Jesse_James
کاربر سایت
دوست عزیز من که عکسی نمیبینم میشه یه جا دیگه اپ کنیدCortana :
با تشکر
دوست عزیز من که عکسی نمیبینم میشه یه جا دیگه اپ کنیدCortana :
در تکمیل پست بابک :
بحث سر اینه که بانجی داره به صورت غیر مستقیم به ماموریت اصلی Noble Team ( و البته Noble 6 ) اشاره میکنه ! تا قبل از این به نظر می رسید Noble Team در طی بازی فقط یه سری اهداف از پیش تعیین شده رو فقط و فقط برای دفاع از ریچ انجام بدن ! این طرز فکر کاملا منتفیه ! Noble Team یه ماموریت خیلی خیلی مهم تر از دفاع از ریچ داره ! تو صحبت های هالزی یه چیزی واسه خودم خیلی جالب بود , هالزی فاجعه رو سقوط ریچ نمی دونه , بلکه این اتفاق ناگوار رو قابل دسترس شدن زمین توصیف می کنه ! حالا شما خودتون رو بزارید جای UNSC . یکی از بهترین تیم هاتون رو می فرستین واسه دفاع از سیاره ای که از همون دقایق اول حمله ی کاوننت ها هم همه میدونستن از بین میره ؟ (اینو داره با استناد به fall of reach میگم و رو هوا حرف نمیزنم ! )
ماموریت Noble Team بسیار بسیار مهم تر از نجات سیاره ریچ هستش ! تو هر فیلم و سریال اگه حتی Bad Ending هم وجود داشته باشه بازم مخاطب باید احساس کنه یه کاری رو انجام داده ! ریچ با نابودی سیاره به اتمام می رسه ولی ماموریت Noble Team (که احتمالا خارج کردن یه هوش مصنوعی یا هر چیز دیگه از سطح ریچ هستش ) با موفقیت کامل به اتمام می رسه و قهرمان واقعی تو این ماموریت هم کسی نیست جز Noble 6 ! داستان حتی روی این حدس و گمان ها هم داره شاهکار پیش میره ! دیگه چه برسه به خود سناریویی که بانجی طرح کرده !
یا این ربط داشت به کورتانا و حفاظتش توسط noble six ؟یعنی همون هوش مصنوعی که فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره، نه بیشتر! و اون شخصی که (طبق حدس ها) کورتانا رو محافظت میکنه و میده به چیف تا هیلو پیدا بشه، Noble Six است.
در واقع اعضای Noble Team برای قشنگی این مدلی طراحی نشدن، و قصدی در کار بوده...
پس اینطور که بابی میگه Noble six انسان نیست ؟
یا این ربط داشت به کورتانا و حفاظتش توسط noble six ؟
من هنگ کردم !
اینو میدونم اما اینNoble Six ظاهرا باید پیداش کنه و ازش محافظت کنه تا برسه به Master Chief
یه جورایی دو پهلوئه !فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره
شاید همون باشه !فکر میکنم noble six همون MC خودمون باید باشه که در لحظات اخر(طبق گفته های تریلر اخری)به تیم اضافه شد.الانم هالزی داشت توضیحات رو براش میداد و این تیریپ رو براش اماده میکرد و همه چیز رو بهش میگفته....
خدایش ادم میونه چی بگه-اینقدر میشه گستردش کرد که.........
نه بابا،چی میگی؟ اول اینکه Noble Six یه اسپارتان 3 هستش ولی چیف اسپارتان 2ـه! پس کلا منتفیه تازه تو حتی میتونی جنسیت Noble Six هم انتخاب کنی و تو بازی هم صدای مردونه براش در نظر گرفتن هم زنونه (با توجه به انتخابت!). یعنی کلا Noble Six ماییم، نه یه نفر که بشینیم نگاهش کنیمفکر میکنم noble six همون MC خودمون باید باشه که در لحظات اخر(طبق گفته های تریلر اخری)به تیم اضافه شد.الانم هالزی داشت توضیحات رو براش میداد و این تیریپ رو براش اماده میکرد و همه چیز رو بهش میگفته....
یه جورایی دو پهلوئه !
یعنی شاید خود noble six هم هوش مصنوعیه !
بابی گندت بزنن با این جمله نوشتنت !
رئیس اسمش جان است، ولی چون انقدر شاخ بوده با درجه اش صداش میکردنفقط با سِمتش صداش میزنن درست مثه رییس
و در نهایت میرسه به Noble Six
Noble 6, the teams most recent addition. My, my, so much black ink. Six has made entire Militia groups disappear. Curious... Hyper-Lethal. There's only one other Spartan with that rating.
خیلس سخت میشه فهمید منظورش چیه! ولی این هم اینطور میشه برداشت کرد که Noble Six توانایی انجام کارهای بزرگی داره (مثل مسترچیف)، و توانایی هاش هم مختلفه (برعکسه بقیه اعضا که تو یه چیز خاص بیشتر تبحر دارند). پس بهترین گزینه است!
و آخرش هم میگه:
Yes, Noble Team will do. Yet only one of them can carry our last hope. Only one will hold our fate in their hands... So, you made your choice? Yes, well, great minds do think alike.
چرا فقط یه نفر؟! چرا همه اعضا نمیتونند آخرین امیدشون رو نگه دارند؟! خُب این باز برمیگرده به همون موضوعی که بالا گفتم، یعنی همون هوش مصنوعی که فقط پشت کلاه یک اسپارتان میتونه قرار بگیره، نه بیشتر! و اون شخصی که (طبق حدس ها) کورتانا رو محافظت میکنه و میده به چیف تا هیلو پیدا بشه، Noble Six است.
در واقع اعضای Noble Team برای قشنگی این مدلی طراحی نشدن، و قصدی در کار بوده.
البته بیشتر این برداشت ها تو فروم بانجی توسط اعضا شده!
ولی خداییش هوش مصنوعی های تمیزی داره این Halo !کلا هوش مصنوعی یکی دو تا نیست. مثلا معروفترینشون که تو سه گانه هم بود، کورتانا است.
ایول بااا اینا رو دیگه نمیدونستم ولی مگه میشه شخصیتی تو halo باشه و حد اقل 1 صفحه شجره نامه نداشته باشه!این که شخصیت اصلی این بازیهنه بابا،چی میگی؟:biggrin1: اول اینکه Noble Six یه اسپارتان 3 هستش ولی چیف اسپارتان 2ـه! پس کلا منتفیه:biggrin1: تازه تو حتی میتونی جنسیت Noble Six هم انتخاب کنی و تو بازی هم صدای مردونه براش در نظر گرفتن هم زنونه (با توجه به انتخابت!). یعنی کلا Noble Six ماییم، نه یه نفر که بشینیم نگاهش کنیم:biggrin1:
من فقط صدای بایونتا رو خوب بلدم،باقیشون رو جدا یادم نمیاد(اینم از سر نبود بازی،صبح رفتم 2-3 ساعته تموم شد)تو halo3 هم یه چیزایی من یادمه میگفت:biggrin1یه زرایی میزد:biggrin1