید:-/:-/
پس کتاب fall of rich نوشته eric nylund داستانش همه چین بی ربط با این داستان بازی نیست برخلاف نظرات قبلی
:dصدای دکتر hasley یجوری شبیه صدای زنی هست که تو گیرز 1 و 2 اول بازی حرف میزنه:d:d

کلا هوش مصنوعی یکی دو تا نیست. مثلا معروفترینشون که تو سه گانه هم بود، کورتانا است.
ولی خداییش هوش مصنوعی های تمیزی داره این Halo !
از EDI بازی ME2 که خیری ندیدیم!
ماله SC2 هم چنگی بدل نمیزنه!
ولی هوش مصنوعی های بدردبخوری داره سری Halo !
از مهم ترین وظایفشون هم شارج کردن سربازهاست گمون کنم:دی

رئیس اسمش جان است، ولی چون انقدر شاخ بوده با درجه اش صداش میکردن:biggrin1:
میدونم اما به هر حال اینم انگاری یه ابهتی بوده برا خودش !
بهر حال منتظر عرضه بازی هستم !:d

نه بابا،چی میگی؟:biggrin1: اول اینکه Noble Six یه اسپارتان 3 هستش ولی چیف اسپارتان 2ـه! پس کلا منتفیه:biggrin1: تازه تو حتی میتونی جنسیت Noble Six هم انتخاب کنی و تو بازی هم صدای مردونه براش در نظر گرفتن هم زنونه (با توجه به انتخابت!). یعنی کلا Noble Six ماییم، نه یه نفر که بشینیم نگاهش کنیم:biggrin1:
ایول بااا:دی اینا رو دیگه نمیدونستم:دی ولی مگه میشه شخصیتی تو halo باشه و حد اقل 1 صفحه شجره نامه نداشته باشه!این که شخصیت اصلی این بازیه:دی
میگم صدای MC رو ما شنیدیم تا الان؟(چیزی جدا یادم نمیاد،اخرین بار دم عید HALO 2 زدم و دیگه دست به سیوا نزدم:دی:)))

-ولی باز هیچی معلوم نیست!همه چیز از این بازی بر میاد(اخرین بازیه BUNGiE هست و معلوم نیست چی پیش میاد)من یکی خودم رو برای همه چیز حاضر میکنم:دی

این بشر هم هیچیش معلوم نیست-،من هنوز به spartan IIIبودنشم مشکوکم:دی-شاید رد گم کنی باشه:دی

پ.ن:لپ کلوم ،اگه از زیر این کلا سوسمارم بیاد بیرون من تعجب نمیکنم:دیخیالم از این بابت راحته:دی
تو halo3 هم یه چیزایی من یادمه میگفت:biggrin1:(یه زرایی میزد:biggrin1:)
من فقط صدای بایونتا رو خوب بلدم،باقیشون رو جدا یادم نمیاد:دی(اینم از سر نبود بازی،صبح رفتم 2-3 ساعته تموم شد:دی)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or